La ofertă

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW, 12000 BTU, Clasa A++

Vortex VAI-A1218FJBKW

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vortex VAI-A1218FJBKW

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi, Filtru anti-bacterian, Autocuratare, Sleep Mode, Auto Restart, Turbo, Autodiagnoza, Telecomanda, Timer 24H, iFeel pe telecomanda, Functie Anti-Fungus, Racire, Ventilatie, Incalzire, Dezumidificare)

Vortex VAI-A1218FJBKW este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat de pe piata, in momentul de fata. Acesta inglobeaza o multitudine de functii sofisticate, fiind capabil sa garanteze cel mai ridicat nivel de confort in incaperi de dimensiuni medii. In plus, pe langa faptul ca este foarte eficient din punct de vedere energetic, este comercializat si la un pret destul de accesibil, oferind cumparatorului sansa de a amortiza rapid investitia. Din punct de vedere estetic, ofera un aspect contemporan, cu mare priza pe pietele occidentale.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW are o capacitate de modificare a temperaturii de aproximativ 12000 BTU/h. Din acest punct de vedere este destinat incaperilor de dimensiuni medii, cu suprafete de pana la 20 mp si inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Evident, pentru performante maxime, este necesar si un nivel corespunzator al izolatiei termice.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW este foarte des intalnita la majoritatea sistemelor ultra-moderne de climatizare. Aceasta oscileaza intre clasa A++, in regim de racire si clasa A+, in regim de incalzire. Chiar daca in prezent etalonul superior al tabelului energetic este considerat clasa A+++, aceasta este foarte greu de atins chiar si de cele mai sofisticate aparate de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, in functie de necesarul ambiental, reusind astfel sa atinga mai rapid conditiile termice setate si sa le mentina ulterior cu o activitate redusa. Prin aceasta tehnologie consumul energetic scade cu peste 40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare antifungic si antibacterian este unul foarte performant, capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Asadar, aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW aduce beneficii nu doar la nivel senzorial, ci si la nivelul sanatatii.

Controlul aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modulului wi-fi. Cea de a doua modalitate permite orice setare chiar si in absenta de la domiciliu, utilizatorul avand nevoie doar de un device conectat la internet. Asadar, veti putea programa inceperea oricarui program cu doar cateva minute inainte de sosirea la domiciliu pentru a fi intampinati de o ambianta cat mai placuta dar fara a face risipa de resurse.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua vor putea fi folosite doar sezonier, din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii din incapere, ultimele doua vor avea utilitate pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i oferi aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW posibilitatea de a functiona autonom. Asadar, va trebui doar sa-i presetati programele pe intervale orare (24h) si el le va urma intocmai. In plus, acesta va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte deconectari involuntare.

Functia de Autocuratare usuca rapid vaporizatorul, in urma procesului de racire. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Sleep Mode este o functie ce are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator pe timpul noptii. Odata activat, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura iar aeroterma va intra intr-un regim de functionare silentioasa. In plus, consumul energetic pe parcursul intregului ciclu va fi unul foarte redus.

Functia Turbo are rolul de a intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW, pentru o perioada de timp limitata, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, sistemul de climatizare isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt acest lucru presupune un consum energetic superior, pe ciclurile lungi veti observa economii substantiale intrucat aparatul este capabil sa mentina temperatura odata atinsa cu un efort energetic minim.

Functia de Autodiagnoza previne orice defectiune severa. Aceasta detecteaza inca din fasa orice eroare aparuta in regimul normal de functionare al aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW si il opreste instant. In plus, afiseaza pe display-ul acestuia un cod specific fiecarei probleme, utilizatorul gasind in manualul produsului cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat intr-un termostat de camera reglabil. Asadar, va fi capabila sa mentina in jurul utilizatorului o temperatura constanta, fara a face risipa de resurse.

Functia de Dezghetare inteligenta se activeaza automat doar in timpul regimului de incalzire. Aceasta consta in oprirea unitatii doar atunci cand se formeaza gheata in unitatea exterioara, oferindu-i acesteia sansa de a se decongela natural. Astfel, se obtin economii energetice si se reduce pierderea nivelului de confort.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta unitatii interioare, ajunge pana la 52 dB. Chiar daca nu este cel mai silentios aparat de aer conditionat, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Vortex VAI-A1218FJBKW reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat. Acesta inglobeaza un cumul de functii capabile sa instaureze in cel mai scurt timp un nivel optim de confort, fara a face risipa de resurse. In plus, ofera si un aspect modern si se comercializeaza la un pret foarte atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Vortex VAI-A1218FJBKW

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 20 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 42 dB 52 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 750 mm
Latime unitate interna: 285 mm
Inaltime unitate interna: 200 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.15
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.05
Coeficient randament la racire EER: 6.15
Coeficient randament la incalzire COP: 4.05

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Ventilatie

Incalzire

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Autocuratare

Sleep Mode

Auto Restart

Turbo

Autodiagnoza

Telecomanda

Timer 24H

iFeel pe telecomanda

Functie Anti-Fungus

Dezghetare inteligenta

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V 240 V
Consum nominal la racire: 1100 W
Consum nominal la incalzire: 1000 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3500 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 53 dB 57 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 730 mm
Latime unitate externa: 255 mm
Inaltime unitate externa: 545 mm
Greutate unitate externa: 25 Kg
Vortex VAI-A1218FJBKW

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search