La ofertă

Aparat de aer conditionat Gree Bora 18000 BTU

Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden R32 GWH18AAD-K6DNA2B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Gree Bora 18000 BTU

Schimbarile climaterice cat mai brutale si duse la extrema, pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei. Aceste variatii de temperatura ridica standardele de calitate si varietate in domeniul climatizarii locuintelor, punandu-i pe cei interesati in situatia de a cauta aparate ingenioase, durabile, economice si ecologice. Am sa prezint mai detaliat, un aparat de aer conditionat, Gree Bora 18000 BTU care se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, cu functii si caracteristici de baza convingatoare si care au usurat la luarea deciziilor optime in achizitionarea acestui sistem de climatizare.

aparat Gree Bora 18000 BTU

Incadrare in spatiu

Cu un design deosebit, de culoare silver, da un aspect modern in spatiul de amplasament impreuna cu dimensiunile modeste :unitatea interna=lungime 970cm,latime 225 cm, inaltime 300 cm, greutate 13,5 kg iar pentru unitatea externa: lungime 899cm, latime 378 cm, inaltime 596 cm si greutate 39 kg.

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor,inteligentul aparat Gree Bora 18000 btu, are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h,iar la racire intre 17800 BTU si 2200 BTU,valori optime pentru un spatiu de 35m².

Gree Bora

Eficienta energetica

Printre parametrii de importanta majora la un aparat de aer conditionat, este eficienta energetica. Iata ca Gree Bora 18000 btu, a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu doua plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire, datorita tehnologiei DC inverter, si a remarcabilului agent frigorific R32.

Respecta mediul

Dupa cum spuneam mai devreme, acest aparat Gree Bora 18000 btu, ne rasfata prin prezenta unui nou agent frigorific R32 foarte prietenos cu mediu. Acesta, se impune pe o piata sufocata de agentii frigorifici traditionali, poluanti, trecuti pe lista neagra in normele Uniunii Europene, norme ce promit o disparitie treptata a acestora avand punctul terminus, anul 2025.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul Gree Bora 18000 btu, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modesta capacitate de pana in 48dB pentru unitatea interna si 56 dB pentru unitatea externa.

Sistem de filtrare performant

Cu ajutorul sistemului de filtrare performant: filtru de praf lavabil,filtru Silver Ion,purificator Cold Plasma, se creaza un ambient optim cu aer curat si proaspat, factor important in instalarea starii de bine si in preventia aparitiei afectiunilor respiratorii respective, alergice.

Sistem de ventilatie

Datorita unei ventilatii pe cinci trepte, practic se asigura un mediu ambiental placut .

Functiile Aparatului de aer conditionat Gree Bora 18000 BTU

Functii de climatizare:

Functia de racire

Gree Bora 18000 btu, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Temperatura minima de operare racire de -15 (-°C) si temperatura maxima de operare racire de 43 (°+C). Valoarea coeficientului sezonier la racire, seer de 6,1 si consum nominal la racire de 1600 w, plaseaza aparatul printre aparatele eficiente in materie de climatizare.

Functia de incalzire

La trecerea spre sezonul rece sau chiar in zilele mai blande ale iernii,,aparatul atinge temperatura minima de incalzire de -15 si maxima de 24 cu o valoare a coeficientului sezonier la incalzire Scop de valoare 4 si un consum nominal la incalzire de 1450 w. Deci, cu aceste valori putem spune ca acest aparat chiar si in zilele friguroase, lucreaza pentru un confort sporit.

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Gree Bora 18000 btu, nu este doar un aparat, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin centrala, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care in mod obisnuit este de 60%.O varianta la achizitionarea unui dezumidificator ce incarca incaperea si poate nu da randamentul de care este nevoie, ar fi un aparat de aer conditionat cu functie de dezumidificare. Iata ca aici intervine minunatul aparat Gree Bora 18000 BTU, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator de buna capacitate, aerul rece este dispersat eficient, spre orice colt al incaperii.

Functii accesorii

Functia Sleep/night- Ghidat de temperatura corpului pe timp de noapte, dragutul aparat se gandeste la confortul utilizatorului, pastrand temperature optima pe timpul somnului.

Functia autorestart– in cazul nealimentarii cu energie, de exemplu aparitia unei pane de current, aparatul reporneste de la setarea initiala.

Mod Turbo-Antrenand viteza fluxului de aer, se ajunge la o racire sau incalzire rapida atingand prompt temperature dorita.

