La ofertă

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, , Telecomanda, Design Vshape, Filtru High Density, Eco Mode, Autocuratare, Autodiagnosticare, Turbo, Follow me, Timer, Auto-restart, Sleep Mode, Gold)

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian este, fara indoiala, unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, lansate pe piata cu putin timp inainte de sozonul cald, care tocmai a inceput. Acesta beneficiaza de tehnologie avansata si functii sofisticate, fiind capabil de performante excelente in incaperi de dimensiuni medii spre mari. Aspectul sau este unul foarte rafinat si chiar daca nu isi mai pastreaza discretia, nu perturba cu nimic rafinamentul incaperii in care este amplasat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, in regim de racire si 13000 BTU/h, in regim de incalzire. Asadar, suprafata maxima careia ii este destinat acest aparat oscileaza intre 16 mp si 23 mp, in functie de modulul utilizat. Mare atentie, vorbim despre sectorul rezidential, acolo unde inaltimea standard a unei incaperi este de 2.7 m. Cu cat inaltimea camerei creste, cu atat suprafata pe care o poate acoperi sistemul de climatizare scade.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian este similara majoritatii sistemelor de climatizare moderne si oscileaza intre standardele ridicate ale claselor A+ si A++. Pentru a va face o idee despre aceste standarde, va putem spune ca pana in urma cu aproximativ 2 ani clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic si era atinsa de foarte putine dintre aparatele de aer conditionat. In prezent, putem discuta despre eficiente de pana la clasa A+++, destul de rar intalnite in randul acestui segment de produse.

Tehnologia pe Inverter sta la baza eficientizarii activitatii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si chiar sa le mentina cu o activitate minima. Astfel, randamentul este imbunatatit cu pana la 30-40%, fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian este unul dintre cele mai sofisticate. Acesta, gratie densitatii ridicate, este capabil sa purifice aproape complet aerul din incapere, eliminand o serie larga de virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, aparatul ofera si o functie Forest wind care ii confera aerului proprietati similare celui din mijlocul unei paduri.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian sunt fie sezoniere, unde le incadram pe cele principale, racire si incalzire, fie permanente, ventilare sau dezumidificare. Aceasta clasificare se face in functie de impactul pe care il au asupra temperaturii. Daca primele doua au un impact direct, ultimele doua isi vor dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, luptand impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian pana ce acesta reuseste sa atinga temperatura setata. Ulterior, sistemul revine automat la regimul normal de functionare.

Timer-ul si functia de auto-restart ii permite sistemului de climatizare sa functioneze independent in lipsa dumneavoastra de la domiciliu. Va trebui doar sa-i presetati activitatea pe intervale orare iar acesta va urma intocmai instructiunile. In plus, va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de autodiagnoza are rolul de a proteja aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian de orice defectiune majora. Aceasta va depista orice eroare inca din stadiu incipient si va opri instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific. In functie de fiecare cod, veti gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere. Se va detecta inclusiv pierderea de lichid refrigerant pentru a proteja compresorul de functionarea la temperaturi ridicate, compresorul fiind cea mai costisitoare piesa a unui aparat de aer conditionat.

Functia de memorare a pozitiei flaps-ului reface orientarea fluxurilor de aer la pornirea aparatului de aer conditionat, conform ultimei setari efectuate inainte de oprire.

Functia Eco propune un consum energetic redus, insa, confortul va fi atins intr-o perioada mai lunga. In orice caz, odata atins, acesta va putea fi mentinut cu o activitate scazuta. Pe un ciclu de 8 ore se va obtine o economie de resurse de pana la 60%.

Functia de operare silentioasa este similara functiei silent de la telefoanele mobile. Aceasta anuleaza orice sunet de confirmare a comenzilor efectuate.

Controlul wi-fi permite efectuarea oricaror setari prin intermediul dispozitivelor mobile inteligente. Pentru aceasta, veti avea nevoie de o aplicatie universala, precum Peel Smart Remote, aplicatie capabila sa controleze un numar mare de aparate electronice si electrocasnice, apartinand aproape oricarui brand.

Functia Follow Me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian intr-un termostat de camera. Aceasta va transmite feed-back permanent catre unitatea centrala, reusind sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, cu un consum energetic redus.

Functia de mentinere 8°C este ceva inedit in randul aparatelor de aer conditionat. Aceasta este destinata evitarii inghetului in perioadele lungi de absenta de la domiciliu din timpul anotimpului rece. Consumul energetic va fi unul foarte redus.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat dupa incetarea activitatii de racire. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile si mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 12 trepte de ventilare ale unitatii interioare, ajunge pana la 49 dB, o valoare insuficienta pentru a putea creea un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian reprezinta poate cel mai modern aparat de aer conditionat, intalnit de noi in cele cateva sute de review-uri realizate pe acest segment. Putem spune ca nu-i lipseste nicio functie indispensabila dar nici nu face exces de functii inutile. Tehnologiile moderne vor fi capabile sa aduca mai rapid nivelul de confort dorit, consumand mai putine resurse. Aspectul este si el unul foarte rafinat. Analizandu-i toate caracteristicile, putem afirma ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 16 m² – 23 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 13000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -20
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 30
Tip filtru: Anti praf, Filtru catalizator rece
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 500 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 49 dB
Culoare unitate interna: Gold
Lungime unitate interna: 897 mm
Latime unitate interna: 312 mm
Inaltime unitate interna: 182 mm
Greutate unitate interna: 9.9 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.9
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.1

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilare, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

  • Telecomanda
  • Wi-Fi Control
  • Mod Economic
  • Auto curatare
  • Autodiagnosticare

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Capacitate nominala la racire: 1095 W
Capacitate nominala la incalzire: 1117 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 2000 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 800 mm
Latime unitate externa: 333 mm
Inaltime unitate externa: 554 mm
Greutate unitate externa: 29.1 Kg

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian reprezinta poate cel mai modern aparat de aer conditionat, intalnit de noi in cele cateva sute de review-uri realizate pe acest segment. Putem spune ca nu-i lipseste nicio functie indispensabila dar nici nu face exces de functii inutile. Tehnologiile moderne vor fi capabile sa aduca mai rapid nivelul de confort dorit, consumand mai putine resurse. Aspectul este si el unul foarte rafinat. Analizandu-i toate caracteristicile, putem afirma ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.
9.5 Total Score
Performante excelente, la un pret atractiv

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian reprezinta poate cel mai modern aparat de aer conditionat, intalnit de noi in cele cateva sute de review-uri realizate pe acest segment. Putem spune ca nu-i lipseste nicio functie indispensabila dar nici nu face exces de functii inutile. Tehnologiile moderne vor fi capabile sa aduca mai rapid nivelul de confort dorit, consumand mai putine resurse. Aspectul este si el unul foarte rafinat. Analizandu-i toate caracteristicile, putem afirma ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Consum
8.5
Pret
9.5
Design
10
Functii
10

Search