La ofertă

Aparat de aer conditionat Tesla Wi-Fi 12000 BTU

Aparat de aer conditionat Tesla 12000 BTU WIFI

Descoperă viitorul confortului cu aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU WiFi.

Temperaturile extreme ne provoacă să găsim noi modalități de a răcori camerele în care petrecem marea parte din timp. Ventilatoarele sunt cu siguranță o soluție, însă suntem de părere că un aparat de aer condiționat poate fi mult mai eficient, mai ales luând în considerare faptul că acesta îți poate fi de ajutor inclusiv în perioadele reci.  

Aparatele de aer condiționat pot fi un ajutor de nădejde în casă și nu numai, întrucât acestea sunt deseori dotate cu nenumărate funcții care pot îmbunătăți stilul de viață al utilizatorilor. Fie că utilizezi un AC pentru funcția de răcire sau încălzire, acesta va face față cu brio, mai ales dacă alegi un model potrivit nevoilor tale.  

În acest articol, vom discuta despre unul dintre cele mai performante aparate de aer condiționat Tesla: AC-ul Tesla 12000 BTU WI-Fi TT34EX82SM-123IAW. Pe parcursul articolului, vom descrie principalele funcții și avantaje ale sistemului și vom sublinia eventualele dezavantaje pe care le observăm, astfel încât tu să ai posibilitatea să alegi AC-ul ideal pentru tine.  

Cum pot alege un aparat de aer condiționat potrivit nevoilor mele?  

Fiecare dintre noi ne dorim un sistem de climatizare din varii motive. Pe când o persoană are nevoie de un surplus de căldură pe timp de iarnă, un alt utilizator își dorește să răcească una sau mai multe încăperi. În funcție de aceste aspecte, ai nenumărate opțiuni din care să alegi.  

Dacă, spre exemplu, scopul tău este să climatizezi mai multe încăperi cu un singur dispozitiv, cu siguranță că un aparat de aer condiționat fix nu va fi de ajutor. Tocmai de aceea, vei avea nevoie de un AC mobil sau portabil. Astfel de aparate sunt mai convenabile, însă utilizarea acestora duce deseori la costuri ridicate pentru consumul de energie electrică. Cu toate acestea, principalul avantaj al acestora este reprezentat de faptul că ele sunt mobile.  

În situația în care vrei să climatizezi mai multe camere, o altă soluție ar putea fi un sistem de aer condiționat multisplit. Astfel de sisteme constau în mai multe unități interne, conectate la o singură unitate externă. Aparatele de aer condiționat multisplit arată exact la fel ca cele clasice, pe care le știm cu toții. Diferența majoră o face numărul unităților interne, care desigur că duc la un preț mai mare al întregului sistem. Cu toate acestea, astfel de sisteme sunt foarte eficiente.  

În cazul în care dorința ta este să răcești sau să încălzești o singură încăpere, soluția potrivită ar putea fi un aparat de aer condiționat standard, fix, de asemenea denumit și monosplit. Aparatele standard sunt formate dintr-o singură unitate internă, conectată la o unitate externă. Astfel de AC-uri sunt la rândul lor foarte eficiente, climatizând încăperea cu costuri de consum minime.  

Aparat de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi – Prezentare generală 

Aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi este poate printre cele mai performante modele fabricate de Tesla, având funcții și caracteristici speciale, care îl fac foarte util pentru nenumărați utilizatori. Aparatul are o capacitate generală de 12000 BTU. În general, aparatele de aer condiționat 12000 BTU sunt recomandate pentru a climatiza încăperi cu suprafețe de până la 30 m2.  

În ceea ce privește clasa energetică a aparatului de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi, acesta se încadrează în clasa energetică A++ pentru funcția de răcire. Acest fapt indică o eficiență energetică foarte bună, ceea ce duce la un consum de energie mai scăzut pentru aceleași rezultate. Când vine vorbe de eficiența funcției de încălzire, aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi are clasa energetică A+, o treaptă destul de bună, luând în considerare că funcțiile de încălzire au, în general, o clasă energetică mai joasă, întrucât consumă mai multă energie față de funcția de răcire.  

Aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi este prevăzut cu nenumărate funcții foarte utile, care îl fac ușor de folosit, setat și controlat. Fiind concentrat pe a oferi un nivel ridicat de confort, AC-ul are funcții precum Turbo, Wi-Fi, 3D, atuocurățare, timer și multe altele.  

Design-ul aparatului de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi este simplu și discret, astfel încât sistemul să poată fi montat în diferite încăperi și să se împletească armonios cu design-ul interior din camerele respective. AC-ul este disponibil în două nuanțe: gri și negru. Ambele modele au finisaje atent concepute, oferind un aer elegant, minimalist.  

Tehnologia Wi-Fi, pentru control la distanță 

În ultimii ani, tehnologia Wi-Fi a devenit foarte des întâlnită în rândul AC-urilor, iar aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi este și el unul dintre sistemele care se bucură de această tehnologie. Funcția Wi-Fi le permite utilizatorilor să controleze aparatul de aer condiționat de la distanță, prin intermediul unei aplicații care poate fi instalată pe diferite device-uri smart, cum ar fi telefoane sau tablete.  

