La ofertă

Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++

Samsung AR09KSWSBWKNZE

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Samsung AR09KSWSBWKNZE

(Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Neo Triple, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb)

Samsung AR09KSWSBWKNZE este un aparat de aer conditionat ce beneficiaza de tehnologie ultra-moderna, capabila sa aduca cel mai ridicat nivel de confort in incaperea unde este montat, in ciuda faptului ca puterea acestuia nu este foarte mare. Design-ul acestuia este ultra-modern, optimizat special pentru cresterea performantelor si suficient de discret pentru a nu capta prea mult atentia, in cazul in care este montat pe un perete alb. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE are o capacitate relativ redusa de modificare a temperaturii din incapere, aceasta variind in jurul valorii de 9000 BTU. Asa cum aminteam mai sus, aceasta este compensata prin functiile moderne, care reusesc sa ridice performantele acestui aparat pana la cele ale altor modele mult mai puternice, mentinand, in schimb, un consum energetic redus. Din acest punct de vedere, eficienta este aproape maxima, incadrandu-se in standardele inalte ale clasei A++, pe racire si A+, pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa functioneze gradual, pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a le mentine functionand la capacitate minima. Astfel, se produce o eficientizare de pana la 30-40% pe ciclurile lungi de activare.

Sistemul de filtrare Easy Filter Full HD 60 este, poate, cel mai performant de pe piata, in momentul de fata. Spre deosebire de cele clasice, acesta se deomnteaza foarte usor pentru a fi curatat. Din punct de vedere al purificarii aerului, acest filtru este capabil sa elimine, pe langa particule de praf, poluare si polen, chiar si virusuri, bacterii sau alergeni, cu o eficienta maxima.

filtrare1

filtrare

Design-ul triunghiular al aparatului de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE a fost special conceput pentru a putea aspira mai mult aer intr-un timp mai scurt. Latime si unghiul de evacuare, lamele suplimentare in V si ventilatorul puternic, vor ajuta la racirea rapida a aerului si suflarea ampla a acestuia. Astfel, intreaga incapere va putea beneficia rapid de un aer proaspat, la temperatura pe care v-o doriti.

design

Modulele de racire au 2 pasi. In prima faza, porneste pe FAST COOL, pentru a putea atinge rapid temperatura setata, urmand ca apoi sa intre pe COMFORT COOL, pentru a o putea mentine functionand la capacitate minima, fara a produce niciun fel de disconfort.

racire

Controlul Wi-fi permite setarea tuturor functiilor si parametrilor, prin intermediul dispozitivelor mobile, cu sistem de operare Android sau iOS.  Datorita avansarii fulminante a tehnologiei, veti putea, in scurt timp, sa controlati toate dispozitivele din incapere, prin intermediul unei singure telecomenzi, anume telefonul mobil.

wi-fi

Functia Smart Installation va detecta orice eroare comuna ce poate aparea imediat dupa instalarea aparatului de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE. Ex: comunicarea ineficienta cu unitatea exterioara, problemele cu integritatea tubului de aer si cu fluxul slab de refrigerant.

Functia Smart Check sesizeaza prematur orice eroare aparuta in timpul functionarii sistemului de climatizare, afisandu-va un cod specific fiecarei probleme, pentru ca dumneavoastra sa puteti remedia defectiunea inainte ca aceasta sa devina ireversibila. In cazul aparitiei oricarui incident, aparatul este oprit instant pentru a nu agrava situatia.

eroare

Timer-ul si functia de Auto-restart ofera flexibilitate si autonomie sistemului de climatizare Samsung AR09KSWSBWKNZE. Gratie acestora, aparatul este capabil sa functioneze pe intervale presetate de timp, in moduri diferite. In plus, acesta isi poate relua automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent, deconectari involuntare sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Modulul Sleep/Night are rolul si competenta de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti resimti nici fluctuatii bruste ale temperaturii, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora si nici nu veti fi deranjati de zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate minima.

Nivelul de zgomot atins de aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE, pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 54 dB. Nu este chiar o performanta extraordinara dar nici nu consideram aceasta valoare a fi suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Samsung AR09KSWSBWKNZE reprezinta unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare de pe piata, in momentul de fata, acesta ingloband functii exclusiviste, inexistente la majoritatea competitorilor. Capacitatea redusa este compensata de cateva optimizari, atat la nivel functional, cat si la cel al design-ului, cu avantajul ca in situatia de fata este mentinut un consum energetic eficient. Pretul la care se vinde acest produs este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.

climatizareieftina

Samsung AR09KSWSBWKNZE

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 8530
Capacitate incalzire (BTU): 10920
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Full HD 60
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu
Telecomanda: Da

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: BLDC
Alte functii: Protectie antibacteriana
Protecte impotriva alergiilor

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 28.5
Greutate unitate interioara (kg): 9.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 720 x 548 x 265
Dimensiuni unitate interioara (mm): 826 x 261 x 261
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 59
Zgomot unitate interioara (dB): 54
Agent de racire: R410A
Samsung AR09KSWSBWKNZE

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++
Samsung AR09KSWSBWKNZE reprezinta unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare de pe piata, in momentul de fata, acesta ingloband functii exclusiviste, inexistente la majoritatea competitorilor. Capacitatea redusa este compensata de cateva optimizari, atat la nivel functional, cat si la cel al design-ului, cu avantajul ca in situatia de fata este mentinut un consum energetic eficient. Pretul la care se vinde acest produs este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.
9 Total Score
Tehnologie ultra-moderna, performante maxime

Samsung AR09KSWSBWKNZE reprezinta unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare de pe piata, in momentul de fata, acesta ingloband functii exclusiviste, inexistente la majoritatea competitorilor. Capacitatea redusa este compensata de cateva optimizari, atat la nivel functional, cat si la cel al design-ului, cu avantajul ca in situatia de fata este mentinut un consum energetic eficient. Pretul la care se vinde acest produs este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Consum
8.5
Pret
8
Design
9.5
Functii
10

Search