La ofertă

Aparat de aer conditionat portabil Beko BEP09H, 9000 BTU, Clasa A

Beko BEP09H

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Beko BEP09H

(Aparat de aer conditionat portabil, 9000 BTU, Clasa A, Filtru anti-praf , Evaporare automata a apei, Timer, Display LED, Telecomanda)

Beko BEP09H este un aparat de aer conditionat portabil, de capacitate nu foarte mare, echipat cu cateva functii inteligente, capabile sa ofere un nivel maxim de confort in incaperi de dimensiuni reduse. Acesta are o eficienta energetica impresionanta si un aspect modern.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Beko BEP09H are o capacitate de modificare a temperaturii de aproximativ 9000 BTU/h, indiferent ca discutam despre modulul de incalzire sau despre cel de racire. Chiar daca producatorul il recomanda pentru climatizarea unor spatii mai largi, din propria experienta va spunem ca acesta poate face fata unor incaperi de cel mult 15 mp. Trebuie sa luati in calcul ca discutam despre sectorul rezidential, acolo unde inaltimea standard este de 2.7 m.

Eficienta energetica oferita de aparatul de aer conditionat Beko BEP09H este una impresionanta, mai ales daca tinem seama ca vorbim totusi despre un sistem portabil. Aceasta oscileaza intre standardele ridicate ale claselor A si A++, fiind mai eficient in modulul de incalzire. Avand in vedere ca etalonul superior al tabelului energetic este reprezentat la ora actuala de clasa A+++, performanta intangibila momentan de catre sistemele mobile, putem vorbi despre o eficienta excelenta.

Sistemul de filtrare propus de aparatul de aer conditionat Beko BEP09H este unul basic, fara functii speciale. Chiar si asa, acesta reuseste sa retina praful din incapere, insa, nu poate oferi o purificare completa, prin eliminarea virusurilor, bacteriilor sau alergenilor.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat portabil Beko BEP09H nu o cuprind pe cea de ventilare, poate cea mai putin importanta dintre acestea. In schimb, pe langa cele clasice, de racire si incalzire, intalnim si functia de dezumidificare, aceasta dovedindu-si eficienta pe tot parcursul anului, luptand impotriva mucegaiului.

Modulul Sleep/Night este menit sa va ofere un nivel maxim de confort, pe timp de noapte. Acesta va corela temperatura din incapere cu temperatura corpului uman din timpul somnului, evitand schimbarile bruste de temperatura. De asemenea, zgomotul produs de aeroterma va scadea considerabil.

Functia de Auto-restart ii permite aparatului de aer conditionat portabil Beko BEP09H sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare.

Functiile Auto Changeover si Auto Swing optimizeaza automat fluxurile de aer pentru performante superioare. Astfel, conditiile climaterice setate vor fi atinse mai rapid.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 64 dB. Chiar daca este o valoare superioara celor intalnita la sistemele de climatizare fixe, consideram ca este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Beko BEP09H reprezinta un aparat de aer conditionat portabil, capabil sa ofere un nivel bun de confort in incaperi de dimensiuni relativ reduse, fiind foarte eficient din punct de vedere energetic. Pretul foarte atractiv va putea fi, astfel, amortizat intr-un timp destul de scurt.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Beko BEP09H

Specificatii

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Capacitate de incalzire: 8800 BTU
Eficienta energetica racire: A
Eficienta energetica incalzire: A++
Tip filtru: Anti praf
Numar trepte ventilator: 3

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 370 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 64 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 515 mm
Latime unitate interna: 443 mm
Inaltime unitate interna: 880 mm
Greutate unitate interna: 34.5 Kg

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 2.65
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.21

Functii climatizare: Dezumidificare, Racire, Incalzire
Functii speciale:

  • Sleep Mode
  • Auto Restart
  • Auto Changeover
  • Auto Swing

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Capacitate nominala la racire: 995 W
Capacitate nominala la incalzire: 803 W
Agent de racire: R410A

Beko BEP09H

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat portabil Beko BEP09H, 9000 BTU, Clasa A
Beko BEP09H reprezinta un aparat de aer conditionat portabil, capabil sa ofere un nivel bun de confort in incaperi de dimensiuni relativ reduse, fiind foarte eficient din punct de vedere energetic. Pretul foarte atractiv va putea fi, astfel, amortizat intr-un timp destul de scurt.
8 Total Score
Excelent pentru spatii restranse

Beko BEP09H reprezinta un aparat de aer conditionat portabil, capabil sa ofere un nivel bun de confort in incaperi de dimensiuni relativ reduse, fiind foarte eficient din punct de vedere energetic. Pretul foarte atractiv va putea fi, astfel, amortizat intr-un timp destul de scurt.

Consum
9
Pret
9
Design
8
Functii
7

Search