La ofertă

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK Inverter, 9000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F0981ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Daewoo DSB-F0981ELH-VK

(Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Timer, Auto Restart, Autodiagnoza, Sleep Mode, Display ascuns, Kit instalare inclus 3m)

Daewoo DSB-F0981ELH-VK este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat, din punct de vedere al pretului, in acest sezon. Performantele sale sunt suficiente pentru a asigura un nivel ridicat de confort in incaperi de dimensiuni relativ reduse, oferind, in acelasi timp, un consum energetic redus. Design-ul sau este unul net superior majoritatii produselor competitoare, avand un grad ridicat de discretie si un aspect modernizat vizibil, in special, prin muchiile rotunjite si prin display-ul mascat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK nu are o capacitate prea mare de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta atingand cota de 9000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare utilizat. Din acest punct de vedere, producatorul il recomanda pentru asigurarea confortului pe spatii de pana la 16 mp, cu inaltime standard (2.7 m). Eficienta energetica, la fel ca in cazul majoritatii aparatelor moderne de aer conditionat, oscileaza intre clasa A+ si clasa A++, o performanta excelenta, avand in vedere ca pana in urma cu putin timp clasa A era considerata a fi etalonul superior al tabelului energetic.

Tehnologia pe Inverter are un rol deosebit de important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK. Gratie acesteia, compresorul rotativ isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid parametrii setati si sa-i mentina activand la capacitate redusa. Astfel, se vor obtine econonomii energetice de pana la 30-40%, fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK are o densitate superioara, oferind, astfel, performante de top. Purificarea aerului va fi aproape completa, fiind eliminate atat particule de praf sau poluare, cat si alergenii, virusurile sau bacteriile.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK sunt sezoniere (racire si incalzire) si permanente (ventilare si dezumidificare). Cele permanente pot fi folosite pe tot parcursul anului, intrucat nu au impact asupra temperaturii din incapere, acestea avand rolul de a improspata aerul si de a lupta eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart sunt doua functii ce ii permit acestui sistem de climatizare sa functioneze in absenta dumneavoastra. Primul va ofera sansa de a-i preseta activitatea pe intervale de timp iar functia de Auto-restart ajuta aparatul sa reporneasca, tinand seama de ultimele setari efectuate, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de autodiagnoza previne defectiunile majore ale aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK. Aceasta detecteaza orice eroare din stadiu incipient, opreste instant sistemul de climatizare si afiseaza pe display-ul acestuia un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul utilizatorului cele mai rapide si simple metode de remediere.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK pe modulul de racire. Acesta reuseste sa functioneze, pentru o perioada limitata de timp, la o capacitate peste cea nominala pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate. Odata atinse, sistemul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe moment consumul energetic este unul superior, pe ciclurile lungi veti observa economii energetice.

Sleep Mode este un modul care va protejeaza somnul, pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbarile bruste de temperatura, aceasta modificandu-se cu cel mult 1 grad Celsius pe ora. De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim silentios de functionare si eficient din punct de vedere energetic.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 40 dB. Chiar daca nu este cel mai silentios aparat, mai ales daca luam in considerare capacitate sa relativ redusa, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea reprezenta un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F0981ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat excelent pentru spatii nu foarte extinse. Acesta, gratie raportului foarte bun calitate/pret isi va face loc rapid in topul celor mai bine vandute produse pe segmentul de climatizare. In plus, ofera si un aspect vizibil imbunatatit fata de versiunile anterioare.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Daewoo DSB-F0981ELH-VK

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 16 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Capacitate de incalzire: 9000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 650 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 40 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 800 mm
Latime unitate interna: 280 mm
Inaltime unitate interna: 185 mm
Greutate unitate interna: 10 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 6.1
Coeficient randament la incalzire COP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Ventilatie, Dezumidificare, Incalzire
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

  • Telecomanda
  • Sleep Mode
  • Auto Restart
  • Timer
  • Autodiagnoza
  • Turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Consum nominal la racire: 800 W
Consum nominal la incalzire: 700 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3200 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 760 mm
Latime unitate externa: 256 mm
Inaltime unitate externa: 552 mm
Greutate unitate externa: 30 Kg

Daewoo DSB-F0981ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK Inverter, 9000 BTU, Clasa A++
Daewoo DSB-F0981ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat excelent pentru spatii nu foarte extinse. Acesta, gratie raportului foarte bun calitate/pret isi va face loc rapid in topul celor mai bine vandute produse pe segmentul de climatizare. In plus, ofera si un aspect vizibil imbunatatit fata de versiunile anterioare.
8.5 Total Score
Excelent pentru spatii relativ reduse

Daewoo DSB-F0981ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat excelent pentru spatii nu foarte extinse. Acesta, gratie raportului foarte bun calitate/pret isi va face loc rapid in topul celor mai bine vandute produse pe segmentul de climatizare. In plus, ofera si un aspect vizibil imbunatatit fata de versiunile anterioare.

Consum
8.5
Pret
9
Design
9
Functii
8

Search