La ofertă

Daikin FTXB35C-RXB35C, Aparat de aer conditionat cu Inverter

Daikin FTXB35C-RXB35C

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Daikin FTXB35C-RXB35C

(Aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C Inverter 12000 BTU, Clasa A+, Programator 24 de ore, Filtru Fotocatalitic, Mod Confort, Mod Putere)

Daikin FTXB35C-RXB35C este un aparat de aer conditionat cu aspect clasic, dar cu functii specifice unui sistem de climatizare de ultima generatie. Aceasta lipsa de interes pentru partea estetica este oarecum regasita si in pretul produsului, fiind considerat unul sub media articolelor similare. Display-ul de pe unitatea centrala are dimensiuni prea mici pentru a fi citit de la o distanta apreciabila, insa toate informatiile de care aveti nevoie vor fi afisate prin intermediul interfetei prezenta pe telecomanda. Aceasta prezinta, de asemenea, un meniu simplu propunand o experienta usoara utilizatorului. In cele ce urmeaza, vom detalia partea tehnica a acestui sistem de climatizare, pentru ca dumneavoastra sa va puteti creea o idee cat mai aproapiata de realitate, cu privire la performantele acestui produs, si sa puteti discerne in legatura cu rentabilitatea achizitiei sale.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C are o capacitate medie de modificare a temperaturii, mai exact 12000 BTU, suficienti pentru incalzirea/racirea unei incaperi obisnuite in conditii de canicula sau ger. O performanta apreciabila este si eficienta consumului energetic cu care reuseste acest lucru. Vorbim, mai exact, despre clasa A+, mai performanta chiar decat etalonul superior din tabelul claselor de energie.

Un rol foarte important in economia consumului electric il joaca tehnologia pe Inverter. Aceasta permite functionarea graduala a sistemului de climatizare, propulsand compresorul spre o capacitate mult mai mare decat cea nominala, pana la atingerea temperaturii dorite, ulterior reducand activitatea acestuia si implicit turatia ventilatoarelor. Astfel, veti scuti doua lucruri extrem de importante, timp si bani.

Pe langa clasicele module de racire/ventilare/incalzire, aparatul de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C mai dispune si de o functie de dezumidificare, foarte utila in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Aceasta functie poate activa independent de modificarea temperaturii din incapere. Filtrul fotocatalitic retine particulele de praf si poluare, cu o eficienta maxima, purificand aerul cu pana la 80%.

Daikin FTXB35C-RXB35C este un aparat de aer conditionat ce poate functiona independent de prezenta dumneavoastra, putand fi programat pe intervale orare, astfel incat sa gasiti temperatura dorita, dupa o zi lunga de munca, fara a fi nevoie ca acesta sa functioneze pe toata durata absentei. Functia de Auto-Restart ii permite acestuia sa isi reia activitatea conform ultimelor setari, dupa pene de curent, fara a mai fi necesara nicio actiune din partea dumneavoastra.

Sistemul de climatizare Daikin FTXB35C-RXB35C mai dispune de functia Sleep/Night, menita sa va asigure un confort maxim pe timp de noapte si un somn inperturbabil de niciun factor ce poate fi controlat de acesta. Modulul va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius pe ora, in primele doua ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele sase. Dupa incheierea acestui ciclu de opt ore, aparatul urmeaza a se opri automat din functiune.

Canalul de evacuare a aerului a fost optimizat pentru ca sunetul rezultat sa fie cat mai mic, reusind sa vorbim despre 41 dB pe unitatea interioara, la turatie maxima si 48 dB pe cea exterioara. Aceasta performanta este rar intalnita la majoritatea aparatelor de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Daikin FTXB35C-RXB35C reprezinta un aparat de aer conditionat cu un raport bun calitate/pret. Chiar daca nu ofera un design foarte atragator, propune un numar de functii esentiale pentru un nivel maxim de confort, la un pret economic. Eficienta energetica este si ea un argument in plus pentru achizitionarea unui astfel de sistem de climatizare.

climatizareieftina

Daikin FTXB35C-RXB35C

Caracteristici generale

 • Capacitate de racire (BTU): 12000
 • Capacitate incalzire (BTU): 11942 (4436 – 16378)
 • Clasa de energie incalzire: A+
 • Clasa de energie racire: A+
 • Inverter: Da
 • Kit instalare inclus: Nu
 • Telecomanda: Da

Functii

 • Ventilare: Da
 • Incalzire: Da
 • Auto Restart: Da
 • Dezumidificare: Da
 • Sleep/Night mode: Da
 • Auto: Da
 • Tip Compresor: Inverter
 • Alte functii: Purificare/Dezumidificare/Incalzire/Racire/Ventilatie

Specificatii tehnice

 • Brand compresor: Daikin
 • Greutate unitate interioara (kg): 8
 • Dimensiuni unitate exterioara (mm): 550 x 658 x 275
 • Dimensiuni unitate interioara (mm): 283 x 770 x 216
 • Culoare unitate interioara: Alb
 • Zgomot unitate exterioara (dB): 48
 • Zgomot unitate interioara (dB): 23/27/34/41
 • Agent de racire: R-410A
Daikin FTXB35C-RXB35C

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Daikin FTXB35C-RXB35C, Aparat de aer conditionat cu Inverter
Daikin FTXB35C-RXB35C reprezinta un aparat de aer conditionat cu un raport bun calitate/pret. Chiar daca nu ofera un design foarte atragator, propune un numar de functii esentiale pentru un nivel maxim de confort, la un pret economic. Eficienta energetica este si ea un argument in plus pentru achizitionarea unui astfel de sistem de climatizare.
7 Total Score
Functii interesante la un pret economic

Daikin FTXB35C-RXB35C reprezinta un aparat de aer conditionat cu un raport bun calitate/pret. Chiar daca nu ofera un design foarte atragator, propune un numar de functii esentiale pentru un nivel maxim de confort, la un pret economic. Eficienta energetica este si ea un argument in plus pentru achizitionarea unui astfel de sistem de climatizare.

Consum
7.5
Pret
8
Design
5
Functii
6.5

Search