La ofertă

Aparat aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V-Design Wi-Fi, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++

Vivax ACP-12CH35AEVI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Vivax ACP-12CH35AEVI

(Aparat de aer conditionat, BLACK MIRROR V-Design, Wi-Fi, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++, Ionizator, I feel, 3D Airflow, Protectie Anti-Inghet, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, filtru Bio, filtru Anti-Praf)

Vivax ACP-12CH35AEVI este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, cu performante de top la toate capitolele esentiale. Din punct de vedere estetic, arata impresionant, oferind un design unic, ultra-modern si elegant in acelasi timp. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

functii Vivax ACP-12CH35AEVI

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI are o capacitate medie de modificare a temperaturii din incapere, aceasta urcand pana la 12000 BTU/h, indiferent ca utilizati modulul de racire sau de incalzire. Din experienta noastra va putem spune ca aceasta capacitate este suficienta pentru a aduce un nivel optim de confort in incaperi de pana la 30 mp. Eficienta energetica atinge un nivel standard pentru gama de top, incadrandu-se in clasa A++, pe racire si clasa A+, pe incalzire, ambele fiind considerate performante excelente.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI. Gratie acesteia, compresorul va putea functiona gradual, atingand mult mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina activand la capacitate minima. Astfel, pe ciclurile lungi, se vor obtine economii energetice de pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare (Praf + Cold Catalyst + Bio) este poate cel mai sofisticat de pe piata, la momentul actual. Acesta absoarbe si distruge praful din incapere, neutralizeaza bacteriile, virusurile, alergenii, gazele nocive si compusii organici volatili. In plus, ionizeaza aerul din incapere, producand o purificare completa.

Functia Clean produce o autocuratare interna a aparatului de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI. Aceasta usuca vaporizatorul pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata sa, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de autodiagnoza depisteaza si semnaleaza rapid orice neconformitate de la functionarea normala a aparatului de aer conditionat. Pe display-ul acestuia va fi afisat un cod de eroare specific fiecarei probleme, dumneavoastra gasind toate detaliile despre remediere in manualul utilizatorului. Astfel, veti avea posibilitatea sa reparati dispozitivul inainte ca defectiunile sa devina iremediabile. Se vor detecta inclusiv pierderile de freon.

pierderi refrigerant Vivax ACP-12CH35AEVI

Functia de dezghetare inteligenta se activeaza automat doar in timpul procesului de incalzire. Aceasta este setata sa porneasca o data la 50 de minute si sa dureze 10 minute. Cele doua intervale de timp au fost atent studiate inainte de a fi implementate si sunt considerate duratele optime pentru ca nivelul de confort sa fie maxim, gheata sa nu puna probleme iar consumul energetic sa fie unul redus.

Functia Mute este similara Silent-ului de pe dispozitivele mobile. Activand-o, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI nu va mai produce niciun zgomot de confirmare atunci cand efectuati vreuna dintre comenzi.

Functia de memorare a pozitiei flapsului tine minte ultimul unghi setat inainte de oprirea sistemului de climatizare si il reface imediat dupa repornirea acestuia.

Functia Eco va ajuta sa economisiti pana la 60% din resursele energetice, oferind un nivel de confort aproape similar celui din modul de functionare standard. Acesta este indicat, in special, pe timp de noapte.

functia eco Vivax ACP-12CH35AEVI

Functia Turbo intensifica activitatea acestui sistem de climatizare Vivax ACP-12CH35AEVI pe o perioada limitata de timp, pana la atingerea conditiilor climaterice setate. Ulterior, regimul normal de functionare va fi reluat automat.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat intr-un termostat de camera, ce transmite feed-back permanent catre unitatea centrala, pentru a reusi sa mentina eficient o temperatura constanta in jurul dumneavoastra.

Sistemul 3D Airflow presupune aspirarea aerului din incapere pe trei dintre laturile aparatului de aer conditionat si evacuarea puternica a acestuia, la temperatura dorita, pe cea de a 4-a latura.

Controlul aparatului de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI va putea fi facut de la distanta si prin intermediul dispozitivelor mobile, ce utilizeaza ca sistem de operare Android sau iOS. Activand conexiunea Wi-fi, veti avea nevoie de o aplicatie precum Peel Smart Remote (Android), pentru controlul tuturor aparatelor electronice, moderne, din locuinta dumneavoastra: aparate de aer conditionat, televizoare, convectoare, etc.

Nivelul maxim de zgomot, atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 36 dB. Aceasta este o performanta incredibila, comparativ cu valorile obtinute la principalii competitori.

Concluzia noastra este ca Vivax ACP-12CH35AEVI reprezinta unul dintre cele mai moderne si sofisticate aparate de aer conditionat, existente pe piata, la momentul actual. Acesta beneficiaza de capacitate buna de modificare a temperaturii si o multitudine de functii inteligente cu impact direct asupra nivelului de confort si a eficientizarii consumului energetic. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Vivax ACP-12CH35AEVI

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Anti-praf Filtru Bio
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 3
Afisaj: Digital Display
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 1117
Putere consumata la racire (W): 1095
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.9
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.1

FUNCTII

Al 6-lea Simt: Da
Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Turbo
Timer: 24h timer
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: I feel, Turbo, ionizator, ECO Mode, 3D Airflow, Protectie Anti-Inghet

Auto Diagnoza, Auto Curatare, Detectare scurgere Freon,

1W Standby, Intelligent Defrosting

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 29.1
Greutate unitate interioara (kg): 9.9
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 800 x 333 x 554
Dimensiuni unitate interioara (mm): 897 x 312 x 182
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): +50
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -20
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Negru
Zgomot unitate exterioara (dB):
Zgomot unitate interioara (dB): 22-30-36
Agent de racire: R-410 A
Altele: Wi-Fi
Vivax ACP-12CH35AEVI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V-Design Wi-Fi, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++
Vivax ACP-12CH35AEVI reprezinta unul dintre cele mai moderne si sofisticate aparate de aer conditionat, existente pe piata, la momentul actual. Acesta beneficiaza de capacitate buna de modificare a temperaturii si o multitudine de functii inteligente cu impact direct asupra nivelului de confort si a eficientizarii consumului energetic. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.
9 Total Score
Inteligenta si eficienta maxima

Vivax ACP-12CH35AEVI reprezinta unul dintre cele mai moderne si sofisticate aparate de aer conditionat, existente pe piata, la momentul actual. Acesta beneficiaza de capacitate buna de modificare a temperaturii si o multitudine de functii inteligente cu impact direct asupra nivelului de confort si a eficientizarii consumului energetic. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

Consum
8.5
Pret
8.5
Design
10
Functii
9.5

Search