La ofertă

ECO 40 ZILAN – Soba pe lemne cu plita si cuptor

ECO 40 ZILAN

(Soba pe lemne/carbune cu plita si cuptor, Tiraj natural, Evacuare dreapta, Diametru evacuare 130 mm, Model traditional din fonta, 5.5 kW, 60 kg)

ECO 40 ZILAN este o soba care functioneaza pe lemne sau carbuni si care incorporeaza o plita si un cuptor. Aceasta este foarte des intalnita in bucatariile din mediul rural, acolo unde oamenii nu doar ca vor, ci trebuie sa fie foarte practici, scotand maximul din resursele utilizate. Asadar, cu ajutorul acestei sobe, poti incalzi camera si poti gati, utilizand aceleasi resurse. Cei care au copilarit la tara sau care au mers macar in vizita e imposibil sa nu-si aminteasca gustul mancarii preparate la soba cu lemne, un gust care nu are nimic in comun cu cel oferit de electrocasnicele actuale.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Soba pe lemne ECO 40 ZILAN are o putere nominala de 5.5 kW. Aceasta se incalzeste rapid si mentine temperatura un timp indelungat. Tirajul este natural iar evacuarea in linie dreapta, prin intermediul unui burlan cu diametru de 130 mm. Soba nu este confectionata din teracota, asa cum eram noi obisnuiti, intrucat ar fi fost prea greu de transportat. Partile laterale sunt realizate din tabla emailata si samotata in spatiul de ardere, in timp ce partea superioara este confectionata din fonta. Aceasta constructie cu masa de doar 60 kg ii ofera o oarecare mobilitate (doua persoane o pot manevra cu usurinta).

Concluzia noastra este ca ECO 40 ZILAN este o solutie simpla dar eficienta de incalzire, cu posibilitate de gatire simultana. Aceasta asigura rapid confortul termic si il mentine o perioada indelungata, fara a face risipa de resurse. Aspectul ei traditional le poate starni nostalgicilor aminitiri placute. In plus, pretul de achizitie este unul deosebit de atractiv, fiind una dintre cele mai accesibile solutii de climatizare ale unei singure incinte, ideala in locurile neracordate la utilitati.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

ECO 40 ZILAN

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs:Soba
Tip combustibil:Lemn Carbune
Tip ardere:Standard
Utilizare:Rezidential
Tip montare:Podea
Tiraj:Natural
Stil:Traditional
Material:Fonta
Culoare:Maro

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere nominala:5.5 kW

 

DIMENSIUNI

Lungime:800 mm
Inaltime:600 mm
Adancime:450 mm
Greutate:60 Kg
ECO 40 ZILAN

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search