La ofertă

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter, 18000 BTU, Clasa A++

Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Heinner HAC-18OWF-BK

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Design Vshape, , Mirror Black, Filtru High Density, Eco Mode, Autodiagnosticare, Telecomanda, Auto curatare, Forest Wind, Panel fotosenzitiv, Turbo, Timer, Auto-restart, Sleep Mode, Follow Me, Super Ionizare)

Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian este unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat, ingloband o multitudine de functii ultra-moderne. In plus, acesta are un aspect futurist si foarte rafinat. Toate aceste caracteristici ne fac sa credem ca pretul la care se vinde produsul in momentul de fata este unul foarte atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian are o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta osciland intre 18000 BTU/h, in regim de racire si 19000 BTU/h, in regim de incalzire. Ei bine, din acest punct de vedere poate acoperi fara probleme incaperi cu suprafete de pana la 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Cu cat inaltimea camerei este mai mare, cu atat suprafata acoperita scade. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere si gradul de izolare a incaperii.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian este una excelenta, osciland intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Ca sa va faceti o idee pe unde se situeaza aceste informatii, va spunem ca pana in urma cu 2 – 3 ani etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A si putine erau sistemele de climatizare care reuseau sa o bifeze. In prezent, gratie avansului tehnologic fulminant, putem discuta chiar si despre clasa A+++, clasa care este foarte rar atinsa de vreunul dintre aparatele de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter optimizeaza turatiile compresorului pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina cu o activitate redusa. Acest lucru aduce benficii numeroase dar cele mai importante sunt economia energetica de pana la 30-40% (pe ciclurile lungi), fiabilitatea sporita si functionarea silentioasa.

Sistemul de filtrare de mare densitate, impreuna cu functia de superionizare vor reusi o purificare completa a aerului din incapere, eliminand pe langa mirosurile neplacute, virusuri, bacterii si chiar alergeni. Astfel, se creeaza un mediu sanatos si reconfortant, similar ambiantei din mijlocul padurii de foioase (efect ForestWind).

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian

Controlul aparatului de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian se va realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul controlerului wi-fi. Cea de a doua varianta presupune conectarea aparatului la internet si controlul acestuia prin intermediul dispozitivelor mobile (smartphone-uri sau tablete), chiar si in absenta de la domiciliu.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua vor putea fi folosite sezonier datorita impactului direct pe care il au asupra temperaturii, cele din urma se vor putea utiliza pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Panelul fotosenzitiv este foarte inteligent intrucat este capabil sa sesizeze intunericul din incapere si sa minimizeze intensitatea luminoasa a display-ului, intensitatea sunetelor de confirmare si chiar turatia aerotermei. Odata ce incaperea se va lumina, natural sau artificial, toti parametrii vor reveni la normal. In plus, design-ul acestuia Black Mirror aduce un plus de eleganta iar plierea automata in unghi si iluminarea partii laterale in culorile specifice regimurilor de functionare (rosu pentru incalzire, verde pentru racire) dau o tenta futurista aparatului.

Functia Turbo aduce un surplus de putere pentru o perioada limitata de timp, ajutand aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian sa atinga mai rapid temperatura setata. Odata atinsa, sistemul de climatizare isi va relua automat regimul normal de functionare.

Functia Eco este opusa celei turbo, axandu-se in primul rand pe consumul energetic, pe care il reduce cu pana la 60%. Evident, si confortul asteptat se va atinge intr-un timp mai indelungat.

Timer-ul permite presetarea regimurilor de lucru ale aparatului de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian pe intervale de pana la 24 h. Interesant si foarte util este ca se permite setarea si a pornirii, nu doar a opririi, cum este cazul majoritatii sistemelor de climatizare. Astfel, veti putea seta startul procesului de racire sau incalzire cu cateva minute inainte de sosirea la domiciliu, pentru a fi intampinati de o ambianta cat mai placuta.

Functia de Auto-restart ii permite aparatului de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent, a deconectarilor involuntare sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a proteja aparatul de aer conditionat de defectiunile severe. Aceasta va fi capabila sa detecteze orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si sa opreasca instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere. Se vor detecta inclusiv pierderile de refrigerant.

Functia de memorare a pozitiei flaps-ului reface orientarea acestuia, conform ultimelor setari, la repornirea aparatului.

