La ofertă

Aer Conditionat Bosch Climate 5000 18000BTU

Aer Conditionat Bosch Climate 5000 18000BTU DC Inverter R32

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Bosch Climate 5000 18000BTU

Schimbarile climaterice cat mai brutale si duse la extrema, pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei.Aceste variatii de temperatura ridica standardele de calitate si varietate in domeniul climatizarii locuintelor, punandu-i pe cei interesati in situatia de a cauta aparate ingenioase, durabile, economice si ecologice.

Am sa prezint mai detaliat, un aparat de aer conditionat , Bosch Climate 5000 18000BTU, care se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, cu functii si caracteristici de baza convingatoare si care au usurat la luarea deciziilor optime in achizitionarea acestui sistem de climatizare.

Incadrare in spatiu

Cu un design deosebit, de culoare gold, da un aspect modern in spatiul de amplasament impreuna cu dimensiunile modeste :unitatea interna=lungime 957cm,latime 302 cm, inaltime 213 cm, greutate 13 kg iar pentru unitatea externa: lungime 800 cm, latime 333 cm, inaltime 554 cm si greutate 36,7 kg.

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor,inteligentul aparat Bosch Climate 5000 18000BTU, are o capacitate de modificare a temperaturii de 18000 BTU/h la racire si aceasi la incalzire, valori optime pentru un spatiu de 100 m².

aer conditionat Bosch Climate 5000 18000BTU

Eficienta energetica

Printre parametrii de importanta majora la un aparat de aer conditionat, este eficienta energetica.Iata ca Bosch Climate 5000 18000BTU, a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu doua plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire, A+++ la incalzire, datorita tehnologiei DC inverter si agentului frigorific R32.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul aparat Bosch Climate 5000 18000BTU, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modestele capacitati 44 dB pentru unitatea interna si 56 dB pentru unitatea externa.

Respecta mediul

Dupa cum spuneam mai devreme, acest aparat Bosch Climate 5000 18000 BTU, ne rasfata prin prezenta unui nou agent frigorific R32 foarte prietenos cu mediu. Acesta, se impune pe o piata sufocata de agentii frigorifici traditionali, poluanti, trecuti pe lista neagra in normele Uniunii Europene, norme ce promit o disparitie treptata a acestora avand punctul terminus, anul 2025

Sistem de filtrare performant

Cu ajutorul sistemului de filtrare performant, ce cuprinde 2 filtre cu densitate mare anti-praf, se creaza un ambient optim cu aer curat si proaspat, factor important in instalarea starii de bine si in preventia aparitiei afectiunilor respiratorii respective, alergice.

Sistem de ventilatie

Datorita unei ventilatii performant pe douasprezece trepte, acest aparat Bosch Climate 5000 18000BTU, asigura un mediu ambiental placut, revigorant in zilele calduroase.

Functiile Aparatului de aer conditionat Bosch Climate 5000 18000BTU

Functii de climatizare:

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Bosch Climate 5000 18000BTU, nu este doar un aparat, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin centrala, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care in mod obisnuit este de 60%.O varianta la achizitionarea unui dezumidificator ce incarca incaperea si poate nu da randamentul de care este nevoie, ar fi un aparat de aer conditionat cu functie de dezumidificare. Iata ca aici intervine minunatul aparat Bosch Climate 5000 18000BTU, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia

Functia de incalzire

La trecerea spre sezonul rece sau chiar in zilele mai blande ale iernii,,aparatul atinge temperatura minima de incalzire de -15 si maxima de 30 cu o valoare a coeficientului sezonier la incalzire Scop de valoare 4 si un consum nominal la incalzire de 1480 W. Deci, cu aceste valori putem spune ca acest aparat chiar si in zilele friguroase, lucreaza pentru un confort sporit

Functia de racire

Bosch Climate 5000 18000BTU, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Temperatura minima de operare racire de -15 (-°C) si temperatura maxima de operare racire de 50 (°+C). Valoarea coeficientului sezonier la racire, SEER de 7,1 si consumul nominal la racire de 1500 W, plaseaza aparatul printre aparatele eficiente in materie de climatizare.

.

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator pe douasprezece trepte, aerul rece este dispersat eficient, spre orice colt al incaperii.

Functii accesorii

Auto clean-cu o ventilatie de cateva minute in plus dupa oprirea aparatului, se ajunge la o uscare a interiorului unitatii, evitand astfel aparitia microorganismelor

1W Stand-by- Pornind de la 1W intra in modul Stand by pentru o economie de energie sporita.

