La ofertă

Whirlpool SPIW 422, Aparat de aer conditionat cu Inverter

Whirlpool SPIW 422

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Whirlpool SPIW 422

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 24000 BTU, Clasa A++, Al 6-lea Simt, Display, Filtru HD + HEPA, Auto Restart, Dezumidificare)

Whirlpool SPIW 422 este un aparat de aer conditionat ultra-modern, cu functii sofisticate dar usor de controlat. Aspectul sau minimalist se camufleaza perfect pe un perete alb, toate elementele de design fiind discrete. Afisajul de tip LCD va indica sumar detaliile de care aveti nevoie, un feed-back mai complex avand prin intermediul interfetei telecomenzii. Chiar si telecomanda are un aspect futurist, oferind in acelasi timp un meniu usor de intuit. In cele ce urmeaza, vom descrie partea functionala a acestui sistem de climatizare, pentru ca dumneavoastra sa va puteti creiona o imagine cat mai realista si sa puteti reflecta asupra rentabilitatii achizitiei unui astfel de produs.

Aparatul de aer conditionat  Whirlpool SPIW 422 are o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii chiar si in incaperile de mari dimensiuni. Vorbim, mai exact, despre 22178 BTU la racire si o performanta superioara, 23202 BTU la incalzire. Asadar, un astfel de aparat poate incalzi fara probleme o incapere spatioasa chiar si in zilele geroase de iarna, lucru mai rar intalnit in cazul acestor sisteme de climatizare.

Interesant este faptul ca producatorul a urmarit atingerea acestor standarde, cu un consum energetic minim. Pe modulul de incalzire, aparatul se incadreaza in clasa energetica A, etalonul superior din tabelul claselor de energie. Aparatele electronice si electrocasnice de ultima generatie au reusit sa depaseasca performantele mentionate in acest tabel, astfel ca, in ziua de azi, vorbim de clasa A++ pentru  modulul de racire al sistemului de climatizare Whirlpool SPIW 422.

Un rol foarte important in economia consumului il joaca tehnologia pe Inverter. Aceasta permite functionarea graduala. Mai exact, compresorul are o activitate net superioara capacitatii nominale, pana la atingerea temperaturii dorite. Dupa aceea, el isi reduce capacitatea, simultan cu reducerea turatiei ventilatoarelor, reusind sa mentina temperatura constanta.

Filtrul cu Hepa Catechin HD purifica aerul, oprind praful, noxele si orice alte impuritati cu o eficienta  de 90%, spre deosebire de clasicele filtre PP, care nu depasesc 40%. Functia 4D Air Flow asigura o racire mai rapida, aerul cald fiind aspirat pe 3 laturi si evacuat cu putere prin cea de a 4-a.

Whirlpool SPIW 422  este un aparat de aer conditionat echipat cu Tehnologia 6th Sense. Scopul general al acesteia este de a-i oferi autonomie astfel incat el sa-si modifice singur functiile si sistemele, preluandu-si date din mediul ambiant, reusind sa pastreze confortul dumneavoastra la cel mai inalt nivel, cu un consum minim de energie.

Functia Sleep, va garanteaza un somn lin pe timp de noapte, neperturbat de factori externi, controlabili de acest sistem de climatizare. Temperatura va fi modificata cu 1 grad Celsius pe ora, in primele 2 ore, pentru ca dumneavoastra sa nu resimtiti schimbari bruste, urmand ca pe urmatoarele 6 ore sa o mentina constanta. Dupa incheierea ciclului de 8 ore, el isi va incheia automat activitatea. Consumul energetic va fi, de asemenea, minim.

Timer-ul ii permite aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 422 sa functioneze independent de prezenta dumneavoastra. Veti putea sa ii setati intervalele orare in care sa activeze, fiind astfel asteptat acasa cu o ambianta perfecta, fara a fi necesar ca aceasta sa functioneze pe toata durata absentei. El a fost prevazut si cu o functie de Auto-Restart. Aceasta isi dovedeste utilitatea in cazul penelor de curent. Imediat ce problemele cu alimentarea sunt rezolvate, sistemul de climatizare isi reia automat activitatea, dupa ultimele setari facute.

