La ofertă

Aparat de aer conditionat Miyoto DC Inventer, 12000 BTU, A++

Miyoto

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Miyoto DC Inventer

(Aparat de aer conditiona, 12000 BTU, A++, Filtru anti-praf, Racire, Incalzire, Ventilatie, Auto Clean, Timer, Sleep, Auto Restart, Functie Turbo, Telecomanda, Kit instalare inclus)

Miyoto este un aparat de aer conditionat foarte accesibil, ce ofera cateva functii interesante si o buna capacitate de modificare a temperaturii din incapere. Chiar daca mare parte dintre voi sunteti sceptici cu privire la fiabilitatea acestui brand, foarte putin cunoscut in tara noastra, garantia de 5 ani oferita de producator elimina aceasta grija. In plus, ofera un aspect contemporan, propunand un display mascat si suficienta discretie pentru a nu acapara prea multa atentie.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Miyoto ofera o capacitate de 12000 BTU/h, atat pentru racirea, cat si pentru incalzirea aerului din incapere. Aceasta este suficienta pentru a face fata cu brio unei incaperi de pana la 25 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.65 m. Aici se ia in calcul si nivelul de izolare al cladirii (tamplarie termopan, izolatie termica interioara/exterioara).

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat Miyoto este una excelenta, similara produselor de top din aceasta nisa. Asadar, oscileaza intre clasa A+, pe modulul de incalzire si clasa A++, pe modulul de racire. Pentru a intelege mai bine aceste caracteristici, va spune ca, pana nu de mult, clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic. In prezent, gratie evolutiei fulminante a tehnologiei, intalnim (ce-i drept, destul de rar) aparate de aer conditionat care bifeaza clasa A+++ macar pe unul dintre module.

Aparat de aer conditionat Miyoto DC Inventer

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Miyoto. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile in scopul atingerii mai rapide a conditiilor climaterice setate si mentinerii acestora cu o activitate redusa. Ei bine, acest lucru se traduce in economii energetice de pana la 30-40% fata de situatia unui aparat de aer conditionat cu compresor clasic, On/Off.

Sistemul de filtrare cu care a fost echipat aparatul de aer conditionat Miyoto nu este unul foarte performant, avand eficienta doar impotriva prafului. Filtrele ultra-moderne sunt capabile sa purifice complet aerul din incapere, eliminand virusurile, bacteriile si alergenii. Este adecarat ca si pretul acelor sisteme este unul pe masura.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Miyoto le includ pe cele de racire, ventilare si incalzire, insa, au omis-o pe cea de dezumidificare, aceasta avand o eficienta ridicata in lupta impotriva mucegaiului.

Functia de autocuratare (AutoClean) presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat dupa incheierea regimului de racire pentru a evita formarea condensului pe vaporizator. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Timer-ul si functia de Auto Restart au rolul de oferi un grad ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Miyoto. Cu ajutorul acestora, sistemul de climatizare poate functiona in diverse regimuri, pe intervale de timp presetate, fiind capabil chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia Sleep are rolul de a proteja somnul utilizatorilor pe timp de noapte. Odata activata, aceasta va modifica mai lent temperatura (cu cel mult 1 grad Celsius pe ora), coreland-o cu temperatura corpului uman din timpul somnului. In plus, aeroterma va intra automat intr-un regim silentios de functionare.

Functia Turbo intensifica activitatea de racire, facand ca aparatul de aer conditionat Miyoto sa poata functiona cu o putere peste cea nominala, pentru un in interval de timp limitat, pana la atingerea temperaturii setate. Odata atinsa aceasta, sistemul de climatizare isi va relua automat regimul normal de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, este de 42 dB. Chiar daca nu se afla in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare, consideram aceasta valoare insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Miyoto reprezinta un aparat de aer conditionat excelent, imbinand perfect fiabilitatea, consumul redus si performantele ridicate. Aspectul este si el unul foarte rafinat iar pretul la care se vinde aproape imbatabil.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Miyoto

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 11942 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 28
Tip filtru: Anti praf
Tip compresor: Rotativ DC Inveter
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 35 dB – 40 dB – 42 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 750 mm
Latime unitate interna: 200 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.13
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie
Functii speciale:

  • Auto Clean
  • Timer
  • Sleep
  • Auto Restart
  • Functie Turbo
  • Telecomanda

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 59 dB – 51 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 720 mm
Latime unitate externa: 255 mm
Inaltime unitate externa: 545 mm
Greutate unitate externa: 27.5 Kg

Miyoto

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Miyoto DC Inventer, 12000 BTU, A++
Miyoto reprezinta un aparat de aer conditionat excelent, imbinand perfect fiabilitatea, consumul redus si performantele ridicate. Aspectul este si el unul foarte rafinat iar pretul la care se vinde aproape imbatabil.
8 Total Score
Performante ridicate, la un pret accesibil

Miyoto reprezinta un aparat de aer conditionat excelent, imbinand perfect fiabilitatea, consumul redus si performantele ridicate. Aspectul este si el unul foarte rafinat iar pretul la care se vinde aproape imbatabil.

Consum
8.5
Pret
9
Design
8
Functii
7.5

Search