La ofertă

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV, 12000 BTU, Clasa A++

Vortex VAI-A1218FV

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vortex VAI-A1218FV

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru anti-bacterian, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Autocuratare, Sleep Mode, Autodiagnosticare, Turbo, Telecomanda, Auto-restart, Timer 24H, iFeel pe telecomanda, Functie Anti-Fungus)

Vortex VAI-A1218FV este un aparat de aer conditionat foarte bine vandut in acest sezon, gratie unui raport calitate/pret imbatabil. Acesta ofera un design discret, modern si numeroase functii inteligente pentru a putea aduce rapid un nivel optim de confort in incaperi de dimensiuni medii. In plus, este foarte eficient din punct de vedere energetic.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare utilizat. Intrucat majoritatea oamenilor nu sunt familiarizati cu aceasta unitate de masura, va spunem ca suprafata acoperita fara probleme de acest aparat este de aprox 20 mp, considerand inaltime standard 2.7 m. Pentru ca performanta sa fie maxima este necesar ca incaperea sa dispuna de o izolatie termica superioara.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare. Aceasta oscileaza intre clasa A+, pe modulul de incalzire si clasa A++, pe cel de racire. Ambele sunt considerate performante extraordinare, avand in vedere ca etalonul superior al actualului tabel energetic este considerat clasa A+++, acesta fiind foarte rar intalnit la vreun sistem de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si ulterior sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, consumul energetic scade cu peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV este unul dintre cele mai performante. Acesta este capabil de o purificare completa a aerului din incapere, inlaturand inclusiv virusuri, bacterii sau fungi.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Primele doua vor putea fi folosite sezonier intrucat au un impact direct asupra temperaturii din incapere. In schimb, ultimele doua isi vor dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Modulul Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timpul noptii. Activati-l si nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, aceasta fiind corelata cu modificarile produse in organismul uman, in timpul somului. De asemenea, pe parcursul acestui modul aeroterma intra automat intr-un regim de functionare silentioasa si foarte eficienta energetic.

Functia de Autodiagnoza protejeaza aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV de defectiunile severe. Aceasta depisteaza orice eroare din stadiu incipient si opreste instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Functia de Dezghetare ineligenta se activeaza automat in timpul regimului de incalzire doar atunci cand se detecteaza formarea ghetii in unitatea exterioara. Aceasta consta in pauze scurte dar suficiente pentru a permite decongelarea naturala, imbunatatind astfel toti parametrii aparatului. Fata de versiunea clasica a functiei, care consta in oprirea aparatului la intervale de timp presetate, aceasta aduce economii energetice substantiale si minimizeaza pierderile de confort.

Functia Turbo are rolul de a intensifica procesele de racirse sau incalzire pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt vorbim despre un consum energetic suplimentar, pe ciclurile lungi veti observa economii energetice, intrucat sistemul va fi capabil sa mentina temperatura functionand la capacitate redusa.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a facilita functionarea autonoma a aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV. Gratie lor, sistemul va putea rula in diverse regimuri, urmand programe presetate pe intervale orare. In plus, aparatul isi va putea relua automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de Autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce activitatea aparatului de aer conditionat s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV intr-un termostat de camera reglabil. Acesta va fi capabil sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a face risipa de resurse.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 52 dB. Chiar daca nu este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Vortex VAI-A1218FV reprezinta un aparat de aer conditionat complet, echipat cu toate functiile necesare asigurarii unui nivel optim de confort in incaperi de dimensiuni medii. Eficienta energetica superioara va ofera sansa de a amortiza in timp inevstitia, mai ales ca pretul este unul deosebit de atractiv. In plus, aspectul sau este unul modern si discret, in acelasi timp, fiind foarte bine acceptat pe pietele europene.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Vortex VAI-A1218FV

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita recomandata: 20 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 42 dB 52 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 750 mm
Latime unitate interna: 285 mm
Inaltime unitate interna: 200 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.15
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.05
Coeficient randament la racire EER: 6.15
Coeficient randament la incalzire COP: 4.05

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Functii speciale: Autocuratare

Sleep Mode

Autodiagnosticare

Turbo

Telecomanda

Auto-restart

Timer 24H

iFeel pe telecomanda

Functie Anti-Fungus

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V 240 V
Consum nominal la racire: 1100 W
Consum nominal la incalzire: 1000 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3500 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 53 dB 57 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 730 mm
Latime unitate externa: 255 mm
Inaltime unitate externa: 545 mm
Greutate unitate externa: 25 Kg
Vortex VAI-A1218FV

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search