La ofertă

Aparat de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery G12PK, 12000 Btu

LG ARTCOOL Gallery G12PK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

LG ARTCOOL Gallery G12PK

(Aparat de aer conditionat, 12000 Btu, Clasa A++, Auto Restart, Power Save, Functia Jet, Autocuratare, Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire)

LG ARTCOOL Gallery G12PK este unul dintre cele mai estetice aparate de aer conditionat, prin prisma faptului ca nu are aproape nimic in comun cu desgin-ul unui sistem de climatizare. Mai exact, infatiseaza o opera de arta care poate fi integrata foarte usor intr-un decor elegant. La capitolul performante nu putem spune ca prinde topul sistemelor de climatizare, insa, se descurca destul de bine in incaperile medii.

LG ARTCOOL Gallery G12PK

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery G12PK are o capacitate superioara de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, atingand aproape 14000 BTU/h (randament bun 25 mp) in regimul de racire si o performanta mai ridicata pe cel de incalzire, 17000 BTU/h (randament bun pe 35 mp). Eficienta energetica a acestuia atinge standarde inalte, in special pe regimul de racire, unde bifeaza clasa A++, intr-un clasament in care etalonul superior il reprezinta clasa A+++.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol esential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery G12PK. Gratie acesteia, compresorul va putea functiona la turatii variabile automat, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate minima. Acest lucru se transpune intr-o imbunatatire a randamentului cu pana la 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu plasma, implementat pe aparatul de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery G12PK, este unul dintre cele mai sofisticate la ora actuala. Acesta este capabil sa elimine pe langa particulele microscopice de praf si poluare, virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, are eficienta si impotriva firelor de par lasate de animalele de companie, reducand simptomele astmului.

Functiile de climatizare cu care este doatat aparatul de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery G12PK sunt cele clasice: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua au un impact direct asupra temperaturii si sunt definite astfel ca sezoniere, ultimele doua isi vor dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia de Auto-restart ii permite aparatului de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery G12PK sa isi reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Jet intensifica activitatea de racire, pe o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery G12PK isi va relua automat regimul normal de functionare, acesta fiind unul economic, capabil sa mentina temperatura atinsa.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului astfel ca bacteriile si mucegaiul nu vor mai avea timp sa adere pe suprafata acestuia. Prin aceasta metoda se elimina principalele doua cauze ale mirosurilor neplacute.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interne, ajunge pana la 39 dB. Din acest punct de vedere este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, mai ales daca luam in considerarea capacitatea superioara de modificare a temperaturii.

Concluzia noastra este ca LG ARTCOOL Gallery G12PK reprezinta un aparat de aer conditionat capabil sa aduca un nivel ridicat de confort pe incaperi medii spre mari, fara a abunda, insa, de functii sofisticate. Acest lucru ii garanteaza o fiabilitate sporita si un consum energetic redus, motiv pentru care veti putea amortiza in timp investitia, chiar daca pretul initial nu pare unul accesibil tuturor buzunarelor.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

LG ARTCOOL Gallery G12PK

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m², 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 13600 BTU
Capacitate de incalzire: 17000 BTU
Eficienta energetica racire: A+
Eficienta energetica incalzire: A++
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Anti-praf
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.5
Debit de aer unitate interna: 9.5 m³/min
Nivel de zgomot unitate interna: 39 dB
Culoare unitate interna: Gri/Negru
Lungime unitate interna: 600 mm
Latime unitate interna: 600 mm
Inaltime unitate interna: 146 mm
Greutate unitate interna: 15 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 5.3
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.4
Coeficient randament la racire EER: 3.3
Coeficient randament la incalzire COP: 3.64

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Auto Restart, Power Save, Functia Jet, Autocuratare

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 33 m³/min
Nivel de zgomot unitate externa: 45 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 770 mm
Latime unitate externa: 288 mm
Inaltime unitate externa: 545 mm
Greutate unitate externa: 34 Kg

 

LG ARTCOOL Gallery G12PK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search