Follow me- acest aparat Bosch Climate 5000 18000BTU, urmareste si dirijeaza temperatura, ducand la confortul dorit si la economisirea de energie

Functia autorestart– in cazul nealimentarii cu energie, de exemplu aparitia unei pane de current, aparatul reporneste de la setarea initiala.

Dezghetare inteligenta-setat sa se dezghete in mod automat cand este necesar, aparatul se dovedeste a fi inca o data pe modul economic.

Ionizare-o anumita cantitate de ioni difuzati in incapere,purifica aerul din incapere, indepartand bacteriile, virusurile, alergenii, creand un mediu ambiental optim.

Functia Sleep- Ghidat de temperatura corpului pe timp de noapte, dragutul aparat se gandeste la confortul utilizatorului, pastrand temperature optima pe timpul somnului.

Functia Turbo-Antrenand viteza fluxului de aer, se ajunge la o racire sau incalzire rapida atingand prompt temperature dorita.

Functia de autodiagnoza-atentioneaza asupra eventualelor probleme din sistemul de climatizare precum si oprirea lui, afisand eroarea.

Afisaj LED- la dorinta utilizatorului se poate verifica statusul de functionare, prin intermediul telecomenzii. Afisajul va consta in ON/OFF

Modul ECO- timp de 8 ore,sistemul de climatizare va functiona pe mod economic,reducand din consumul energetic.Inteligentul aparat Bosch Climate 5000 18000BTU va realiza optiunae, gratie ventilatoarelor si compresorului care vor ajusta viteza de indata ce se seteaza aceasta functie.

Autodetectie scurgeri Freon– imediat cum aparatul detecteaza pierderea de agent frigorific, afiseaza o eroare pe display si se opreste automat.

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Bosch Climate 5000 18000BTU

Utilizat pentru-Casa

Utilizare-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-100 m²

Capacitate generala-18000 BTU

Capacitate de racire-18000 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-A+

Temperatura minima de operare racire (-°C)-15

Temperatura maxima de operare racire (°+C)50

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)-15

Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)30

Tip filtru-2 filtre cu densitate mare anti-praf

Tip compressor-Dc Inverter

Numar trepte ventilator-12

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Nu

Unitate interna

Debit de aer unitate interna-840 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-44 dB

Culoare unitate interna-Alb

Lungime unitate interna-957 mm

Latime unitate interna-302 mm

Inaltime unitate interna-213 mm

Greutate unitate interna-13 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-7.1

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4

Functii

Functii climatizare

-Dezumidificare

-Incalzire

-Racire

-Ventilatie

Tehnologie Wi-Fi-Nu

Functii speciale

-Auto Clean

-1W Stand-by

-Follow me

-Auto Restart

-Dezghetare inteligenta

-Ionizator

-Functia SLEEP

-Functia TURBO

-Auto Diagnoza

-Afisaj LED

-Eco – consum minim

-Autodetectie scurgeri freon

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-220 V

Consum nominal la racire-1500 W

Consum nominal la incalzire-1480 W

Capacitate nominala la racire-5.8 kW

Capacitate nominala la incalzire-5.8 kW

Agent de racire-R 32

Unitate externa

Nivel de zgomot unitate externa-56 dB

Culoare unitate externa-Alb prafuit

Lungime unitate externa-800 mm

Latime unitate externa-333 mm

Inaltime unitate externa-554 mm

Greutate unitate externa-36.7 Kg

Pro-aparat de aer conditionat Bosch Climate 5000 18000BTU

– Racire rapida

– Functii practice

– Design placut

– Telecomanda inclusa

– Silentios

– Eficienta energetica

– Sistem de filtrare performant

-Sistem de ventilatie performant

Contra-aparat de aer conditionat, Bosch Climate 5000 18000BTU

-Fara kit de instalare

Parerea mea aparat de aer conditionat, Bosch Climate 5000 18000BTU

Bosch Climate 5000 18000BTU, este un aparat care nu poate decat sa ma incante si sa-mi satisfaca asteptarile. Este capabil sa aduca briza racoroasa, plina de prospetime mult cautata in zilele de vara si caldura necesara in zilele friguroase, gratie performantelor tehnice si functiilor incluse..

 

Aer Conditionat Bosch Climate 5000 18000BTU DC Inverter R32

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Search