La ofertă

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1288ELH-VK, 12000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F1288ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Daewoo DSB-F1288ELH-VK

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Instalare inclusa, Kit instalare inclus 3m, Ventilatie Racire Incalzire, Dezumidificare, Auto Restart, Dispaly ascuns, Telecomanda, Functia Sleeping, Programare temporizata,  Turbo)

Daewoo DSB-F1288ELH-VK este un aparat de aer conditionat nu foarte sofisticat dar suficient de performant pentru a putea aduce un nivel optim de confort in incaperi de dimensiuni medii. Acesta este si foarte eficient din punct de vedere energetic, fapt ce permite amortizarea investitiei in timp. In plus, ofera un aspect discret dar modern, in acelasi timp, fiind foarte apreciat si pe pietele occidentale, nu doar pe cele asiatice.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1288ELH-VK are o capacitate de modificare a temperaturii de aproximativ 11000 BTU/h, indiferent ca vorbim despre modulul de racire sau cel de incalzire. Acesta este destinat incaperilor de dimensiuni medii, cu suprafete de pana la 25 mp si inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Foarte important pentru a putea atinge suprafata mai sus mentionata este si nivelul de izolare a incaperii.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1288ELH-VK este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor sofisticate de aer conditionat. Aceasta oscileaza intre clasa A+, pe regimul de incalzire si clasa A++, pe cel de racire. Chiar daca etalonul superior al tabelului energetic este considerat calasa A++, acesta este momentant foarte rar atins de sistemele de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1288ELH-VK. Gratie acesteia, compresorul va putea sa-si varieze automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina fara a face risipa de resurse. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore se va micsora consumul cu peste 40%.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1288ELH-VK nu este cel mai performant, intrucat nu are competente impotriva virusurilor, bacteriilor sau alergenilor. Asadar nu este capabil de o purificare completa a aerului din incapere, insa, are avantajul de a fi lavabil. Inlocuirea periodica nu este necesara.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1288ELH-VK sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere, din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere, ultimele doua vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart ajuta aparatul sa functioneze in diverse regimuri chiar si in absenta dumneavoastra. Va trebui doar sa-i presetati activitatea pe intervale orare iar el va urma setarile intocmai. In plus, sistemul va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia Turbo este disponibila pentru ambele regimuri de schimbare a temperaturii (racire si incalzire). Aceasta intensifica procesele pentru a putea fi atinsa mai rapid temperatura setata. Ulterior, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt acest lucru presupune un consum energetic suplimentar, pe ciclurile lungi de cateva ore veti observa economii substantiale intrucat sistemul va fi capabil sa mentina conditiile atinse fara a mai face risipa de resurse.

Functia Sleep are rolul de a va proteja somnul de orige factor agasant. Odata activata, modificarea temperaturii din incapere se va corela cu modificarile produse in corpul uman in timpul somnului. Vor disparea schimbarile bruste, aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa iar consumul energetic va fi unul foarte redus pe durata intregului ciclu.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 50 dB. Chiar daca nu este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F1288ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat apartinator al segmentului mediu din punct de vedere al tehnologiei inglobate si al performantelor oferite. In schimb, ofera un consum energetic foarte redus si un aspect placut. Pretul reflecta pe deplin specificatiile produsului si are avantajul de a include si montajul in termen de cel mult 10 zile.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Daewoo DSB-F1288ELH-VK

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 10918 BTU
Capacitate de incalzire: 10918 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Lavabil
Tip compresor: Rotary
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 26 dB – 34 dB – 40 dB – 50 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 24 cm
Latime unitate interna: 77 cm
Inaltime unitate interna: 18 cm
Greutate unitate interna: 8 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 2.83

 

FUNCTII

Functii climatizare: Ventilatie

Dezumidificare

Racire

Incalzire

Functii speciale: Auto Restart

Dispaly ascuns

Telecomanda

Functia DRY

Functia Sleeping

Programare temporizata

Incalzire si Racire Turbo

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V 240 V
Capacitate nominala la racire: 3200 W
Capacitate nominala la incalzire: 3200 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 25.6 cm
Latime unitate externa: 55.2 cm
Inaltime unitate externa: 77 cm
Greutate unitate externa: 26 Kg
Daewoo DSB-F1288ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1288ELH-VK, 12000 BTU, Clasa A++
Daewoo DSB-F1288ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat apartinator al segmentului mediu din punct de vedere al tehnologiei inglobate si al performantelor oferite. In schimb, ofera un consum energetic foarte redus si un aspect placut. Pretul reflecta pe deplin specificatiile produsului si are avantajul de a include si montajul in termen de cel mult 10 zile.
8 Total Score
Simplitate si eficienta

Daewoo DSB-F1288ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat apartinator al segmentului mediu din punct de vedere al tehnologiei inglobate si al performantelor oferite. In schimb, ofera un consum energetic foarte redus si un aspect placut. Pretul reflecta pe deplin specificatiile produsului si are avantajul de a include si montajul in termen de cel mult 10 zile.

Consum
8.5
Pret
8
Design
8.5
Functii
7.5

Search