La ofertă

Aparat aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Heinner HAC-12CWF-BK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Heinner HAC-12CWF-BK

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Functia ECO, Telecomanda, Control Wi-FI, Super Ionizare, Auto Clean, Follow me, Filtru cu densitate ridicata, Operare silentioasa, Functie Turbo, Detectare pierdere agent frigorific, Auto-diagnoza, Negru lucios)

Heinner HAC-12CWF-BK este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat ale acestui sezon, atat din punct de vedere functional, cat si din cel estetic. Pretul la care se vinde este unul foarte atractiv, avand in vedere ca ofera numeroase functii sofisticate, capabile sa aduca rapid un nivel excelent de confort, in incaperii de dimensiuni medii..

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK are o capacitate de modificare a temperaturii atingand cota de 12000 BTU/h, in regim de racire si 13000 BTU/h, in regim de incalzire. Din acest punct de vedere, producatorul il recomanda cu maxim obiectivism pentru a fi folosit pe suprafete cuprinse intre 16 mp si 23 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK atinge standarde ridicate, asemenea majoritatii sistemelor de climatizare de ultima generatie. Asadar, putem discuta despre clasa A++, in regim de racire si clasa A+, in regim de incalzire. Daca pana nu de mult clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic si era destul de rar intalnita in randul acestor aparate, in prezent, putem discuta de eficiente de pana la clasa A+++.

Tehnologia pe Inverter are un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa-si varieze automat turariile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa, economisind resurse in procent de pana la 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu densitate sporita are o eficienta medie, avand o mai buna performanta impotriva particulelor de praf si a polenului dar fiind incapabil sa elimine virusurile sau bacteriile. In plus, functia de super ionizare ajuta la purificarea aerului si la diminuarea mirosurilor neplacute.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua se vor folosi sezonier, datorita impactului lor direct asupra temperaturii, ultimele doua vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Controlul aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK poate fi realizat fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, fie prin intermediul modulului wi-fi.  Pentru cea de a doua varianta, veti avea nevoie de un dispozitiv mobil (smartphone sau tableta), conectat la internet si o aplicatie dedicata, descarcabila gratuit. Astfel, veti putea controla sistemul de climatizare indiferent unde v-ati afla, prezenta la domiciliu nemaifiind necesara.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce activitatea de racire a incetat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia Follow me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK intr-un termostat de camera, care va transmite feed-back permanent catre unitatea interioara pentru a reusi sa mentina o temperatura constanta in jurul utilizatorului. Acest lucra va fi posibil fara a face risipa de energie.

Functia de operare silentioasa este asemantoare celei existente la dispozitivele mobile. Aceasta anuleaza orice sunet de confirmare a comenzilor efectuate.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK, ajutandu-l sa functioneze pentru o perioada limitata de timp la o putere superioara celei nominale. Odata atinsa temperatura setata, sistemul de climatizare va intra automat in regimul normal de functionare.

Functia de autodiagnoza presupune protectia aparatului impotriva defectiunilor severe. Aceasta va detecta din stadiu incipient orice anomalie a regimului de functionare, va opri instant unitatea si va afisa pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei erori. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul utilizatorului cele mai simple si sigure metode de remediere. Se va detecta inclusiv scurgerea de refrigerant.

Timer-ul si functia de auto-restart permit presetarea activitatii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK pe intervale de timp. Sistemul de climatizare va urma regimurile programate de dumneavoastra si va fi capabil sa-si reia activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 12 trepte de ventilare ale unitatii interioare, ajunge pana la 52 dB. Chiar daca nu este cel mai silentios aparat, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea provoca un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Heinner HAC-12CWF-BK reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, avand marele avantaj de a fi comercializat la un pret foarte atractiv. Echipat cu o multitudine de functii inteligente, acest sistem de climatizare este capabil sa ofere in cel mai scurt timp nivelul de confort asteptat, facand economii semnificative la capitolul energetic. In plus, are un aspect foarte rafinat, capitol la care isi depaseste majoritatea competitorilor.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Heinner HAC-12CWF-BK

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 16 m² – 23 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 13000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 30
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 50
Tip filtru: Anti praf, Filtru catalizator rece
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 520 m³/h, 460 m³/h, 272 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 52 dB
Culoare unitate interna: Negru
Lungime unitate interna: 802 mm
Latime unitate interna: 189 mm
Inaltime unitate interna: 297 mm
Greutate unitate interna: 8.2 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.1

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Incalzire, Racire
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

 • Functia ECO
 • Telecomanda
 • Control Wi-FI
 • Super Ionizare
 • Auto Clean
 • Follow me
 • Filtru cu densitate ridicata
 • Operare silentioasa
 • Functie Turbo
 • Detectare pierdere agent frigorific
 • Auto-diagnoza

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Capacitate nominala la racire: 1088 W
Capacitate nominala la incalzire: 1025 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 2000 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 800 mm
Latime unitate externa: 333 mm
Inaltime unitate externa: 554 mm
Greutate unitate externa: 29.1 Kg

Heinner HAC-12CWF-BK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Heinner HAC-12CWF-BK reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, avand marele avantaj de a fi comercializat la un pret foarte atractiv. Echipat cu o multitudine de functii inteligente, acest sistem de climatizare este capabil sa ofere in cel mai scurt timp nivelul de confort asteptat, facand economii semnificative la capitolul energetic. In plus, are un aspect foarte rafinat, capitol la care isi depaseste majoritatea competitorilor.
9 Total Score
Tehnologie moderna, la un pret accesibil

Heinner HAC-12CWF-BK reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, avand marele avantaj de a fi comercializat la un pret foarte atractiv. Echipat cu o multitudine de functii inteligente, acest sistem de climatizare este capabil sa ofere in cel mai scurt timp nivelul de confort asteptat, facand economii semnificative la capitolul energetic. In plus, are un aspect foarte rafinat, capitol la care isi depaseste majoritatea competitorilor.

Consum
8.5
Pret
9.5
Design
9
Functii
9

Search