La ofertă

Aparat de aer conditionat VORTEX A1218FA, 12000 BTU, Clasa A++

VORTEX A1218FA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

VORTEX A1218FA

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru antibacterian, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Autocuratare, Sleep Mode, Turbo, Autodiagnoza, Telecomanda, Auto-restart, Timer 24H, iFeel pe telecomanda, Functie Anti-Fungus)

VORTEX A1218FA este unul dintre cele mai accesibil aparate de aer conditionat ale acestui sezon. Avand in vedere acest aspect, suntem placut impresionati de numarul mare de functii pe care le ofera dar si de capacitatea superioara de modificare a temperaturii din incaperile carora le este destinat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat VORTEX A1218FA are o capacitate sporita de modificare a temperaturii, atingand 12000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare utilizat. Asadar, aparatul se recomanda a fi instalat in incaperi cu dimensiunii medii (suprafata de pana la 20 mp, inaltime de 2.7 m). Pentru a putea fi atinse cotele amintite anterior este foarte important si gradul de izolare al incaperii, care trebuie sa fie unul superior.

Eficienta energetica, asa cum ne-am obisnuit in cazul majoritatii sistemelor moderne de climatizare, oscileaza intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Chiar daca in prezent clasa A+++ este considerata etalonul superior al tabelului energetic, aceasta este intangibila de majoritatea aparatelor de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatelor de aer conditionat. Aceasta ajuta compresorul sa-si poata varia automat turatiile, in functie de necesarul ambiental, reusind, astfel, sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina printr-o activitate redusa. Randamentul creste in acest caz cu peste 40% fata de situatia aparatelor clasice, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat la aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FA este unul dintre cele mai performante, reusind sa elimine din incapere chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. Filtrele de ultima generatie HAF, cu tehnologie electrostatica, retin particulele cu dimensiune mai mare de 2.5 microni.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FA sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier, din cauza impactului direct asupra temperaturii, pe cele din urma le veti putea utiliza pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia de autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce procesul de racire s-a incheiat. Astfel, dispare umezeala si totodata aderenta mucegaiului sau a bacteriilor pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Sleep Mode este o functie care are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, ce poate aparea in timpul noptii. Odata activata, aceasta va elimina schimbarile bruste de temperatura si va minimiza zgomotul produs de aeroterma. In plus, veti observa un consum energetic foarte redus pe durata intregului ciclu.

Functia Turbo are rolul de a intensifica procesele de climatizare, pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea paramterilor setati. Ulterior, aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FA isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt acest lucru presupune un efort energetic suplimentar, pe ciclurile lungi de cateva ore veti observa economii substantiale, intrucat odata ce temperatura a fost atinsa, va putea fi mentinuta cu un regim de functionare redus.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a depista din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare al aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1218FA. Odata depistata, unitatea va fi oprita instant iar pe display-ul acesteia va aparea un cod specific fiecarei probleme. Ulterior, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a-i oferi un anumit grad de autonomie aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1218FA. Gratie acestora, sistemul va putea sa functioneze pe intervale de timp presetate, in diverse regimuri si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia iFeel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat intr-un termostat de camera, reglabil. Astfel, va putea mentine in jurul utilizatorului o temperatura constanta, fara a face risipa de resurse.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, atinge 52 dB. Chiar daca valoarea este insuficienta pentru a produce un real disconfort acustic, nu putem spune ca acesta este unul dintre cele mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca VORTEX A1218FA reprezinta un aparat de aer conditionat cu performante foarte bune, avand in vedere sectorul de pret in care se comercializeaza. Numeroasele functii si capacitate sporita de modificare a temperaturii, vor aduce rapid confortul in incaperi de dimensiunii medii, fara a face risipa de resurse.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

VORTEX A1218FA

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Recomandat pentru incaperi pana la: 20 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 42 dB – 52 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 750 mm
Latime unitate interna: 285 mm
Inaltime unitate interna: 200 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.15
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.05

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Autocuratare

Sleep Mode

Turbo

Autodiagnoza

Telecomanda

Auto-restart

Timer 24H

iFeel pe telecomanda

Functie Anti-Fungus

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Consum nominal la racire: 1100 W
Consum nominal la incalzire: 1000 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3500 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 53 dB – 57 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 730 mm
Latime unitate externa: 255 mm
Inaltime unitate externa: 545 mm
Greutate unitate externa: 25 Kg
VORTEX A1218FA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search