La ofertă

Aparat aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ50 Inverter, 18000 BTU, Clasa A+

Mitsubishi MSZ-HJ50

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Mitsubishi MSZ-HJ50

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 18000 BTU, Clasa A+, Filtru anti-praf, Functie Econo Cool, Programator zilnic, Auto-curatare, Auto-restart, Alb)

Mitsubishi MSZ-HJ50 este un aparat de aer conditionat de mare putere, echipat cu o multitudine de functii sofisticate, capabile sa aduca un nivel ridicat de confort in incaperi spatioase. Acesta reuseste sa mentina consumul energetic la niste cote reduse, fapt ce favorizeaza amortizarea investitiei, in timp. Din punct de vedere estetic, ofera un aspect destul de discret, insa, consideram ca ar mai fi putut suferi cateva modernizari.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ50 are o capacitate mare de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, aceasta oscilnad in jurul valorii de 18000 BTU/h, in functie de regimul utilizat. Asadar, producatorul il recomanda pentru incalzirea suprafetelor de pana la 50 mp si pentru racirea celor de pana la 40 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Eficienta energetica bifeaza clasa A+ pe oricare dintre modulele utilizate, performanta foarte buna avand in vedere ca pana nu de mult clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic.

Tehnologia pe Inverter este indispensabila aparatelor moderne de aer conditioant, aceasta reducand consumul energetic cu pana la 30-40% fata de situatiua unui sistem de climatizare clasic, cu compresor On/Off. Aceasta tehnologie permite varierea automat a turatiilor compresorului pentru a putea atinge mai rapida conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina cu o activitate redusa.

Sistemul de filtrare de mare densitate, implementat pe aparatul de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ50 este capabil de o purificare completa a aerului din incapere, eliminand atat particule de praf sau poluare, cat si virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, are si un efect deodorizant.

Functiile de climatizare de care dispune aparatul de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ50 sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere, datorita impactului lor asupra temperaturii din incapere, ultimele doua pot fi utilizate pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Functia de autocuratare presupune uscare rapida a vaporizatorului, imediat ce aparatul de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ50 si-a incheiat regimul de racire. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de autodiagnoza previne deteriorarile grave ale aparatului de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ50. Rolul acesteia este de a depista, din stadiu incipient, orice eroare aparuta in activitatea sistemului si de a opri instant functionarea, afisand pe display-ul unitatii un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti putea gasi cele mai rapide si sigure metode de rezolvare.

Timer-ul si functia de auto-restart ii ofera autonomie aparatului de aer conditionat. Cu ajutorul acestora ii veti putea preseta activitatea pe intervale orare iar el va fi capabil chiar sa-si reia automat regimul de lucru, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte de ventilare, se opreste la doar 45 dB, performanta impresionanta avand in vedere capacitatea mare a sistemului de climatiare.

Concluzia noastra este ca Mitsubishi MSZ-HJ50 reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de eficient, fiind capabil sa asigure confortul termic si puritatea aerului in incaperi foarte spatioase, cu un consum energetic redus. Analizandu-i toate caracteristicile, consideram ca pretul la care se vinde este unul destul de atractiv, chiar daca nu este accesibil tuturor buzunarelor.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Mitsubishi MSZ-HJ50

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 40 m² – 50 m²
Capacitate generala: 18000 BTU
Capacitate de racire: 17060 BTU
Capacitate de incalzire: 18425 BTU
Eficienta energetica racire: A+
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 10
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Anti-praf, Deodorizant, Anti-alergic, Antibacterian
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 12.9 m³/min
Nivel de zgomot unitate interna: 28 dB – 36 dB – 40 dB – 45 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 799 mm
Latime unitate interna: 290 mm
Inaltime unitate interna: 232 mm
Greutate unitate interna: 9 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.2

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

 • Power Save
 • Timer
 • Telecomanda
 • Super Silent
 • Auto-curatare
 • Auto Restart
 • Auto-diagnoza

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Capacitate nominala la racire: 5 kW
Capacitate nominala la incalzire: 5.4 kW
Agent de racire: R-410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 51 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 800 mm
Latime unitate externa: 285 mm
Inaltime unitate externa: 550 mm
Greutate unitate externa: 36 Kg

Mitsubishi MSZ-HJ50

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ50 Inverter, 18000 BTU, Clasa A+
Mitsubishi MSZ-HJ50 reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de eficient, fiind capabil sa asigure confortul termic si puritatea aerului in incaperi foarte spatioase, cu un consum energetic redus. Analizandu-i toate caracteristicile, consideram ca pretul la care se vinde este unul destul de atractiv, chiar daca nu este accesibil tuturor buzunarelor.
9 Total Score
Excelent pentru spatii extinse

Mitsubishi MSZ-HJ50 reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de eficient, fiind capabil sa asigure confortul termic si puritatea aerului in incaperi foarte spatioase, cu un consum energetic redus. Analizandu-i toate caracteristicile, consideram ca pretul la care se vinde este unul destul de atractiv, chiar daca nu este accesibil tuturor buzunarelor.

Consum
8.5
Pret
8
Design
7.5
Functii
9

Search