La ofertă

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU Wind-Free, 12000 BTU, Clasa A++

Samsung AR12MSPXBWKNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Samsung AR12MSPXBWKNEU

(Aparat de aer conditionat, Wind-Free, 12000 BTU, Clasa A++, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Wi-Fi Control, Virus doctor, Easy Filter Plus Auto Clean, Afisare temperatura interioara, Timer, Auto Restart, Telecomanda, Autocuratare, Dezghetare automata, Super Silent, Sleep/Night mode, Functia Powerful)

Samsung AR12MSPXBWKNEU este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat si se anunta ca fiind unul dintre principalii competitori in topul vanzarilor pe timpul sezonului cald, al anului 2018. Numeroasele functii sofisticate si tehnologiile avansate pe care le inglobeaza vor ridica nivelul de confort la un standard foarte greu de doborat. In plus, design-ul inedit al acestuia va aduce un plus de rafinament incaperii in care este instalat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU are o capacitate excelenta de modificare a temperaturii, atingand aproape 12000 BTU/h, in regim de racire si depasind chiar aceasta valoare in regimul de incalzire. Asadar, acesta esta capabil sa aduca un nivel excelent de confort in incaperi cu suprafete de pana la 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.65 m. Binainteles, trebuie tinut cont si de gradul de izolare al incaperii.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare, osciland intre clasa A+, pe modulul de incalzire si clasa A++, pe modulul de racire. Pentru o idee de ansamblu asupra acestor parametrii, va spunem ca pana nu de mult, etalonul superior al tabelului energetic era reprezentat de clasa A. In prezent, datorita evolutiei fulminante a tehnologiei, putem intalni standarde de eficienta de pana la clasa A+++, ce-i drept, destul de greu accesibile sistemelor de climatizare.

Compresorul BDLC utilizeaza tehnologia pe Inverter cea care are un impact semnificativ in economisirea resurselor energetice. Gratie acesteia, turatiile compresorului vor fi modificate automat cu scopul de a atinge mai rapid conditiile climaterice setate si de a reusi sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, randamentul se va imbunatati cu pana la 40%.

Sistemul de filtrare extrem de sofisticat permite o purificare completa a aerului din incapere, eliminand pe langa particule de praf si poluare, virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, gratie constructiei si amplasarii inteligente, acesta poate fi foarte usor demontat si spalat, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara.

Samsung AR12MSPXBWKNEU

Controlul aparatului de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU se poate realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, fie prin intermediul dispozitivelor inteligente (smartphone-uri sau tablete), conectate la internet. Cea de a doua varianta permite controlul sistemului de climatizare chiar si in absenta de la domiciliu, astfel ca ii veti putea seta startul cu cateva minute inainte de sosirea acasa pentru a fi intampinati de ambianta perfecta, fara a fi nevoie sa risipiti resursele.

Contro wi-fi Samsung AR12MSPXBWKNEU

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU sunt impartite in doua categorii: sezoniere si permanente. In prima categorie le vom incadra pe cele principale, racirea si incalzirea, care nu pot fi utilizate pe tot parcursul anului datorita impactului direct asupra temperaturii. Cele permanente, ventilarea si dezumidificarea, vor avea utilitate indiferent de anotimp, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i oferi un grad ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU. Gratie acestora, va fi nevoie doar sa-i presetati activitatea pe intervale orare iar el va urma indicatiile intocmai. In plus, sistemul va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de autocuratare consta in uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce activitatea de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina aderenta bacteriilor sau a mucegaiului, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de dezghetare automata se va activa doar in timpul regimului de incalzire. Spre deosebire de versiunile anterioare, ce porneau auto-dezghetarea la intervale de timp presetate, in cadrul acestui aparat procesul va porni doar atunci cand este nevoie, economisindu-se astfel resurse importante si minimizand pierderile la nivelul confortului termic.

Functia Powerfull are rolul de a intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU pana la atingerea conditiilor climaterice setate, acesta fiind capabil sa functioneze o perioada limitata de timp la o putere peste cea nominala. Ulterior, sistemul isi va relua regimul normal de functionare.

Modulul Sleep/Night a fost proiectat pentru ca dumneavoastra sa fiti protejat de orice factor perturbator in timpul somnului de noapte. Odata activat, acesta va modifica lent temperatura iar regimul de functionare va fi unul extrem de silentios. Daca luam in calcul si tehnologia Wind Free, o tehnologia inovativa ce permite modificarea temperaturii prin intermediul a 21000 de orificii, fara curenti de aer sesizabili, va garantam ca veti avea cel mai lin somn.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare, nu depaseste 38 dB, drept pentru care acest aparat de aer conditionat se plaseaza direct in topul silentiozitatii sistemelor de climatizare. Veti avea la dispozitie si o functie Supersilent ce va produce doar 19 dB.

Concluzia noastra este ca Samsung AR12MSPXBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat si preconizam ca va domina topul celor mai bine vandute produse in timpul sezonului cald 2018. Dotat cu numeroase functii inteligente si propunand tehnologii unice de climatizare, acest sistem va avea un impact rapid asupra conditiilor climaterice, minimizand si consumul de resurse. Luand in considerare toate beneficiile sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv, mai ales in momentul de fata, cand beneficiaza si de un discount considerabil.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Samsung AR12MSPXBWKNEU

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 12625 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Easy Filter Plus Auto Clean
Tip compresor: BDLC
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 19 dB 38 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 828 mm
Latime unitate interna: 265 mm
Inaltime unitate interna: 267 mm
Greutate unitate interna: 9.4 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Timer

Auto Restart

Telecomanda

Auto curatare

Dezghetare automata

Super Silent

Sleep/Night mode

Functia Powerful

Controller WiFi

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V 240 V
Consum nominal la racire: 1060 W
Consum nominal la incalzire: 940 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3700 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 46 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 720 mm
Latime unitate externa: 265 mm
Inaltime unitate externa: 248 mm
Greutate unitate externa: 27.6 Kg
Samsung AR12MSPXBWKNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU Wind-Free, 12000 BTU, Clasa A++
Samsung AR12MSPXBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat si preconizam ca va domina topul celor mai bine vandute produse in timpul sezonului cald 2018. Dotat cu numeroase functii inteligente si propunand tehnologii unice de climatizare, acest sistem va avea un impact rapid asupra conditiilor climaterice, minimizand si consumul de resurse. Luand in considerare toate beneficiile sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv, mai ales in momentul de fata, cand beneficiaza si de un discount considerabil.
9.5 Total Score
Performanta la superlativ

Samsung AR12MSPXBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat si preconizam ca va domina topul celor mai bine vandute produse in timpul sezonului cald 2018. Dotat cu numeroase functii inteligente si propunand tehnologii unice de climatizare, acest sistem va avea un impact rapid asupra conditiilor climaterice, minimizand si consumul de resurse. Luand in considerare toate beneficiile sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv, mai ales in momentul de fata, cand beneficiaza si de un discount considerabil.

Consum
9
Pret
9
Design
10
Functii
10

Search