La ofertă

Aparat aer conditionat mobil Delonghi PAC AN97 REAL FEEL

Delonghi PAC AN97 REAL FEEL

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Delonghi PAC AN97 REAL FEEL

(Aparat aer conditionat mobil, Pentru spatii de 95 m3, Clasa A, Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilare, Timer si termostat, Telecomanda, Filtru Anti praf, Functia Real Feel)

Delonghi PAC AN97 REAL FEEL este un aparat de aer conditionat mobil, destul de sofistical pentru acest gen de sisteme de climatizare, insa, cu performante inferioare aparatelor fixe, comercializate la pret similar. Din punct de vedere estetic, nu ofera un aspect prea atractiv, fiind parca putin ramas in timp.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat mobil Delonghi PAC AN97 REAL FEEL are o capacitate destul de buna pentru modificarea temperaturii din incaperea in care este amplasat, aceasta ajungand pana la valoarea de 10700 Btu/h indiferent de regimul de functionare utilizat. Din acest punct de vedere, este destinat incaperilor de pana la 95 mc (suprafata aprox. 35 mp). Eficienta energetica atinge si ea un nivel care pana nu de mult era considerat etalonul superior al tabelului energetica, anume clasa A. In prezent, datorita evolutiei fulminante a tehnologiei, putem vorbi de eficiente specifice claselor A+++, inaccesibil acestui segment, momentan.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat mobil Delonghi PAC AN97 REAL FEEL este unul destul de basic, acesta avand competenta doar impotriva particulelor de praf si poluare. Asadar, datorita densitatii destul de reduse este ineficient impotriva virusurilor, bacteriilor, alergenilor si particulelor de polen.

Functiile de climatizare cu care este echipat aparatul de aer conditionat mobil Delonghi PAC AN97 REAL FEEL bifeaza toate optiunile: incalzire, racire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere, celelalte pot fi folosite pe tot parcursul anului, intrucat nu au niciun impact asupra temperaturii. Astfel, vor improspata aerul din incapere si vor lupta eficient impotriva mucegaiului 12 luni/an.

Controlul functiilor si al temperaturii se realizeza prin intermediul telecomenzii, care gratie functiei Real Feel se transforma intr-un termostat de camera. Astfel, reuseste sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a face risipa de energie.

Timer-ul permite presetarea activitatii aparatului de aer conditionat mobil Delonghi PAC AN97 REAL FEEL pe intervale de timp de pana la 24 de ore. Asadar, va va astepta la sosirea acasa cu un nivel optim de confort fara a fi nevoie sa functioneze pe toate durata absentei.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 52 dB. Chiar daca nu este o performanta remarcabila, nici nu consideram aceasta valoare a fi suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Delonghi PAC AN97 REAL FEEL reprezinta un aparat de aer conditionat portabil cu performante suficiente pentru a putea oferi un nivel optim de confort in incaperi destul de spatioase. Chiar daca nu ofera acelasi nivel de eficienta precum un aparat fix, vandut la un pret similar, compenseaza prin mobilitate, acest lucru facandu-l util oriunde este nevoie de el.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Delonghi PAC AN97 REAL FEEL

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Suprafata acoperita: 95 m²
Capacitate generala: 10700 BTU
Capacitate de racire: 10700 BTU
Eficienta energetica racire: Clasa A
Tip filtru: Anti praf
Numar trepte ventilator: 3
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 36
Nivel de zgomot unitate interna: 52 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 449 mm
Latime unitate interna: 395 mm
Inaltime unitate interna: 750 mm
Greutate unitate interna: 30 Kg

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilare
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Telecomanda

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Agent de racire: R-410A

Delonghi PAC AN97 REAL FEEL

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search