La ofertă

Aparat de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi, 12000 BTU, Clasa A++/A+++

Carrier Ventus Supreme Wi-Fi

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Carrier Ventus Supreme Wi-Fi

(Aparat de aer conditionat, Wi-Fi, 12000 BTU, Clasa A++/A+++, 3D DC Inverter, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Sleep Mode, Timer, Telecomanda, Auto-diagnoza, Auto restart, Prevenire formare mucegai, Control Wi-Fi, Silent Mode, Follow Me, Mode ECO, Mode Turbo, Mode Auto Swing, Mode Self-Cleaning, Mode Auto-defrost, Detectare automata scurgeri freon)

Carrier Ventus Supreme Wi-Fi este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, la ora actuala. Acesta are o capacitate buna de modificare a temperaturii, o eficienta energetica inegalabila si o multitudine de functii cu real impact asupra calitatii aerului ambiental. Chiar daca nu propune cel mai elegant design, apreciem gradul ridicat de discretie, deosebit de important pentru un sistem de climatizare. In plus, pretul la care se vinde este unul foarte atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, in regim de racire si aproximativ 13000 BTU/h, in regim de incalzire. Acesta este capabil sa aduca un nivel optim de confort in incaperi cu suprafete de pana la 35 mp si inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Pentru acoperirea acestui volum de aer este foarte important si gradul de izolare al incaperii.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi atinge cele mai inalte standarde, depasindu-si la acest capitol majoritatea rivalilor. Acest sistem de climatizare oscileaza intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+++, pe cel de incalzire. Ca sa va faceti o idee, clasa A+++ este etalonul superior al tabelului energetic, in momentul de fata.

Tehnologia cu Inverter rotativ dublu are un impact major in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mult mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu un efort energetic redus. Astfel, randamentul se imbunatateste cu peste 40%, fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Aparat de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi este unul dintre cele mai complexe si eficiente. Acesta consta intr-un set de 5 filtre cu functii diferite (HEPA, Filtru Cold Catalist, Filtru Vitamina C, Pre-Filtru, Filtru Ionizator), impreuna fiind capabile de o purificare completa a aerului din incapere. Vor fi eliminate praful si parul animalelor de companie, particulele de polen, virusurile, bacteriile sau alergenii. In plus, gratie filtrului ANION vor fi eliberati in incapere ioni negativi, conferindu-i aerului calitatea celui intalnit in mijlocul padurilor de foioase.

Aparat de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi sunt cele de racire, incalzire, ventilare sau dezumidificare. Observam ca primele doua sunt sezoniere, intrucat au un impact direct asupra temperaturii din incapere, in timp ce ultimele doua isi vor putea demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Controlul aparatului de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modulului wi-fi. A doua varianta va putea fi folosita chiar si in absenta de la domiciliu, fiind necesar doar un smartphone conectat la internet. Astfel, veti putea seta startul oricarui program cu doar cateva minute inainte de sosirea la domiciliu pentru a fi intampinati de o ambianta perfecta.

Modulul Sleep a fost implementat pentru a va proteja somnul de orice factor perturbator pe timpul noptii. Odata activat, acesta va elimina modificarile bruste de temperatura iar aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. In plus, veti observa si un consum energetic foarte redus.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii vor oferi autonomie aparatului de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi. Acesta va putea functiona in diverse regimuri, urmand intervalele orare presetate. In plus, isi va putea relua activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a va proteja aparatul de aer conditionat de defectiunile severe. Aceasta va depista inca din fasa orice anomalie aparuta in regimul normal de functionare si va opri instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei erori. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere. Se vor detecta inclusiv scurgerile de freon.

Functia de Autocuratare sau Prevenire formare mucegai consta in uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce regimul de racire a luat sfarsit. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acesteia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Modulul Silent este similar celui intalnit la telefoanele mobile. Acesta anuleaza orice zgomot de confirmare a comenzii.

Functia Follow Me are rolul de a transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Carrier Ventus Supreme Wi-Fi intr-un termostat de camera reglabil. Aceasta va putea mentine in jurul dumneavoastra o temperatura constanta, fara a face risipa de resurse.

Functiile Eco si Turbo conditioneaza confortul din incapere de consumul energetic. Prima are rolul de a limita consumul energetic, atingand temperatura setata intr-un timp mai indelungat iar a doua functioneaza in sens opus, atinge rapid temperatura cu un efort suplimentar. Chiar si a doua functie poate aduce economii energetice pe ciclurile lungi, intrucat odata atinsa temperatura setata, aceasta va putea fi mentinuta intr-un regim de functionare redus.

Functia Auto-defrost se activeaza automat in timpul regimului de incalzire si are rolul de a eficientiza per total aceasta activitate. Mai exact, consta in oprirea unitatii doar atunci cand se detecteaza formarea ghetii in unitate, mentinand aparatul in stand-by exact atat cat este nevoie pentru a se realiza o decongelare naturala.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 40 dB. Chiar daca Carrier Ventus Supreme Wi-Fi nu este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Carrier Ventus Supreme Wi-Fi reprezinta unul dintre cele mai sofisticate si performante aparate de aer conditionat, acesta ingloband toate functiile necesare asigurarii unui nivel optim de confort in incaperi de dimensiuni medii spre mari. Pretul la care se vinde acest produs este unul pe deplin justificat, iar daca beneficiati de oferta actuala investitia este una deosebit de atractiva.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Carrier Ventus Supreme Wi-Fi

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Recomandat pentru incaperi pana la: 24 m² – 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12010 BTU
Capacitate de incalzire: 12965 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: А+++
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: HEPA Filtru Cold Catalist Filtru Vitamina C Pre-Filtru Filtru Ionizator
Tip compresor: Inverter Rotativ dublu
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 170 m³/h 330 m³/h 420 m³/h 510 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 22 dB – 31 dB – 35 dB – 40 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 812 mm
Latime unitate interna: 192 mm
Inaltime unitate interna: 300 mm
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.7
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 5.1
Coeficient randament la racire EER: 2.93
Coeficient randament la incalzire COP: 3.45

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Sleep Mode

Timer

Telecomanda

Auto-diagnoza

Auto restart

Prevenire formare mucegai

Control Wi-FI

Silent Mode

3D DC Inverter

Follow Me

Mode ECO

Mode Turbo

Mode Auto Swing

Mode Self-Cleaning

Mode Auto-defrost

Detectare automata scurgeri freon

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1900 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 54 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 770 mm
Latime unitate externa: 300 mm
Inaltime unitate externa: 555 mm
Greutate unitate externa: 27 Kg
Carrier Ventus Supreme Wi-Fi

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search