La ofertă

Aparat de aer conditionat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU, Clasa A

ARGO SLIMMY

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

ARGO SLIMMY

(Aparat de aer conditionat portabil, 9000 BTU, Telecomanda, Display, Clasa A, Eco, Filtru lavabil, Auto restart, Dezumidificare, Timer, Functia Sleep, Autodiagnosticare)

ARGO SLIMMY este un aparat de aer conditionat portabil, foarte modern si destul de accesibil ca pret. Acesta ofera numeroase functii inteligente, capabile sa aduca un plus de confort in locuinta dumneavoastra. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat portabil ARGO SLIMMY are o capacitate de modificare a temperaturii din incapere ce ajunge pana la 9000 BTU. Aceasta valoare este suficient de mare pentru a oferi un nivel ridicat de confort in camere de pana la 18-20 mp, cu inaltime standard. Eficienta energetica atinge un nivel destul de bun, sistemul de climatizare incadrandu-se in clasa A. Trebuie sa va spunem ca pana nu de mult acesta era considerat etalonul superior al tabelului energetic, insa, in prezent, cand tehnologia evolueaza fulminant, putem vorbi chiar despre clasa A+++.

Spre deosebire de aparatele de aer conditionat fixe, ARGO SLIMMY nu este prevazut cu modul de incalzire, ci doar racire, ventilare si dezumidificare. Ultimele doua actioneaza independent de modificarea temperaturii din incapere si isi pot dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, reimprospatand aerul si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat ARGO SLIMMY sa functioneze autonom. Cu ajutorul acestora, el va fi capabil sa ruleze diverse module, pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor de disconfort pe timpul noptii. Activandu-l, nu veti mai resimti nici zgomotul aerotermei, nici schimbari bruste de temperatura.

Functia X Fan este o functie de curatare, care usuca schimbatorul de caldura imediat dupa incetarea activitatii aparatului de aer conditionat ARGO SLIMMY, pentru a nu mai oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata acestuia.

Functia de Autodiagnoza semnaleaza prematur erorile aparute in activitatea aparatului de aer conditionat, afisand un cod de eroare, specific fiecareia, pe display-ul unitatii. Astfel, dumneavoastra veti putea remedia problemele inainte ca acestea sa devina ireversibile.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de ventilare ajunge pana la 51 dB. Nu este nici o performanta extraordinara dar nici nu putem spune ca aceasta valoare este suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Alte avantaje ale sistemului de climatizare ARGO SLIMMY:

 • kit-ul de evacuare a aerului cald inclus (racord flexibil de 1.5 m);
 • panou de control digital LED;
 • poate fi controlat si prin intermediul telecomenzii;
 • dimensiuni reduse, pentru a nu ocupa spatiu in incapere;
 • sistem automat de eliminare a condensului, cu rezervor;
 • roti multidirectionale, pentru a fi transportat mai usor;
 • filtre lavabile;

Concluzia noastra este ca ARGO SLIMMY reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat portabile, beneficiind de o multitudine de sisteme inteligente dar si de cateva optimizari la nivel funcional. In plus, pretul la care se vinde acest produs este unul dintre cele mai accesibile.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • 30 de zile drept de retur;

ARGO SLIMMY

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Clasa de energie racire: A
Inverter: Nu
Kit instalare inclus: Da
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da
Aparat mobil: Da

 

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Incalzire: Nu
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiuni unitate interioara (mm): 770x315x395
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate interioara (dB): 47/49/51
Agent de racire: R410a
ARGO SLIMMY

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat portabil ARGO SLIMMY, 9000 BTU, Clasa A
ARGO SLIMMY reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat portabile, beneficiind de o multitudine de sisteme inteligente dar si de cateva optimizari la nivel funcional. In plus, pretul la care se vinde acest produs este unul dintre cele mai accesibile.
8 Total Score
Portabil si eficient

ARGO SLIMMY reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat portabile, beneficiind de o multitudine de sisteme inteligente dar si de cateva optimizari la nivel funcional. In plus, pretul la care se vinde acest produs este unul dintre cele mai accesibile.

Consum
7.5
Pret
8.5
Design
8
Functii
8

Search