La ofertă

Seminee ieftine

Seminee electrice ieftine

Semineele constituie cea mai rafinata sursa de incalzire, care pe langa confortul termic, aduc si un plus ambiental inestimabil. Cu totii ne-am dori sa ne relaxam in fata unui astfel de semineu, insa, preturile ridicate si instalarea complicata ne fac pe cei mai multi dintre noi sa abandonam ideea. Intrucat am observat, pe piata romaneasca, un interes din ce in ce mai mare pentru acest tip de climatizare, noi vom incerca sa identificam cele mai ieftine seminee electrice, a caror instalare este extrem de facila, intrucat nu necesita evacuare.

Semineul electric OFP-1702

Semineu electric OFP-1702

Pe locul 1 in topul celor mai ieftine seminee electrice se situeaza OFP-1702, acesta fiind un semineu electric cu doua trepte de putere (1000/2000 W). Chiar daca un asemenea pret nu permite implementarea unor functii sofisticate, remarcam posibilitatea de reglare a stralucirii flacarii si termostatul de camera ce asigura un control bun al temperaturii. De asemenea, semineul electric OFP-1702 poate functiona si pe modul exclusiv vizual (doar efect de flacara, fara incalzire). Pentru un plus de siguranta, a fost dotat cu un sistem de decuplare automata in cazul incalzirii excesive. Din punct de vedere estetic, am ramas placut impresionati de aspectul retro si foarte autentic. Semineul electric OFP-1702 poate fi achizitionat cu un De asemenea, achizitionand produsul din sursa noastra, veti beneficia de transport gratuit, deschiderea coletului la livrare si garantie de 24 luni (cu posibilitate de prelungire).

Site-ul nostru a realizat o multitudine de review-uri complete pentru seminee electrice, de la cele mai ieftine si pana la cele mai complicate. Pe toate le gasiti la link-ul urmator: REVIEW > SEMINEE ELECTRICE. De asemenea, am mai realizat un articol de blog in care explicam toate avantajele acestei solutii moderne de climatizare: AVANTAJE > SEMINEE ELECTRICE.

Search