Whirlpool SPIW 422 este un aparat de aer conditionat caruia nu trebuie sa ii purtati de grija. El are o functie de auto diagnoza a potentialelor probleme ce cauzeaza o activitate anormala, un cod de eroare fiind afisat pe display. In functie de acesta, dumneavoastra puteti afla toate detaliile de remediere, in manualul de utilizare. De asemenea, acest sistem de climatizare dispune si de o functie de autocuratare. Aceasta mentine uscat schimbatorul de caldura, evitand aderarea mucegaiului si a bacteriilor, principala cauza a mirosului neplacut.

Canalul de evacuare al aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW 422  a fost si el optimizat pentru a putea deservi un flux mai mare, la acelasi nivel de zgomot. Inteligenta cu care este inzestrat acesta, modifica fluxurile de aer in functie de modulul de functionare setat. Aerul cald este suflat de jos in sus, iar cel rece de sus in jos. Functia Arround U transforma telecomanda in termostat, astfel ca purtand-o cu dumneavoastra, veti beneficia de o temperatura constanta, in orice colt al camerei. Nivelul de zgomot la care Whirlpool SPIW 422  reuseste toate aceste performante, este unul foarte redus, mai exact 50 dB pentru unitatea interioara si 59 dB pentru cea exterioara.

Concluzia noastra este ca Whirlpool SPIW 422  reprezinta un aparat de aer conditionat ce beneficiaza din plin de avantajele tehnologiei moderne. Acesta dispune de toate functiile disponibile in momentul de fata, pentru acest gen de sisteme de climatizare, oferind performante maxime la costuri minime. Investitia intr-un astfel de produs nu este de neglijat, insa pretul este unul ce reflecta pe deplin caracteristicile sale si cu siguranta va fi amortizat in timp.

climatizareieftina

Whirlpool SPIW 422

Caracteristici generale

 • Capacitate de racire (BTU): 22178
 • Capacitate incalzire (BTU): 23202
 • Clasa de energie incalzire: A
 • Clasa de energie racire: A++
 • Tip filtru: Hepa Catechin HD
 • Inverter: Da
 • Afisaj: LCD
 • Kit instalare inclus: Nu
 • Telecomanda: Da

Functii

 • Al 6-lea Simt: Da
 • Ventilare: Da
 • Incalzire: Da
 • Auto Restart: Da
 • Dezumidificare: Da
 • Functie Jet: Da
 • Timer: Da
 • Sleep/Night mode: Da
 • Alte functii: Autocuratare/Around U/Power Save/Real time/4D Air Inlet

Specificatii tehnice

 • Greutate unitate exterioara (kg): 56
 • Greutate unitate interioara (kg): 13
 • Dimensiuni unitate exterioara (mm): 885 x 795 x 366
 • Dimensiuni unitate interioara (mm): 1173 x 315 x 238
 • Culoare unitate exterioara: Alb
 • Culoare unitate interioara: Alb
 • Zgomot unitate exterioara (dB): 59
 • Zgomot unitate interioara (dB): 50
 • Agent de racire: R410A
Whirlpool SPIW 422

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Whirlpool SPIW 422, Aparat de aer conditionat cu Inverter
Whirlpool SPIW 422 reprezinta un aparat de aer conditionat ce dispune de toate functiile disponibile in momentul de fata, pentru acest gen de sisteme de climatizare, oferind performante maxime la costuri minime. Investitia intr-un astfel de produs nu este de neglijat, insa pretul este unul ce reflecta pe deplin caracteristicile sale si cu siguranta va fi amortizat in timp.
8 Total Score
Beneficiati din plin de avantajele tehnologiei moderne

Whirlpool SPIW 422 reprezinta un aparat de aer conditionat ce dispune de toate functiile disponibile in momentul de fata, pentru acest gen de sisteme de climatizare, oferind performante maxime la costuri minime. Investitia intr-un astfel de produs nu este de neglijat, insa pretul este unul ce reflecta pe deplin caracteristicile sale si cu siguranta va fi amortizat in timp.

Consum
8
Pret
8
Design
6.5
Functii
9

Search