La ofertă

Focar electric incorporabil Adeli, 1500 W

Adeli

*Garantie extinsa *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *Drept de retur

Adeli

(Focar electric incorporabil, aeroterma incorporata, 1500 W, 2 trepte de putere, telecomanda, termostat de siguranta, timer)

Adeli este un focar electric, incorporabil, comercializat la un pret destul de accesibil pentru aceasta nisa. Chiar daca nu ofera cea mai avansata tehnologie in domeniu, acest focar poate suplini intr-o proportie destul de mare ambianta placuta conferita de un semineu electric.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Focarul electric Adeli incorporeaza o aeroterma silentioasa, ce poate functiona in doua trepte de putere, 750/1500 W. Aceasta asigura un confort termic excelent si poate fi folosita ca sistem de climatizare aditional intr-o incapere spatioasa sau ca varianta principala intr-o incapere cu dimensiuni de pana la 15 mp. Activitatea focarului poate fi presetata pe intervale orare gratie timer-ului digital (OFF, 2-4-8 ore, ON). Din pacate, nu intalnim si un termostat de camera reglabil pentru a putea asigura o temperatura constanta fara a face risipa de energie.

Siguranta oferita de focarul incorporabil Adeli este indiscutabila indiferent ca vorbim despre siguranta utilizatorului sau a aparatului. Acest produs este echipat cu sistem de protectie la supraincalzire, ce decupleaza automat alimentarea atunci cand temperatura atinsa pune in pericol integritatea componentelor. De asemenea, discutam despre o varianta de climatizare ce nu polueaza sub nicio forma mediul inconjurator si nu prezinta risc de incendii sau deflagratii.

Ambiental, focarul Adeli va avea un impact major asupra incaperii, propunand diferite versiuni ale flacarii multicolore. Faptul ca este complet incorporabil in perete va oferi o nota futurista si nu va reduce din suprafata utila a camerei. In schimb, montajul este putin mai complicat decat in cazul unui semineu electric de sine statator.

Concluzia noastra este ca Adeli este un focar electric ce poate oferi confort termic si ambianta placuta fara a va sili sa scoateti din buzunar sume colosale. Acesta are un pret destul de accesibil daca ar fi sa-l comparam cu cel al unui semineu electric, insa, presupune costuri suplimentare cu incorporarea in perete. In plus, odata instalat, modificarea amplasamentului acestuia este mai complicata.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse, la cele mai bune preturi;
  • garantie extinsa;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 15 zile drept de retur;

Adeli

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Seminee electrice
Tip incalzitor: Interior,  de perete
Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 20/30
Putere maxima (W): 1500
Trepte putere: 2
Treptele puterii (W): 750/1500
Telecomanda: Da
Termostat de siguranta: Da
Aeroterma incorporata: Da
Buton pornit/oprit: Da
Timer: Timer digital reglabil pe o anumita perioada de timp

(Ex: OFF, 2, 4, 8 ore, ON)

Indicator luminos de functionare: Da , LED
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Altele: Multicolor
Dimensiuni (IxLxA) cm: 54.4×91.5×14
Tensiune de alimentare (V): 220/240
Putere nominala (kW): 0.05
Putere maxima (kW): 1.5
Culoare: Negru
Adeli

*Garantie extinsa *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *Drept de retur

Search