La ofertă

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12PRO, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Star-Light ACM-12PRO

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Star-Light ACM-12PRO

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, Filtru lavabil, Timer, Auto-Restart, Sleep/Night mode, Autodiagnosticare, Kit instalare inclus)

Star-Light ACM-12PRO este un aparat de aer conditionat interesant, apartinator brand-ului de casa al celui mai mare retailer online de pe piata romaneasca. Acesta este renumit pentru functiile inteligente si aspectul modern, oferite la un pret cu mult sub media oricarei game pe care si-a dezvoltat produsele.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12PRO ofera o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este montat, atat pe modulul de racire, unde atinge 12000 BTU/h, cat si pe cel de incalzire, unde urca pana la 13000 BTU/h. Eficienta energetica a acestui sistem de climatizare variaza intre clasa A+ si A++, in functie de regimul de functionare, ambele fiind considerate foarte performante.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol esential in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12PRO. Gratie acesteia, compresorul poate functiona gradual, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si chiar sa le mentina activand la capacitate minima. Acest lucru se traduce printr-o economie energetica de pana la 40%, fata de sistemele cu compresor clasic, On-Off, pe ciclurile lungi de functionare.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12PRO nu este dintre cele mai performate, insa, are avantajul de a fi usor demontabil si lavabil. Asadar, inlocuirea filtrului nu este necesara.

Cele patru regimuri principale de functionare sunt de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Ultimele doua nu au impact asupra modificarii temperaturii din incapere, asadar, isi pot dovedi utilitatea pe tot parcursul anului. Acestea improspateaza aerul din incapere si lupta eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-Restart ofera un grad ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12PRO. Gratie acestora, sistemul de climatizare va fi capabil sa functioneze in diverse moduri, pe intervale presetate de timp. Ba mai mult, aparatul isi va putea relua automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost rezolvate.

Functia Jet reprezinta o functie de racire intensiva. Aceasta amplifica puterea aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12PRO, pe o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturii setate, urmand ca ulterior sa revina automat la regimul normal de functionare.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti nici schimbari bruste de temperatura si nu veti mai fi deranjat de zgomotul aerotermei, care va trece pe un regim de functionare silentios.

Functia de Autodiagnoza presupune detectarea prematura a oricaror probleme aparute in regimul normal de functionare al aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12PRO. In cazul in care este detectata vreo eroare, aparatul este oprit instant iar pe display-ul acestuia este afisat un cod de eroare specific fiecare defectiuni. In functie de acesta veti putea gasi cele mai rapide metode de remediere, evitand deterioararea serioasa a sistemului de cliamtizare. Se va detecta inclusiv scurgerea de freon.

Nivelul de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare a sistemului de climatizare Star-Light ACM-12PRO, nu depaseste 53 dB. Nu este o performanta notabila, insa, se incadreaza in media gamei.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACM-12PRO reprezinta un aparat de aer conditionat modern, cu functii inteligente, capabile sa ofere un nivel ridicat de confort. Eficienta energetica va ajuta sa amortizati in timp pretul, care oricum este unul suficient de accesibil.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Star-Light ACM-12PRO

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 13000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Lavabil
Inverter: Da
Afisaj: LCD
Kit instalare inclus: Da
Putere consumata la incalzire (W): 1510
Putere consumata la racire (W): 1580
Telecomanda: Da

 

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Alte functii: Autodiagnosticare

Functie detectare pierdere agent frigorific

 

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 25.5
Greutate unitate interioara (kg): 7.2
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 853 x 320 x 565
Dimensiuni unitate interioara (mm): 790 x 195 x 275
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 60
Zgomot unitate interioara (dB): 53
Agent de racire: R410a
Star-Light ACM-12PRO

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12PRO, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Star-Light ACM-12PRO reprezinta un aparat de aer conditionat modern, cu functii inteligente, capabile sa ofere un nivel ridicat de confort. Eficienta energetica va ajuta sa amortizati in timp pretul, care oricum este unul suficient de accesibil.
8.5 Total Score
Functii moderne, la un pret excelent

Star-Light ACM-12PRO reprezinta un aparat de aer conditionat modern, cu functii inteligente, capabile sa ofere un nivel ridicat de confort. Eficienta energetica va ajuta sa amortizati in timp pretul, care oricum este unul suficient de accesibil.

Consum
8.5
Pret
9
Design
9
Functii
8

Search