Sleep Mode este o presetare care are rolul de a va oferi cel mai ridicat grad de confort pe timp de noapte. Odata activata, aceasta va modifica temperatura lent, coreland-o cu modificarile termice produse in organismul uman in timpul somnului si va reduce turatia aerotermei. In plus, pe tot parcursul ciclului veti observa si un consum energetic foarte eficient.

Functia de operare silentioasa este similara celei de „silent” intalnita la smartphone-uri. Aceasta va anula orice sunet de confirmare a comenzilor.

Functia Follow Me va transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian intr-un termostat de camera, ce va transmite feed-back permanent catre unitatea principala pentru a putea mentine o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Functia Anti-inghet mentine in incapere o temperatura constanta de 8 grade Celsius. Astfel, in perioadele lungi de absenta de la domiciliu, din timpul anotimpului rece, integritatea instalatiilor sanitare va fi asigurata, fara a face risipa de resurse.

Functia de Autocuratare va usca in cel mai scurt vaporizatorul, imediat ce activitatea de racire a luat sfarsit. Astfel, se va elimina aderenta bacteriilor si a mucegaiului pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, urca pana la 56 dB. Chiar daca nu este o valoare suficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic, este insuficienta pentru ca sistemul de climatizare sa prinda topul silentiozitatii. De altfel, era destul de greu sa se intample acest lucru avand in vedere ca discutam despre un sistem de climatizare de mare capacitate.

Concluzia noastra este ca Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian reprezinta, fara indoiala, unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, fiind capabil sa asigure cel mai inalt nivel de confort, in incaperi de dimensiuni medii spre mari, utilizand un minim de resurse. In plus, acesta abunda de functii sofisticate care se vor dovedi un real ajutor in lupta cu poluarea si disconfortul termic sau fonic. Daca mai luam in considerare aspectul deosebit de rafinat si pretul foarte atractiv, constatam ca am discutat la superlativ despre fiecare aspect esential, ce trebuie analizat atunci cand alegem un sistem de climatizare. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 24 m² – 35 m²
Capacitate generala: 18000 BTU
Capacitate de racire: 18000 BTU
Capacitate de incalzire: 19000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -20
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 30
Tip filtru: Anti praf

Filtru catalizator rece

Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.7
Debit de aer unitate interna: 740 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 56 dB
Culoare unitate interna: Negru
Lungime unitate interna: 897 mm
Latime unitate interna: 312 mm
Inaltime unitate interna: 182 mm
Greutate unitate interna: 13 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.6
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.1

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilare

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Autodiagnosticare

Wi-Fi Control

Telecomanda

Autocuratare

Mod Economic

Mod Turbo

Anti-inghet

Mod Sleep

Timer

Memorare a pozitiei flaps-ului

Follow Me

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Capacitate nominala la racire: 1643 W
Capacitate nominala la incalzire: 1542 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 2100 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 56 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 800 mm
Latime unitate externa: 333 mm
Inaltime unitate externa: 554 mm
Greutate unitate externa: 37.8 Kg
Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian Inverter, 18000 BTU, Clasa A++
Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian reprezinta, fara indoiala, unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, fiind capabil sa asigure cel mai inalt nivel de confort, in incaperi de dimensiuni medii spre mari, utilizand un minim de resurse. In plus, acesta abunda de functii sofisticate care se vor dovedi un real ajutor in lupta cu poluarea si disconfortul termic sau fonic. Daca mai luam in considerare aspectul deosebit de rafinat si pretul foarte atractiv, constatam ca am discutat la superlativ despre fiecare aspect esential, ce trebuie analizat atunci cand alegem un sistem de climatizare. 
10 Total Score
Tehnologie ultra-moderna, aspect rafinat si un pret atractiv

Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian reprezinta, fara indoiala, unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, fiind capabil sa asigure cel mai inalt nivel de confort, in incaperi de dimensiuni medii spre mari, utilizand un minim de resurse. In plus, acesta abunda de functii sofisticate care se vor dovedi un real ajutor in lupta cu poluarea si disconfortul termic sau fonic. Daca mai luam in considerare aspectul deosebit de rafinat si pretul foarte atractiv, constatam ca am discutat la superlativ despre fiecare aspect esential, ce trebuie analizat atunci cand alegem un sistem de climatizare. 

Consum
8.5
Pret
9.5
Design
10
Functii
10

Search