La ofertă

Panouri radiante Ecosun – Pret redus, Review si Pareri

Panouri radiante Ecosun

*Garantie 60 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *15 zile drept de retur

Panouri radiante Ecosun

Panourile radiante Ecosun reprezinta una dintre cele mai moderne si ingenioase solutii de incalzire, din ce in ce mai prezenta chiar si pe piata romaneasca, una destul de sceptica la nou. Acestea ofera numeroase avantaje, cele mai importante dintre ele fiind la nivel de montaj si la nivel energetic.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Panourile radiante Ecosun sunt produse in U.K., la nivel de elemente componente si sunt asamblate in Grecia. Acestea au puteri cuprinse intre 200 Watt, suficienti pentru incalzirea unul volum de 6 mc aer si 1000 Watt, ce pot incalzi pana la 34 mc aer. Pot fi montate atat singular, cat si in diverse combinatii, in functie de necesarul dumneavoastra. In momentul de fata exista modele cu fixare pe perete, pe tavan (cea mai indicata) sau cu fixare duala. Unul dintre principalele avantaje ale acestei solutii de climatizare il reprezinta faptul ca pot fi instalate fara a avea nevoie de un proiect sau aprobare, intr-un timp foarte scurt. De asemenea, instalarea acestor panouri nu are niciun impact asupra structurii apartamentului intrucat nu elimina niciun fel de noxe, deci nu au nevoie de evacuare externa.

Panourile radiante Ecosun au un principiu unic de functionare. Acesta presupune transformarea energiei electrice in energie radianta (unde infrarosii) si ulterior in energie termica, dupa intalnirea corpurilor sau obiectelor. Undele infrarosii vor fi radiate la un unghi de 180 de grade, astfel incat temperatura va fi uniforma in fiecare colt al incaperii. Economiile energetice fata de sistemele conventionale se situeaza intre 25%-50%.

Panourile radiante Ecosun sunt constituite dintr-un element de incalzire (tesatura de carbon pana la 600W / fir rezistiv pentru puteri mai mari), fabricat in U.K., izolatie termica ce consta in vata minerala, pentru a putea reduce transferul de caldura catre spatele panoului si o carcasa din otel. Randamentul acestui panou este imbunatatit substantial gratie unui strat granular de TERMOCRISTAL, ce ii mareste suprafata activa de pana la 2.5 ori. Pentru un control eficient al temperaturii din incapere se recomanda folosirea corelata cu un termostat de camera, reglabil. Modelele compatibile sunt: DEL T3, DEl T7, DEL T3 RF, DEL T7 RF sau TA 3.

Pentru a va face o parere cat mai concreta asupra acestui sistem de climatizare, va invitam sa vizionati clipul urmator:

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse, la cele mai bune preturi;
  • garantie extinsa;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 15 zile drept de retur;
Panouri radiante Ecosun

*Garantie 60 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *15 zile drept de retur

Panouri radiante Ecosun – Pret redus, Review si Pareri
Incalzire moderna si sigura, fara mentenanta.
9.5 Total Score
Eficienta energetica maxima

Incalzire moderna si sigura, fara mentenanta.

Pret
9
Functii
8.5
Eficienta
9
Consum
9

Search