La ofertă

Aparat de aer conditionat LG Standard Plus P12EN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

LG P12EN

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

LG Standard Plus P12EN

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, New Standard Plus inverter, Control activ de energie, Afisaj energie consumata, Filtru dual, Ultra silentios)

LG Standard Plus P12EN este unul dintre cele mai avansate aparate de aer conditionat, existente pe piata, in momentul de fata. Acesta dispune de capacitate mare de racire si functii ultra-moderne, oferind un nivel ridicat de confort, chiar si pe spatii extinse. Din punct de vedere estetic, ofera un aspect clasic, suficient de discret pentru a se putea camufla pe un perete alb. Noi vom incerca, in cele ce urmeaza, sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P12EN are o buna capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, ajungand pana la 12000 BTU/h, pe racire si chiar mai mult 13000 BTU/h, pe incalzire. Eficienta energetica atinge si ea standarde inalte, osciland intre clasele A++ si A+, in functie de modulul utilizat.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat LG Standard Plus P12EN. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa functioneze gradual, pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate, reusind sa le mentina ulterior, functionand la capacitate minima. Astfel, pe ciclurile lungi, se obtin economii de pana la 30-40%, fata de un aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul dual de filtare este unul dintre cele mai performante, la ora actuala. Acesta este capabil sa elimine din incapere orice particula de praf, mai mare de 10 microni. Ba mai mult, va ajuta sa scapati si de virusuri, bacterii sau alergeni. De asemenea, filtrele sunt foarte usor de accesat pentru a fi curatate.

filtre

Functia de auto-dezghetare intervine doar pe modulul de incalzire, atunci cand in unitatea interioara se formeaza gheata. Mecanismul de dezghetare este simplu, acesta constand in oprirea ventilatorului, pentru intervale scurte de timp.

Functiile de ventilare si dezumidificare nu au niciun impact asupra temperaturii din incapere, putand fi folosite pe tot parcursul anului. Acestea aduc beneficii importante, precum eliminarea mucegaiului si a mirosurilor neplacute sau purificarea aerului din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera autonomie aparatului de aer conditionat LG Standard Plus P12EN. Gratie acestora, el va fi capabil sa functioneze in diverse moduri, pe intervale presetate de timp. Ba mai mult, va reusi sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

Functia Jet presupune intensificarea activitatii sistemului de climatizare, pe o perioada de timp limitata, pentru a putea atinge mai rapid conditiile setate. Chiar daca initial presupune un consum energetic sporit, pe ciclurile lungi veti observa economii, intrucat aparatul va fi capabil sa mentina temperatura, functionand la capacitate minima.

Functia Hotstart presupune preincalzirea unitatii interioare, cu cateva minute inainte de pornirea ventilatorului, pentru a nu mai resimti curenti reci, in timpul utilizarii modulului de incalzire.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti nici schimbari bruste de temperatura, aceasta urmand a fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, nici nu veti mai auzi zgomotul aerotermei, care va functiona intr-un regim silentios.

Controlul activ de energie, in 4 trepte, presupune setarea activitatii aparatului de aer conditionat LG Standard Plus P12EN, in functie de consumul energetic pe care il doriti. Treptele de consum variaza de la 40% pana la 100% din capacitatea maxima, producatorul indrumandu-va in legatura cu momentele in care puteti apela la fiecare dintre acestea.

control activ

Functia de autocuratare presupune functionarea ventilatorului inca 3 minute de la incetarea activitatii de baza a sistemului de climatizare. Acest lucru este realizat pentru ca vaporizatorul sa se usuce complet, nemailasand sansa ca mucegaiul sa bacteriile sa adere pe suprafata sa, fiind astfel indepartat principala cauza a mirosurilor neplacute.

Nivelul de zgomot atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 19 dB. Din acest punct de vedere, putem afirma ca este cel mai performant sistem de climatizare descoperit de noi pana in prezent.

Concluzia noastra este ca LG Standard Plus P12EN este un aparat de aer conditionat ce exceleaza la foarte multe capitole. Acesta dispune de functii ultra-moderne, putere mare de modificare a temperaturii si un consum energetic redus. Luand in considerare toate aceste caracteristici, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

LG Standard Plus P12EN

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 13000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Filtru Dual
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 4
Afisaj: Da
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 1000
Putere consumata la racire (W): 1080
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.4
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 3.24
Coeficient randament la incalzire COP: 3.8

 

FUNCTII

Al 6-lea Simt: Nu
Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Hotstart: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Control activ de energie in 4 trepte

Display pentru energia consumata

Auto cleaning

 

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: LG
Greutate unitate exterioara (kg): 28
Greutate unitate interioara (kg): 9
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 717x483x230
Dimensiuni unitate interioara (mm): 837x302x189
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 48
Temperatura ambientala maxima interior (°C): 30
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -10
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 49
Zgomot unitate interioara (dB): 19
Agent de racire: R410a
LG P12EN

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat LG Standard Plus P12EN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
LG Standard Plus P12EN este un aparat de aer conditionat ce exceleaza la foarte multe capitole. Acesta dispune de functii ultra-moderne, putere mare de modificare a temperaturii si un consum energetic redus. Luand in considerare toate aceste caracteristici, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.
9 Total Score
Un sistem de climatizare ultra-modern

LG Standard Plus P12EN este un aparat de aer conditionat ce exceleaza la foarte multe capitole. Acesta dispune de functii ultra-moderne, putere mare de modificare a temperaturii si un consum energetic redus. Luand in considerare toate aceste caracteristici, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Consum
8.5
Pret
9
Design
8.5
Functii
9

Search