La ofertă

Aparat de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l Inverter 12000 BTU, Clasa A++

Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Autodiagnoza, Dezumidificare, Ionizare, Purificare, Racire, Incalzire, Ventilatie, Timer, Auto-restart, Dezghetare intelingenta, Sleep Mode)

Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat destinate incaperilor de dimensiuni medii. Acesta are o capacitate buna de modificare a temperaturii si inglobeaza destul de multe functii pentru un sistem low-cost. Chiar si din punct de vedere estetic, observam un aspect modern si discret, lucru foarte apreciat in randul aparatelor de aer conditionat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, indiferent ca vorbim despre regimul de racire sau cel de incalzire. Aceasta este suficienta pentru a putea asigura confortul termic in incaperi cu suprafete de pana la 35 mp si inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Evident, pentru atingerea acestor parametri este necesar si un grad ridicat de izolare termica a incaperii.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare, osciland intre clasa A++, in regim de racire si clasa A+, in ragim de incalzire. Pentru a intelege mai bine unde se situeaza aceste performante, va spunem ca clasa A+++ este etalonul superior al actualului tabel energetic, insa, este foarte greu de atins chiar si de cele mai sofisticate aparate de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l. Cu ajutorul acesteia, compresorul isi poate adapta automat turatiile la necesarul ambiental, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice si sa le mentina cu un efort redus. Astfel, se obtine o imbunatatire a randamentului cu peste 40%.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l nu este cel mai performant dar poate purifica aerul intr-o proportie destul de mare. Filtrul catechin si ionizatorul vor elimina mirosurile neplacute si alergenii, conferind aerului proprietati similare celui intalnit in mijlocul padurilor de foioase.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosit doar sezonier, pe cele din urma le veti putea utiliza pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat sa functioneze pe intervale presetate de timp si sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de Dezghetare inteligenta se activeaza automat doar in timpul regimului de incalzire. Aceasta consta in oprirea temporara a aparatului, doar atunci cand se detecteaza formarea ghetii in unitate si doar atat cat este nevoie pentru ca aceasta sa se decongeleze natural. Functia imbunatateste performantele aparatului, atat pe cele energetice cat si capacitatea de oferire a confortului.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a proteja aparatul de aer conditionat de orice defectiune severa. Abaterile de la activitatea normala a sistemului de climatizare vor fi sesizate din stadiu incipient, unitatea va fi oprita automat iar pe display-ul acesteia va fi afisat un cod de eroare. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Modulul Sleep va protejeaza somnul din timpul noptii de orice factor perturbator. Odata activat, acesta va elimina schimbarile bruste de temperatura si va minimiza zgomotul aerotermei. In plus, veti observa si un consum energetic foarte redus pe parcursul intregului ciclu.

Functia Turbo ii permite aparatului de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l sa functioneze pentru o perioada scurta de timp la o capacitate care o depaseste pe cea nominala. Astfel, se ating mai repede temperaturile setate, iar odata atinse, sistemul de climatizare isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt acest lucru presupune un consum energetic suplimentar, pe ciclurile lungi de cateva ore veti observa economii energetice, intrucat temperatura odata atinsa va putea fi mentinuta cu un efort redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 28 dB. Asadar, vom incadra acest aparat de aer conditionat in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l reprezinta unul dintre cele mai atractive aparate de aer conditionat destinate incaperilor de dimensiuni medii, gratie excelentului raport calitate/pret. Acesta inglobeaza cateva functii pe care nu prea le intalnim pe segmentul low-cost si are un aspect contemporan, capitol la care isi depaseste principalii competitori.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Recomandat pentru incaperi pana la: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 43
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Anti-praf
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.4
Nivel de zgomot unitate interna: 28 dB
Culoare unitate interna: Alb
Greutate unitate interna: 11 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Autodiagnoza

Dezumidificare

Dezghetare inteligenta

Turbo

Timer

Auto-restart

Ionizare

Purificare

Racire

Incalzire

Ventilatie

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R-32

 

UNITATE EXTERNA

Greutate unitate externa: 31 Kg
Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Aparat de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l Inverter 12000 BTU, Clasa A++
Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l reprezinta unul dintre cele mai atractive aparate de aer conditionat destinate incaperilor de dimensiuni medii, gratie excelentului raport calitate/pret. Acesta inglobeaza cateva functii pe care nu prea le intalnim pe segmentul low-cost si are un aspect contemporan, capitol la care isi depaseste principalii competitori.
8.5 Total Score
Calitate la un pret accesibil

Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l reprezinta unul dintre cele mai atractive aparate de aer conditionat destinate incaperilor de dimensiuni medii, gratie excelentului raport calitate/pret. Acesta inglobeaza cateva functii pe care nu prea le intalnim pe segmentul low-cost si are un aspect contemporan, capitol la care isi depaseste principalii competitori.

Consum
8.5
Functii
8.5
Pret
9.5
Design
9

Search