La ofertă

ECO 40 ZILAN – Soba pe lemne cu plita si cuptor

ECO 40 ZILAN

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

ECO 40 ZILAN

(Soba pe lemne/cărbune cu plită și cuptor, Tiraj natural, Evacuare dreapta, Diametru evacuare 130 mm, Model tradițional din fontă, 5.5 kW, 60 kg)

ECO 40 ZILAN este o sobă care funcționează pe lemne sau cărbuni și care încorporează o plită și un cuptor. Aceasta este foarte des întâlnită în bucătăriile din mediul rural, acolo unde oamenii nu doar că vor, ci trebuie să fie foarte practici, scoțând maximul din resursele utilizate. Așadar, cu ajutorul acestei sobe, poți încălzi camera și poți găti, utilizând aceleași resurse. Cei care au copilărit la țară sau care au mers măcar în vizită e imposibil să nu-și amintească gustul mânăarii preparate la soba cu lemne, un gust care nu are nimic în comun cu cel oferit de electrocasnicele actuale.

Vă vom oferi, în cele ce urmează, un review obiectiv, îndrumări către cel mai bun preț și păreri ale clienților, pe care îi invităm să și le exprime în secțiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Soba pe lemne ECO 40 ZILAN are o putere nominală de 5.5 kW. Aceasta se încălzește rapid și menține temperatura un timp îndelungat. Tirajul este natural iar evacuarea în linie dreaptă, prin intermediul unui burlan cu diametru de 130 mm. Soba nu este confecționată din teracotă, așa cum eram noi obișnuiți, întrucât ar fi fost prea greu de transportat.

Părțile laterale sunt realizate din tablă emailată și samotată în spațiul de ardere, în timp ce partea superioara este confecționată din fontă. Această construcție cu masa de doar 60 kg îi oferă o oarecare mobilitate (două persoane o pot manevra cu ușurință).

Concluzia noastră este că ECO 40 ZILAN este o soluție simplă dar eficientă de încălzire, cu posibilitate de gătire simultană. Aceasta asigură rapid confortul termic și îl menține o perioadă îndelungată, fără a face risipa de resurse. Aspectul ei tradițional le poate stârni nostalgicilor aminitiri plăcute. În plus, prețul de achiziție este unul deosebit de atractiv, fiind una dintre cele mai accesibile soluții de climatizare ale unei singure incinte, ideală în locurile neracordate la utilități.

În plus, urmând link-ul de mai jos veți beneficia și de alte avantaje:

  • cea mai variată gama de produse;
  • livrare rapidă;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur.

ECO 40 ZILAN

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Sobă
Tip combustibil: Lemn/Carbune
Tip ardere: Standard
Utilizare: Rezidențial
Tip montare: Podea
Tiraj: Natural
Stil: Tradițional
Material: Fontă
Culoare: Maro

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere nominala: 5.5 kW

 

DIMENSIUNI

Lungime: 800 mm
Inaltime: 600 mm
Adancime: 450 mm
Greutate: 60 Kg
ECO 40 ZILAN

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search