Astfel, dacă un utilizator își dorește să deschidă aparatul de aer condiționat înainte de a ajunge acasă, pentru a avea o atmosferă relaxantă atunci când ajunge, el nu va fi nevoit să programeze AC-ul în prealabil. În schimb, utilizatorul va putea porni aparatul în timp real, accesând aplicația destinată controlului la distanță. 

R-32 și tehnologia Inverter, două elemente-cheie 

Aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi funcționează bazându-se pe două elemente foarte importante pentru confortul maxim al utilizatorilor: refrigerantul R-32 și compresorul inverter.  

Agentul frigorific R-32 este un freon ecologic, folosit cu precădere în ultimii ani. Deși R-32 este un refrigerant artificial, acesta poluează mult mai puțin, reducând nivelul de poluare produs de un aparat de aer condiționat cu până la 40%.  

Tehnologia inverter este folosită pentru compresoarele conținute de aparatele de aer condiționat. Fiind patentată de Toshiba, aceasta este utilizată de peste 40 de ani. Propriu-zis, un compresor inverter reduce consumul de energie electrică considerabil prin faptul că aparatul de aer condiționat nu se oprește complet atunci când ajunge la temperatura dorită, așa cum făceau modelele anterioare. În schimb, AC-ul intră într-un mod asemănător celui stand-by, fiind mult mai ușor să activeze funcția de răcire sau încălzire în momentul în care temperatura din cameră crește, respectiv scade.  

Un AC curat, aer proaspăt 

Funcția de autocurățare cu care este prevăzut aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi îi permite acestuia să mențină interiorul unității interne mereu curat, astfel încât să poată livra un flux de aer lipsit de impurități. Este recomandat ca funcția de autocurățare să fie activată periodic, astfel încât aparatul de aer condiționat să fie curat constant. 

Mai mult, aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi dispune de mai multe filtre care contribuie la curățarea aerului livrat în încăpere. Spre exemplu, filtrul antibacterian lizozim ajută la eliminarea virușilor și bacteriilor dăunătoare. De asemenea, filtrul ionizator face ca microorganismele dăunătoare din aer să cadă pe podea, reducând șansele ca utilizatorii să le inhaleze.  

Specificații 

Caracteristici generale 

 • Tip produs: standard, fix, monosplit; 
 • Utilizat pentru: casă, mediu rezidențial; 
 • Suprafață de montare: perete; 
 • Capacitate generală: 12000 BTU; 
 • Capacitate de răcire: 12000 BTU; 
 • Capacitate de încălzire: 12000 BTU; 
 • Filtre: lavabil, antibacterian, ionizator, tip fagure; 
 • Tip compresor: rotativ; 
 • Număr trepte ventilator: 4; 
 • Inverter: da; 
 • Conținut pachet: unitate internă, unitate externă, telecomandă. 

Eficiență energetică 

 • Eficiență energetică răcire: A++; 
 • Eficiență energetică încălzire: A+; 
 • Coeficient de randament sezonier la răcire (SEER): 6.1; 
 • Coeficient de randament sezonier la încălzire (SCOP): 4. 

Specificații tehnice 

 • Tensiune alimentare: 220 V / 240 V; 
 • Capacitate nominală la răcire: 3.4 kW; 
 • Capacitate nominală la încălzire: 3.42kW; 
 • Agent de răcire: R-32. 

Unitate internă 

 • Dezumidificare (L/h): 1.2; 
 • Debit de aer: 550 m3/h; 
 • Nivel de zgomot: 32 dB, 35 dB, 43 dB, 47 dB; 
 • Culoare: argintiu; 
 • Lungime: 777 mm; 
 • Lățime: 250 mm; 
 • Înălțime: 201 mm; 
 • Greutate: 8 kg. 

Unitate externă 

 • Nivel de zgomot: 50 dB; 
 • Culoare: alb; 
 • Lungime: 777 mm; 
 • Lățime: 498 mm; 
 • Înălțime: 290 mm; 
 • Greutate: 24 kg. 

Funcții 

 • Funcții de climatizare: răcire, încălzire, ventilație, dezumidificare; 
 • Tehnologie Wi-Fi: da; 
 • Caracteristici speciale: autocurățare, timer, autodiagnosticare, funcție Turbo, auto-restart, mod automat, răcire rapidă, control Wi-Fi, flux aer 3D, funcție Sleep, funcție iFeel, funcție Intelligent Defrost, funcție ECO, carcasă anti-rugină, filtru lavabil, detectare scurgere agent frigorific, încălzire rapidă, drenaj dublu, buton de urgență, detectare scurgeri, memorie poziție jaluzea, filtru ionizator.  

Concluzie – Aparat de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi 

Per ansamblu, aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU Wi-Fi este ideal pentru utilizatorii care sunt în căutarea unui AC polivalent, care să surprindă prin nenumărate funcții cu adevărat utile. Fiind foarte silențios, aparatul este perfect pentru familiile cu copii, care își doresc să aibă parte atât de o cameră climatizată eficient, cât și de liniște.  

Aparat de aer conditionat Tesla 12000 BTU WIFI

Descoperă viitorul confortului cu aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU WiFi.

Search