La ofertă

Aparat de aer conditionat Tesla Wi-Fi 12000 BTU

Aparat de aer conditionat TESLA Wi-Fi, 12000 BTU, Clasa A++, filtru antibacterian, I Feel, functie Turbo, TA35LLIL-1232IA, R32

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Tesla wi-fi 12000 BTU

Iata ca si schimbarile climaterice pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei. Variatiile de temperatura cat mai frecvente, ne aduc in situatia de a cauta aparate cat mai ingenioase, care sa ne satisfaca in materie de climatizare si incalzire a spatiului locuibil, birouri, sau orice alte incaperi. In cazul aparatului de aer conditionat Tesla Wi-Fi 12000 BTU, functiile si caracteristicile de baza ne-au convins, astfel ca in acest review, voi incerca sa redau cat mai detaliat, capacitatile acestui aparat.

aer conditionat Tesla Wi-Fi 12000 BTU

Incadrare in spatiu

Cu un design deosebit, de culoare alba, da un aspect modern in spatiul de amplasament impreuna cu dimensiunile modeste.

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor,inteligentul aparat Tesla wi-fi 12000 BTU, are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h,valoare ce se incadreaza perfect intr-un spatiu modest.

Eficienta energetica

Printre parametrii de importanta majora la un aparat de aer conditionat, este eficienta energetica. Iata ca Tesla wi-fi 12000 BTU,a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu doua plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire, datorita tehnologiei pe inverter, si a remarcabilului agent frigorific R32.

Respecta mediul

Acest aparat Gree Bora A2 Golden, ne rasfata prin prezenta unui nou agent frigorific R32 foarte prietenos cu mediu.Acesta, se impune pe o piata sufocata de agentii frigorifici traditionali, poluanti, trecuti pe lista neagra in normele Uniunii Europene, norme ce promit o disparitie treptata a acestora avand punctul terminus, anul 2025.

Sistem de filtrare performant

Prin complexitatea sistemului de filtrare a aerului: prin filtrul anti-bacterian,care se poate detasa de unitate cu usurinta in scopul spalarii acestuia , se creaza un ambient optim cu aer curat si proaspat, factor important in instalarea starii de bine.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul Tesla wi-fi 12000 BTU, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modesta capacitate de 27 dB pentru unitatea interna si un nivel de zgomot pentru unitatea externa de 61 Db.

Functiile Aparatului de aer conditionat Tesla wi-fi 12000 BTU

Functii de climatizare:

Functia de racire

Tesla wi-fi 12000 BTU, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Temperatura minima de operare racire de -14 (-°C) si temperatura maxima de operare racire de 43 (°+C). Valoarea coeficientului sezonier la racire, SEER de 6,12 plaseaza aparatul printre aparatele eficiente in materie de climatizare.

Functia de incalzire

La trecerea spre sezonul rece sau chiar in zilele mai blande ale iernii,,aparatul atinge temperatura minima de incalzire de -15 si maxima de 43 cu o valoare a coeficientului sezonier la incalzire Scop de valoare 4,07. Deci, cu aceste valori putem spune ca acest aparat chiar si in zilele friguroase, lucreaza pentru un confort sporit.

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator de buna capacitate, aerul rece este dispersat eficient, spre orice colt al incaperii.

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Tesla wi-fi 12000 BTU, nu este doar un aparat, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin centrala, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care in mod obisnuit este de 60%.O varianta la achizitionarea unui dezumidificator ce incarca incaperea si poate nu da randamentul de care este nevoie, ar fi un aparat de aer conditionat cu functie de dezumidificare. Iata ca aici intervine minunatul aparat Tesla wi-fi 12000 BTU, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia si folosind un filtru complex .

Functii accesorii

Functia autorestart– In cazul nealimentarii cu energie, de exemplu aparitia unei pane de current, aparatul reporneste de la setarea initiala

Mod Turbo- Antrenand viteza fluxului de aer, se ajunge la o racire sau incalzire rapida atingand prompt temperature dorita.

Telecomanda– Pentru o utilizare mai comoda, aparatul Tesla wi-fi 12000 BTU, este dotat si cu o telecomanda, astfel multitudinea de functii atribuite acestui aparat vor putea fi accesate cu usurinta

Autocuratare– Cu o ventilatie de cateva minute in plus dupa oprirea aparatului, se ajunge la o uscare a interiorului unitatii, evitand astfel aparitia microorganismelor.

Temporizator– In vederea pornirii si opririi sistemului in mod automat.

iFeel- Aceasta optiune permite dirijarea aerului spre o zona precisa din incapere, asigurand astfel un excellent confort.