Timer 24h– in vederea pornirii si opririi sistemului in mod automat

G10 inverter Gree Bora 18000 BTU

G10 DC inverter-tehnologia pe inverter este considerata cea mai economa in consumul de energie.Cum este posibil Exploatand compresorul spre o turatie maxima, in scopul atingerii temperaturii dorite, dupa care procesorul comanda compresorului sa scada turatia si capacitatea la nivel minim si in acelsi timp sa mentina aceasta temperatura, creand astfel un ambient placut.

Funcţia de protecţie pentru copii -folosirea unei pictograme dupa doua manevre pe telecomanda, efectiv se blocheaza telecomanda ca cei mici sa nu poata schimba setarile.

I FEEL -Aparatul de aer conditionat seteaza temperatura in functie de pozitionarea telecomenzii

VibraZerro-dotarea unitatii externe cu patru amortizoare din elastomer, doua fiind amplasate pe stanga consolei cu grad mai mare de elasticitate, pe partea dreapta cu un grad mai mic,in functie de greutatea partii respective. Astfel se vor elimina vibratiile si zgomotul va diminua considerabil.

. Suporti unitatea exterioara VibraZerro CX550-inclusi in pachet, suportii unitatii externe,dispusi asimetric vor amortiza vibratiile aparatului, reducand astfel din zgomot.

Tehnologie Wi-Fi- cu ajutorul acestei functii aparatul se poate programa confortabil, de pe telefon sau tabletala orice ora si oriunde. Interfeta WiFi este inclusa in sistem si trebuie doar conectata la reteaua wi fi al telefonului mobil. Astfel se poate controla nivelul consumului,accesa butonul on/off sau parametrii specifici aparatului

Tehnologia inverter-conceput in maniera moderna, aparatul foloseste un compressor nou,coreland viteza maleabiala cu temperatura incaperii, ajungand la un randament maxim si economisind energia intr-un procent major fata de generatiile anterioare de aparate de climatizare

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Gree Bora 18000 BTU

Utilizare-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-50 m²

Capacitate generala-18000 BTU

Capacitate de racire-17800 BTU-2200 BTU

Capacitate de incalzire-18500 BTU-2400 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-A+

Temperatura minima de operare racire (-°C)-15

Temperatura maxima de operare racire (°+C)43

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)-15

Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)24

Tip filtru-Filtru de praf lavabil-Filtru Silver Ion-Purificator Cold Plasma

Tip compressor-DC Rotativ

Numar trepte ventilator-5

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Nu

Unitate interna

Dezumidificare (l/h)-1.8

Debit de aer unitate intern850 m³/h-520 m³/h-610 m³/h-720 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-44 dB-48 dB-34 dB-39 dB

Culoare unitate interna-Alb

Lungime unitate interna-970 mm

Latime unitate interna-225 mm

Inaltime unitate interna-300 mm

Greutate unitate interna-13.5 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-6.1

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4

Functii

Functii climatizare

-Racire

-Incalzire

-Ventilatie

-Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi-Da

Functii speciale

-Sleep / Night mode

-Auto Restart

-Functie Turbo

-Timer 24H

-G10 DC Inverter

-Protectie copii

-iFeel pe telecomanda

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-220 V

Consum nominal la racire-1600 W

Consum nominal la incalzire-1450 W

Capacitate nominala la racire-16000 BTU/h

Capacitate nominala la incalzire-17800 BTU/h

Agent de racire-R-32

Unitate externa

Nivel de zgomot unitate externa-56 dB

Culoare unitate externa-Alb prafuit

Lungime unitate externa-899 mm

Latime unitate externa-378 mm

Inaltime unitate externa-596 mm

Greutate unitate externa-39 Kg

Pro-Aparat de aer conditionat Gree Bora 18000 BTU

Silentios

-Racire rapida

-Design placut

-Putere energetica

-Functii practice

-Raport bun calitate/pret

Contra-Aparat de aer conditionat Gree Bora 18000 BTU

-Fara kit de instalare

Parerea mea aparat de aer conditionat Gree Bora 18000 BTU

Gree Bora 18000 btu, este un aparat care nu poate decat sa ma incante si sa-mi satisfaca asteptarile. Este capabil sa aduca briza racoroasa, plina de prospetime mult cautata in zilele de vara si caldura necesara in zilele friguroase, gratie performantelor tehnice si functiilor incluse..

 

Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden R32 GWH18AAD-K6DNA2B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Search