La ofertă

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F1201ELH-VKW

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Daewoo DSB-F1201ELH-VKW

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru antibacterian, Display ascuns, I Feel, 4 Way Swing, Turbo, Timer, Auto-restart, Sleeping Mode, Kit instalare inclus 3m, Alb)

Daewoo DSB-F1201ELH-VKW  reprezinta un aparat de aer conditionat modern, ce ofera o capacitate buna de modificare a temperaturii si numeroase functii care vor spori nivelul de confort. Din punct de vedere estetic, propune un aspect modern, rafinat si suficient de discret pentru a nu deveni principala atractie vizuala a incaperii.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW are o capacitate relativ ridicata de modificare a temperaturii, aceasta bifand 12000 BTU/h indiferent de regimul de climatizare utilizat. Asadar, acest aparat poate fi folosit cu succes in incaperi de pana la 30 mp.

Eficienta energetica pe care o propune sistemul de climatizare Daewoo DSB-F1201ELH-VKW este similara celei oferite de majoritatea aparatelor moderne de aer conditionat. Aceasta oscileaza intre clasa A+, pe incalzire si clasa A++, pe racire. Pana in urma cu 2-3 ani, etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A si era destul de rar intalnit la aceste aparate. In prezent, putem vorbi despre performante de pana la clasa A+++, inaccesibile momentan multor sisteme de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca cel mai important rol in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turatii variabile automat, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se obtine o imbunatatire a randamentului cu pana la 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare de mare densitate este capabil de o purificare completa a aerului din incapere, reusind sa elimine atat particulele de praf si polen, cat si virusuri, bacterii sau alergeni.

Controlul aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW se va realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fir prin intermediul modulului Wi-fi. Acest modul va permite controlul tuturor functiilor chiar si in absenta de la domiciliu, avand nevoie doar de un smartphone conectat la internet.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere datorita impactului direct asupra temperaturii, ultimele doua vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera un nivel ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW. Cu ajutorul acestora, sistemul va fi capabil sa functioneze independent, pe intervale de timp presetate si va putea chiar sa-si reia automat regimul de functionare, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW intr-un termostat de camera. Aceasta va transmite feed-back permanent catre unitate centrala, reusind astfel sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, indiferent unde v-ati afla in incapere.

Functia 4 Way Swing permite baleierea aripioarelor in 4 directii, pentru a putea asigura o temperatura constanta in orice colt al incaperii.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, sistemul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pentru o perioada scurta de timp consumul energetic este unul suplimentar, pe intervalele lungi veti observa economii substantiale la acest capitol.

Sleeping Mode este un mod implementat pentru a va proteja somnul, pe timp de noapte, de orice factor perturbant. Odata activat, acesta va modifica mult mai lent temperatura si va face ca aeroterma sa functioneze intr-un regim silentios. In plus, consumul energetic va fi unul foarte redus pe toata durata ciclului.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 50 dB. Chiar daca nu este cea mai buna performanta, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F1201ELH-VKW reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, atat din punct de vedere functional, cat si din cel estetic. Echipat cu o capacitate buna de modificare a temperaturii si numeroase functii sofisticate, acesta va fi capabil sa asigure rapid un excelent nivel de confort in incaperile de dimensiuni medii. Eficienta energetica sporita si pretul foarte atractiv vor face ca investitia sa fie amortizata rapid.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Daewoo DSB-F1201ELH-VKW

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Anti bacterian
Tip compresor: Rotary
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 28 dB, 36 dB, 40 dB, 50 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 800 mm
Latime unitate interna: 280 mm
Inaltime unitate interna: 185 mm
Greutate unitate interna: 10 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 3.24
Coeficient randament la incalzire COP: 2.62

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

 • Telecomanda
 • Display ascuns
 • I Feel
 • 4 Way Swing
 • Turbo
 • Timer
 • Auto-restart
 • Sleeping Mode

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 52 dB, 62 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 760 mm
Latime unitate externa: 256 mm
Inaltime unitate externa: 552 mm
Greutate unitate externa: 31 Kg

Daewoo DSB-F1201ELH-VKW

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1201ELH-VKW Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Daewoo DSB-F1201ELH-VKW reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, atat din punct de vedere functional, cat si din cel estetic. Echipat cu o capacitate buna de modificare a temperaturii si numeroase functii sofisticate, acesta va fi capabil sa asigure rapid un excelent nivel de confort in incaperile de dimensiuni medii. Eficienta energetica sporita si pretul foarte atractiv vor face ca investitia sa fie amortizata rapid.
9.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Daewoo DSB-F1201ELH-VKW reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, atat din punct de vedere functional, cat si din cel estetic. Echipat cu o capacitate buna de modificare a temperaturii si numeroase functii sofisticate, acesta va fi capabil sa asigure rapid un excelent nivel de confort in incaperile de dimensiuni medii. Eficienta energetica sporita si pretul foarte atractiv vor face ca investitia sa fie amortizata rapid.

Consum
8.5
Pret
9
Design
10
Functii
9

Search