La ofertă

Aparatul de aer conditionat – un sistem performant de climatizare

Introducere

Incalzirea globala, din ce in ce mai avansata, ne indeamna sa gasim solutii alternative de climatizare, in detrimentul celor clasice. Utilizand resurse regenerabile, fara emisii poluante, vom putea reduce efectul de sera si vom reusi sa conservam planeta in stadiul actual, fara sa mai agravam situatia. Ei bine, astazi vom vorbi despre un sistem de climatizare interesant, anume aparatul de aer conditionat.

O solutie inteligenta

Un sistem de climatizare, tot mai utilizat in ultimul timp, este aparatul de aer conditionat. Daca in trecut ne luptam cu cateva zile de canicula, pe vara, astazi observam ca acestea sunt tot mai des intalnite, chiar si pe parcursul anotimpurilor in care nu au ce cauta zilele toride, primavara si toamna. Efectul este deja ireversibil, asa ca singura solutie este sa acceptam situatia si sa incercam sa ne facem viata mai usoara, prin intermediul unor sisteme inteligente, ce nu vor degrada mai mult mediul.

Avantajele unui aparat de aer conditionat

  • nu prezinta emisii poluante;
  • are un consum energetic redus, utilizand resurse regenerabile natural;
  • dispune de diverse module: racire, ventilatie, incalzire, dezumidificare;
  • este deosebit de eficient in lupta cu mucegaiul;
  • gratie filtrelor tot mai performante, purifica aerul din incapere;
  • este sistemul de climatizare care ofera, cel mai rapid, un grad maxim de confort, in orice anotimp;
  • poate fi instalat in orice incapere, destul de usor, putand oferi ambiante total diferite in incaperi alaturate;
  •  poate functiona chiar si in lipsa dumneavoastra, pe intervale de timp presetate;

Majoritatea aparatelor de aer conditionat beneficiaza de caracteristicile mai sus mentionate. Ba chiar, cele mai avansate, dispun si de alte functii inteligente, ce pot maximiza confortul.

Preturi

Costul unor astfel de sisteme de climatizare poate varia extrem de mult. Pe langa capacitatea de a schimba temperatura din incapere, exprimata in BTU (British Thermal Unit), trebuie sa aveti in vedere si eficienta energetica a acestor aparate, dar si functiile ultra-moderne cu care acestea sunt echipate. De obicei, cele din urma, ridica cel mai mult pretul aparatelor de aer conditionat.

Vom lua cazul celui mai mare retailer online, , si va putem spune ca, in perioada de fata, puteti achizitiona astfel de sisteme de climatizare, la preturi cuprinse in intervalul aproximativ de 1300 – 8500 lei.

Sfatul nostru este sa urmariti constant preturile, sa utilizati aplicatii ce va trimit notificari atunci cand apar oferte (ex: Cofffre) si sa va documentati foarte bine pe site-urile de review-uri, pentru a nu va trezi ca ati achizitionat un produs inutil. Mare atentie, insa, la aceste site-uri. Majoritatea sunt foarte slab documentate si au ca scop principal promovarea produselor, cu orice pret, pentru incasarea unor comisioane. Le recunoasteti foarte usor, datorita avalansei de laude gratuite, intalnite inca din primul paragraf.

Site-urile noastre partenere, ce descriu obiectiv produse electronice si electrocasnice sunt urmatoarele:

Search