La ofertă

Aer conditionat Daikin FTX35KM-RX35KM Inverter 12000 BTU, Clasa A+

Daikin FTX35KM-RX35KM

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Daikin FTX35KM-RX35KM

(Aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, + spray curatare radiator, Clasa A+, Programator 24 de ore, Filtru Fotocatalitic, Mod Confort, Mod Putere, Dezumidificare, Incalzire, Purificare, Racire, Ventilatie)

Daikin FTX35KM-RX35KM este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat de putere medie. Acesta propune un sistem de climatizare simplu si eficient, fapt ce sporeste fiabilitatea. Chiar daca la capitolul estetic nu impresioneaza, ofera suficienta discretie, lucru esential pentru un aparat de aer conditionat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX35KM-RX35KM are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, indiferent ca discutam despre regimul de racire sau cel de incalzire (suprafata acoperita cu succes: 35 mp, inaltime: 2.7 m). Evident, si performanta energetica este similara pe ambele module, atingand clasa A+. Daca pana nu de mult clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic pentru acest tip de produse, in prezent, gratie evolutiei fulminante ale tehnologiei putem intalni eficiente de pana la clasa A+++, cele mai multe aparate nedepasind, insa, clasa A++.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Daikin FTX35KM-RX35KM. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile pentru a reusi sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a le mentine cu un efort energetic redus. Astfel, se obtine o crestere a randamentului cu pana la 30-40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat la aparatul de aer conditionat Daikin FTX35KM-RX35KM este unul dintre cele mai performante, reusind sa purifice complet aerul din incapere, eliminand chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare oferite de aparate de aer conditionat Daikin FTX35KM-RX35KM sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Observam ca primele doua sunt sezoniere, intrucat au un impact direct asupra temperaturii din incapere. Ultimele doua functii vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Treptele Eco sau Turbo pot fi comutate in functie de rapiditatea cu care doriti sa atingeti confortul. Daca doriti metoda mai lenta dar mai eficienta energetic, o veti folosi pe prima, daca doriti confort rapid cu un consum suplimentar, o veti folosi pe a doua.

Timer-ul va ajuta sa presetati activitatea aparatului de aer conditionat Daikin FTX35KM-RX35KM pe un interval de pana la 24 ore. Astfel, acesta va putea functiona fara probleme chiar si in absenta dumneavoastra de la domiciliu, urmand intocmai regimurile presetate.

Nivelul maxim de zgomot, atins de cea mai puternica treapta de functionare a unitatii interne, nu depaseste 20 dB, drept pentru care Daikin FTX35KM-RX35KM este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Daikin FTX35KM-RX35KM reprezinta un sistem de climatizare ce propune un raport calitate/pret foarte bun. Astfel, cu o investitie minima, va veti putea bucura de nivelul de confort asteptat, pentru un timp indelungat, intrucat fiabilitatea este un alt punct forte al acestui aparat de aer conditionat.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Daikin FTX35KM-RX35KM

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Comercial
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A+
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 18
Tip filtru: Fotocatalitic din titan
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 20 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 770 mm
Latime unitate interna: 225 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 10 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.02
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.04
Coeficient randament la racire EER: 3.21
Coeficient randament la incalzire COP: 3.71

 

FUNCTII

Functii climatizare: Incalzire, Racire, Dezumidificare, Ventilatie
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Eco, Turbo, Timer

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Capacitate nominala la racire: 12000 BTU/h
Capacitate nominala la incalzire: 11220 BTU/h
Agent de racire: R-410A

 

UNITATE EXTERNA

Lungime unitate externa: 675 mm
Latime unitate externa: 284 mm
Inaltime unitate externa: 550 mm
Greutate unitate externa: 30 Kg
Daikin FTX35KM-RX35KM

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search