La ofertă

Aparat aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F1245ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Daewoo DSB-F1245ELH-VK

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Auto Restart, Timer, Sleep Mode, Autodiagnoza,  Display LED, Kit instalare inclus 3m)

Daewoo DSB-F1245ELH-VK este un aparat de aer conditionat modern, destinat incaperilor de mici dimensiuni. Acesta are o buna capacitate de modificare a temperaturii si cateva functii interesante, pe care le ofera la un pret foarte comeptitiv. Din punct de vedere estetic, chiar daca este destul de discret, am fi preferat un display ascuns in detrimentul celui existent.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK are o capacitate de 12000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare utilizat, astfel ca este destinat incaperilor cu suprafata de pana la 25 mp, cu inaltime standard (2.7 m). Din punct de vedere energetic, asemenea majoritatii sistemelor de climatizare moderne, oscileaza intre clasa A+ pe modulul incalzire si clasa A++ pe cel de racire.

Tehnologia pe Inverter este una dintre cele mai importante inovatii ale aparatelor de aer conditionat. Aceasta are un impact major in eficientizarea consumului energetic, oferind economii de 30-40% spre deosebire de un sistem clasic, cu compresor On/Off. Acest lucru este posibil datorita compresorului rotativ, ce isi poate oscila automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK are o densitate superioara, astfel ca va fi capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Acesta va reusi sa elimine atat particule de praf sau poluare, cat si virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare includ regimuri sezoniere, precum cel de racire sau incalzire dar si regimuri ce pot fi utilizate pe tot parcursul anului, intrucat nu au niciun impact asupra temperaturii din incapere, ventilarea si dezumidificarea. Ultimele doua vor lupta cu rezultate vizibile impotriva mucegaiului si vor improspata aerul din incapere.

Modulul Sleep are capacitatea de a va proteja somnul, pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Astfel, veti beneficia de un ciclu de 8 ore in care temperatura se va modifica lent, cu maxim 1 grad Celsius pe ora iar aeroterma va rula intr-un regim silentios. Pe tot parcursul acestui ciclu veti observa si un consum energetic foarte redus.

Functia de Auto-restart ii permite aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK sa reporneasca, reluand ultimele setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Timer-ul va ajuta sa presetati activitatea sistemului de climatizare pe intervale orare. Astfel, veti putea fi intampinati la sosirea acasa de o ambianta placuta, fara a fi nevoie ca aparatul sa functioneze pe toata durata absentei dumneavoastra.

Functia de autodiagnoza previne defectiunile majore ale aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK. Aceasta este capabila sa detecteze prematur orice eroare, urmand a opri instant functionarea si afisand pe display-ul unitatii un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti putea gasi metodele optime de remediere in manualul utilizatorului.

Functia Turbo intensifica activitatea de racire pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul de aer conditionat isi va relua automat regimul normal de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, produs de unitatea interioara pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 40 dB. Asadar, vorbim despre o performanta destul de buna, acest aparat de aer conditionat incadrandu-se in topul celor mai silentioase.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F1245ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat care ofera un numar destul de mare de functii si o capacitate buna de modificare a temperaturii, avand in vedere pretul accesibil la care este comercializat. In plus, eficienta energetica sporita va ofera sansa de a va amortiza in timp o parte din investitie.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Daewoo DSB-F1245ELH-VK

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 650 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 40 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 800 mm
Latime unitate interna: 280 mm
Inaltime unitate interna: 185 mm
Greutate unitate interna: 10 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 6.1
Coeficient randament la incalzire COP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Ventilatie, Dezumidificare, Incalzire
Functii speciale:

  • Telecomanda
  • Sleep Mode
  • Auto Restart
  • Timer
  • Autodiagnoza
  • Turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Consum nominal la racire: 1080 W
Consum nominal la incalzire: 1220 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3200 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 62 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 760 mm
Latime unitate externa: 256 mm
Inaltime unitate externa: 552 mm
Greutate unitate externa: 31 Kg

Daewoo DSB-F1245ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Daewoo DSB-F1245ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat care ofera un numar destul de mare de functii si o capacitate buna de modificare a temperaturii, avand in vedere pretul accesibil la care este comercializat. In plus, eficienta energetica sporita va ofera sansa de a va amortiza in timp o parte din investitie.
8.5 Total Score
Foarte bun raport calitate/pret

Daewoo DSB-F1245ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat care ofera un numar destul de mare de functii si o capacitate buna de modificare a temperaturii, avand in vedere pretul accesibil la care este comercializat. In plus, eficienta energetica sporita va ofera sansa de a va amortiza in timp o parte din investitie.

Consum
8.5
Pret
8.5
Design
7.5
Functii
8.5

Search