La ofertă

Aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H, 12000 BTU, Clasa A++

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H

(Aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-fi, Inverter, Autodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Purificare, Racire, Ventilatie, Turbo, Auto-restart, Timer, I feel. Dezghetare inteligenta)

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H este un aparat de aer conditionat fabricat in China de cel mai mare producator mondial al acestor sisteme de cliamtizare, cu un volum anual de aproximativ 30 milioane unitati. Aparatul se remarca printr-un excelent raport calitate/pret, oferind numeroase functii sofisticate, cu o investitie destul de accesibila.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Despre Gree:

  • producatorul nr. 1 la nivel mondial pe aparate de aer conditionat; 
  • comercializeaza produse in peste 200 tari;
  • peste 30 certificari si premii obtinute la diverse concursuri in lume;
  • peste 300 mil. utilizatori multumiti;
  • peste 5000 patente inventie;

Aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H are o capacitate buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat bifand 12000 BTU/h, indiferent ca veti utiliza modulul de racire sau pe cel de incalzire. Din acest punct de vedere, este capabil sa asigure confortul termic intr-o incapere cu suprafata de pana la 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Evident, aici intra in discutia si gradul de izolare al incaperii, suprafata maxima fiind atinsa in conditiile optime.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare, osciland intre clasa A++, in regim de racire si clasa A+, pe modulul de incalzire. Daca pana in urma cu 2-3 ani etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A, in prezent, datorita evolutiei fulminante a tehnologiei, putem discuta si de eficienta specifica clasei A+++, insa, aceasta este foarte rar intalnita in randul aparatelor de aer conditionat.

Tehnologia G10 Inverter are capacitatea de a reduce consumul energetic cu pana la 65% pe oricare dintre modulele de utilizate, permitandu-i compresorului sa-si adapteze automat turatiile in functie de parametrii ambientali. Astfel, aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H va fi capabil sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H este unul de ultima generatie. Acesta reuseste o purificare completa a aerului din incapere, eliminand pe langa particulele de praf, virusuri, bacterii sau chiar alergeni. In plus, acesta are si un efect deodorizant.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua vor putea fi folosite sezonier, datorita impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere, ultimele doua vor avea utilitate pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Controlul aparatului de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii, fie cu ajutorul modulului wi-fi integrat. Astfel, veti avea acces la toate functiile sistemului de climatizare chiar si in absenta de la domiciliu, fiind necesara doar prezenta unui smartphone sau a unei tablete, conectate la internet. In acest fel, veti putea seta inceputul programului de lucru cu doar cateva minute inainte de sosirea la domiciliu pentru a fi intampinati cu o ambianta cat mai placuta.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i conferi autonomie aparatului de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H. Gratie acestora, ii veti putea preseta programele de lucru pe intervale orare, sistemul de climatizare fiind chiar capabil sa-si reia automat activitatea conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a preveni defectiunile severe ale aparatului de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H. Aceasta va fi capabilsa sa detecteze orice eroare aparuta in regimul normal de functionare, urmand a opri instant unitatea si afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti putea gasi cele mai rapide si sigure metode de remediere in manualul de utilizare.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H intr-un termostat de camera reglabil. Aceasta va trimite feed-back permanent catre unitatea principala, reusind sa mentina o temperatura constanta in jurul utilizatorului fara a face risipa de resurse.

Functia de Dezghetare inteligenta se activeaza automat in timpul modulului de incalzire, oprind aparatul doar atunci cand este nevoie pentru a permite pojghitei de gheata formate sa se dezghete natural. Versiunile anterioare ale acestei functii constau in intervale de oprire presetate la anumite intervale de timp, dovedindu-se intr-un final ineficienta acestora din punct de vedere energetic dar si din cel al confortului oferit.

Functia Turbo permite functionarea aparatului de aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H la o putere peste cea nominala, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt aceasta functie presupune un consum energetic suplimentar, veti observa ca pe ciclurile lungi totul se va transforma intr-o eficientizare a activitatii, intrucat aparatul va fi capabil sa mentina conditiile odata atinse, functionand la turatie redusa.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare a unitatii interioare, nu depaseste 28 dB, performanta ce situeaza acest aparat direct in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H reprezinta un aparat de aer conditionat cu performante peste medie, comercializat la un pret deosebit de atractiv. Eficienta energetica sporita va ajuta sa amortizati in timp investitia. In plus, controller-ul Wi-fi este un bonus considerabil pentru acest segment de pret.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 24
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 48
Tip filtru: Anti-Alergeni

Anti-Bacterian

Anti-Praf

Deodorizant

Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.4
Nivel de zgomot unitate interna: 28 dB
Culoare unitate interna: Alb
Greutate unitate interna: 10 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Autodiagnoza

Auto-restart

Timer

Turbo

I Feel

Dezghetare inteligenta

Dezumidificare

Incalzire

Ionizare

Purificare

Racire

Ventilatie

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R-410A

 

UNITATE EXTERNA

Greutate unitate externa: 30 Kg
Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search