La ofertă

Aer conditionat LDK AEOLUS 9 INVERTER, Clasa A+++, 9000 BTU

LDK AEOLUS 9

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

LDK AEOLUS 9

(Aer conditionat, INVERTER, Clasa A+++, 9000 BTU, Filtru anti-bacterian lavabil, Turbo)

LDK AEOLUS 9 este un aparat de aer conditionat foarte economic, atat din punct de vedere energetic, cat si din cel al pretului la care este vandut. Chiar daca nu ofera un numar impresionant de functii, acesta dispune de minimul necesar pentru a putea garanta un nivel ridicat de confort pe spatii nu foarte extinse.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat LDK AEOLUS 9 are o capacitate relativ redusa de modificare a temperaturii, din acest punct de vedere fiind destinat incaperilor de pana la 20 mp. Mai excat, ofera o capacitate de 9000 BTU/h, pe modulul de racire si putin mai mult, 10000 BTU/h, pe cel de incalzire. In schimb, eficienta energetica atinge cele mai intalte standarde la momentul actual, incadrandu-se in clasa A+++ (etalonul superior), pe modulul de racire si A++, pe cel de incalzire.

Tehnologia pe Inverter este, poate, cea mai importanta functie a aparatului de aer conditionat LDK AEOLUS 9. Gratie acesteia, compresorul va putea functiona la turatii variabile, adaptandu-le automat pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina cu un consum energetic redus. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se obtine o eficientizare a activitatii de pana la 30-40% fata de sistemele cu compresor clasic On/Off.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat LDK AEOLUS 9 este unul dintre cele mai performante de pe piata, in momentul de fata. Acesta, gratie densitatii foarte mari, va elimina din incapere, pe langa particulele de praf si poluare, chiar virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, aceste filtre au avantajul de a fi lavabile, eliminand necesitatea inlocuirii periodice.

Functiile de dezumidificare si ventilare, spre deosebire de incalzire si racire, vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, intrucat nu influenteaza temperatura din incapere. Acestea isi vor demonstra utilitatea in improspatarea aerului si in lupta eficienta impotriva mucegaiului.

Functia Jet sau Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat LDK AEOLUS 9 pentru a putea raci mai rapid aerul pana temperatura setata. Odata atinsa aceasta temperatura, sistemul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe o perioada scurta de timp consumul energetic va fi unul suplimentar, pe ciclurile lungi veti observa economii energetice semnificative, intrucat aparatul va consuma foarte putine resurse pentru mentinerea constanta a conditiilor climaterice atinse.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, urca pana la 52 dB. Chiar daca nu este cel mai performant aparat din acest punct de vedere, consideram ca varianta nu este suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca LDK AEOLUS 9 reprezinta un aparat de aer conditionat ce propune un excelent raport calitate/pret. Acesta este capabil sa aduca un nivel optim de confort pe spatii nu foarte extinse, cu o economie energetica maxima. In plus, gratie filtrului avansat, va produce o purificare aproape completa a aerului din incapere.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

LDK AEOLUS 9

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Capacitate incalzire (BTU): 10000
Clasa de energie incalzire: A++
Clasa de energie racire: A+++
Tip filtru: Anti bacterian lavabil
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 3
Afisaj: Da
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 120-1200
Putere consumata la racire (W): 100-1240
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Incalzire: Da
Dezumidificare: Da
Functie: Jet Turbo
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: GMCC
Greutate unitate exterioara (kg): 25
Greutate unitate interioara (kg): 7
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 770 x 300 x 555
Dimensiuni unitate interioara (mm): 715 x 194 x 285
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 43
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 60
Zgomot unitate interioara (dB): 52
Agent de racire: R410A
Lungime cablu de alimentare (m): 1.5

 

LDK AEOLUS 9

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aer conditionat LDK AEOLUS 9 INVERTER, Clasa A+++, 9000 BTU
LDK AEOLUS 9 reprezinta un aparat de aer conditionat ce propune un excelent raport calitate/pret. Acesta este capabil sa aduca un nivel optim de confort pe spatii nu foarte extinse, cu o economie energetica maxima. In plus, gratie filtrului avansat, va produce o purificare aproape completa a aerului din incapere.
8 Total Score
Economic, din toate punctele de vedere

LDK AEOLUS 9 reprezinta un aparat de aer conditionat ce propune un excelent raport calitate/pret. Acesta este capabil sa aduca un nivel optim de confort pe spatii nu foarte extinse, cu o economie energetica maxima. In plus, gratie filtrului avansat, va produce o purificare aproape completa a aerului din incapere.

Consum
10
Pret
9
Design
7
Functii
7.5

Search