La ofertă

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Vortex VAI-T12LCSV

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vortex VAI-T12LCSV

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru antibacterian, Autocuratare, Timer, Auto restart, Sleep/Night Mode)

Vortex VAI-T12LCSV este unul dintre cele mai noi aparate de aer conditionat, intrate pe piata romaneasca pentru a intampina sezonul cald al acestui an cu un excelent raport calitate/pret. Daca la capitolul tehnologic diferentele fata de versiunea anterioara nu sunt semnificative, la cel estetic observam imbunatatiri consistente, datorate, in special, ridicarii gradului de discretie.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV are o capacitate relativ ridicata de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta atingand valoarea de 12000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare utilizat. Asadar, utilizarea eficienta a acestui aparat de aer conditionat este proiectata pentru un spatiu de pana la 25 mp, cu inaltime standard pentru segmentul rezidential (2.7 m). La capitolul eficienta energetica, asemenea majoritatii sistemelor moderne de climatizare, oscileaza intre clasa A++ si A+, in functie de modulul utilizat. Avand in vedere ca, pana nu de mult, etalonul superior al tabelului era considerat clasa A, este evident ca discutam despre doua performanta remarcabile.

Tehnologia pe Inverter este providentiala pentru eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turatii variabile gradual, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, veti observa economii energetice de pana la 30-40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare de mare densitate, implementat pe aparatul de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV, este capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Acesta va elimina atat particule de praf si poluare, cat si virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare sunt prezente in efectiv complet. Asadar, discutam despre racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Observam ca primele doua sunt sezoniere, datorita impactului lor direct asupra temperaturii din incapere, in timp ce ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de auto-restart ii ofera aparatului de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV posibilitatea de a functiona fara probleme chiar si in lipsa dumneavoastra. Cu ajutorul primului, ii veti putea preseta activitatea pe intervale de timp iar functia de auto-restart va ajuta sistemul sa reporneasca, raportandu-se la ultimele setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate. Astfel, veti putea programa startul activitatii de climatizare cu cateva minute inainte de sosirea acasa, fiind intampinati de o ambianta perfecta, fara a fi nevoie ca sistemul sa functioneze pe toata durata absentei.

Functia de autocuratare presupune uscarea imediata a vaporizatorului, in urma incetarii procesului de racire. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu vor mai putea adera la suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Modulul economic are rolul a atinge temperatura setata cu resurse energetice minime, evident, intr-un timp mai indelungat.

Modulul Sleep/night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Odata activat, acesta va modifica lent temperatura, eliminand schimbarile bruste iar aeroterma va intra automat intr-un regim silentios de functionare. Pe tot parcursul ciclului de 8 ore veti observa un consum energetic redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 50 dB. Chiar daca nu este cea mai buna performanta pentru un aparat de aer conditionat de asemenea capacitate, nici nu consideram ca aceasta valoare este suficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Vortex VAI-T12LCSV reprezinta un aparat de aer conditionat de clasa medie, capabil sa asigure un nivel optim de confort in incaperi nu foarte spatioase. Chiar daca nu face exces de functii sofisticate, acesta dispune de toate cele necesare pentru a putea asigura conditiile setate, rapid si eficient din punct de vedere energetic. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Vortex VAI-T12LCSV

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 550 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 50 dB
Culoare unitate interna: Alb/Argintiu
Lungime unitate interna: 770 mm
Latime unitate interna: 180 mm
Inaltime unitate interna: 240 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 6.1
Coeficient randament la incalzire COP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Racire, Incalzire, Ventilatie
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

 • Auto restart
 • Auto curatare
 • Timer
 • Mod Economic
 • Healthy
 • Telecomanda
 • Sleep/Night mode

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Consum nominal la racire: 1130 W
Consum nominal la incalzire: 1020 W
Capacitate nominala la racire: 3200 W
Capacitate nominala la incalzire: 3200 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 700 mm
Latime unitate externa: 256 mm
Inaltime unitate externa: 552 mm
Greutate unitate externa: 30 Kg

Vortex VAI-T12LCSV

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Vortex VAI-T12LCSV reprezinta un aparat de aer conditionat de clasa medie, capabil sa asigure un nivel optim de confort in incaperi nu foarte spatioase. Chiar daca nu face exces de functii sofisticate, acesta dispune de toate cele necesare pentru a putea asigura conditiile setate, rapid si eficient din punct de vedere energetic. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv.
8 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Vortex VAI-T12LCSV reprezinta un aparat de aer conditionat de clasa medie, capabil sa asigure un nivel optim de confort in incaperi nu foarte spatioase. Chiar daca nu face exces de functii sofisticate, acesta dispune de toate cele necesare pentru a putea asigura conditiile setate, rapid si eficient din punct de vedere energetic. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv.

Consum
8.5
Pret
8.5
Design
8.5
Functii
8

Search