La ofertă

Aparat de aer conditionat portabil Vivax ACP-09PT25AEF, 9000 BTU/h, Clasa A

Vivax ACP-09PT25AEF

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vivax ACP-09PT25AEF

(Aparat de aer conditionat portabil, 9000 BTU/h, Clasa A, Autodiagnoza, Sleep Mode, Auto Restart, 24h timer, functie autoevaporare condens, 0.5 W standby)

Vivax ACP-09PT25AEF este un aparat de aer conditionat portabil, ultra-modern, ce ofera performante excelente, atat din punct de vedere energetic, cat si din cel al nivelului de confort. Acesta are un aspect contemporan, care nu va stirbi sub nicio forma rafinamentul incaperii in care il amplasati.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat portabil Vivax ACP-09PT25AEF are o capacitate de modificare a temperaturii din incapere de pana la 9000 BTU/h, aceasta fiind similara celei oferite de sistemele de climatizare fixe, cu puteri nu foarte mari. Eficienta energetica a acestuia, atinge standardele clasei A, care pana nu de mult era considerata etalonul superior al tabelului energetic. In prezent, gratie avansarii fulminante a tehnologiei, putem vorbi de standarde pana la clasa A+++, inaccesibile momentan aparatelor mobile.

Timer-ul ajuta aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09PT25AEF sa functioneze pe intervale presetate de timp (pana la 24 h), in regimuri diverse.

Functia de Auto-restart ofera autonomie sistemului de climatizare, permitandu-i sa reporneasca automat, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a proteja aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09PT25AEF de defectiunile grave. Astfel, la detectarea oricaror erori aparute in regimul normal de functionare al sistemului, acesta se opreste instant si afiseaza pe display un cod specific fiecarei probleme. In functie de acesta, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai sigure si rapide metode de remediere.

Functia de dezumidificare nu are impact asupra modificarii temperaturii din incapere, in schimb, aduce un plus de confort in zilele caniculare de vara, cand umiditatea excesiva creeaza neplaceri majore. De asemenea, aceasta lupta eficient impotriva mucegaiului pe tot parcursul anului.

Concluzia noastra este ca Vivax ACP-09PT25AEF reprezinta un aparat de aer conditionat portabil, ce beneficiaza de tehnologie avansata, pentru a putea oferi un nivel de confort cat mai apropiat fata de ceea ce poate oferi un sistem de climatizare fix. Mobilitatea ii ofera avantajul de a se putea afla de fiecare data in locul potrivit, la momentul potrivit si spre deosebire de majoritatea competitorilor pe acest segment, ofera si modul de incalzire. Pretul la care se vinde acest produs este unul destul de accesibil.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Vivax ACP-09PT25AEF

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential, Comercial
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Eficienta energetica racire: A
Eficienta energetica incalzire: A
Numar trepte ventilator: 3
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 38/45/51 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 454 mm
Latime unitate interna: 365 mm
Inaltime unitate interna: 700 mm
Greutate unitate interna: 26.6 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 0
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 0
Coeficient randament la racire EER: 2.6
Coeficient randament la incalzire COP: 0

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Autodiagnoza, Autorestart, Timer

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R-410 A

Vivax ACP-09PT25AEF

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search