Tehnologie Wi-Fi- Cu ajutorul acestei functii aparatul se poate programa confortabil, de pe telefon sau tabletala orice ora si oriunde. Interfeta WiFieste trebuie doar conectata la reteaua wi fi al telefonului mobil. Astfel se poate controla nivelul consumului,accesa butonul on/off sau parametrii specifici aparatului

Functia de autodiagnoza– Atentioneaza asupra eventualelor probleme din sistemul de climatizare precum si oprirea lui, afisand eroarea.

Functia Sleep- Ghidat de temperatura corpului pe timp de noapte, dragutul aparat se gandeste la confortul utilizatorului, pastrand temperature optima pe timpul somnului.

Indicatori erori– Afisajul cu led-uri a eventualelor erori, se face in spatele panoului, neafectand astfel design-ul elegant al aparatului.

Filtru lavabil –Tinand cont ca este un filtru lavabil si inlocuibil, se poate curata in orice moment, protejand astfel aerul interior de praf si bacterii.

Design Super Quiet- Aparatul detine un ventilator de capacitate mare, cu un design conceput special pentru eficienta si zgomot redus.

aparat Tesla Wi-Fi 12000 BTU

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Tesla wi-fi 12000 BTU

Utilizat pentru-Casa

Utilizare-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Capacitate generala-12000 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-A+

Temperatura minima de operare racire (-°C)-14

Temperatura maxima de operare racire (°+C)43

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)-15

Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)30

Tip filtru-Antibacterian-Lavabil

Tip compressor-Inverter

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Nu

Unitate interna

Dezumidificare (l/h)-1.2

Debit de aer unitate interna-580 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-27 dB

Culoare unitate interna-Alb

Lungime unitate interna-80 cm

Latime unitate interna-30 cm

Inaltime unitate interna-19.9 cm

Greutate unitate interna-8.5 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-6.12

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4.07

Functii

Functii climatizare

-Racire

-Incalzire

-Ventilatie

-Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi-Da

Functii speciale

-Auto Restart

-Functie Turbo

-Telecomanda

-Auto curatare

-Temporizator

-iFeel

-Wi-FI

-Auto Diagnoza

-Functie Sleep

-Functie anti-fungica

-Carcasa anti-rugina

-Indicator Erori

-Filtru lavabil

-Design Super Quiet

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-220 V-240 V

Consum nominal la racire-1100 W

Consum nominal la incalzire-980 W

Capacitate nominala la racire-3500 W

Capacitate nominala la incalzire-3500 W

Agent de racire-R-32

Unitate externa

Nivel de zgomot unitate externa-61 dB

Culoare unitate externa-Alb

Lungime unitate externa-73 cm

Latime unitate externa-54.5 cm

Inaltime unitate externa-28.5 cm

Greutate unitate externa-25 Kg

Pro– Aparat de aer conditionat Tesla wi-fi 12000 BTU Silentios

  • Racire rapida
  • Incalzire rapida
  • Control wi fi
  • Design placut
  • Filtrare eficienta
  • Silentios
  • Functia iFeel
  • Functia sleep
  • Display LCD

Contra– Aparat de aer conditionat Tesla wi-fi 12000 BTU

  • Fara kit de instalare

Parerea mea aparat de aer conditionat Tesla wi-fi 12000 BTU

Tesla wi-fi 12000 BTU, este un aparat care nu poate decat sa ma incante si sa-mi satisfaca asteptarile. Este capabil sa aduca briza racoroasa, plina de prospetime mult cautata in zilele de vara si caldura necesara in zilele friguroase, gratie performantelor tehnice si functiilor incluse..

 

Aparat de aer conditionat TESLA Wi-Fi, 12000 BTU, Clasa A++, filtru antibacterian, I Feel, functie Turbo, TA35LLIL-1232IA, R32

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Aparat de aer conditionat Tesla Wi-Fi 12000 BTU
Aparatul de aer conditionat Tesla Wi-Fi 12000 BTU, unul dintre preferatele aparate de aer conditionat ale clientilor, iti garanteaza confortul necesar din locuinta ta. Pe langa functiile incredibile pe care le are, Tesla Wi-Fi 12000 BTU iti racoreste locuinta intr-un timp record!
9.5 Total Score
Tesla Wi-Fi 12000 BTU - un aparat de aer conditionat de top, perfect pentru casa ta!

Aparatul de aer conditionat Tesla Wi-Fi 12000 BTU, unul dintre preferatele aparate de aer conditionat ale clientilor, iti garanteaza confortul necesar din locuinta ta. Pe langa functiile incredibile pe care le are, Tesla Wi-Fi 12000 BTU iti racoreste locuinta intr-un timp record!

Functii
10
Consum
10
Pret
9
Design
10
Search