La ofertă

Aparat de aer conditionat portabil Whirlpool PACW12CO, 12000 BTU, Clasa A

Whirlpool PACW12CO

(Aparat de aer conditionat portabil, 12000 BTU, Clasa A, Filtru lavabil Hepa, Functie JET, Autocuratare, Autorestart, Afisare temperatura, Autodiagnoza)

Whirlpool PACW12CO este un aparat de aer conditionat portabil, cu o capacitate excelenta de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat. Acesta este echipat cu functii inteligente si filtre performante, reusind sa asigure un nivel ridicat de confort, fara a face risipa de resurse. Din punct de vedere estetic, ofera un design clasic, la acest capitol fiind inca loc de imbunatatiri.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool PACW12CO are o capacitate de racire superioara majoritatii competitorilor pe segmentul de sisteme portabile, aceasta atingand 12000 BTU/h. Eficienta energetica bifeaza clasa A, care pana nu de mult era considerata etalonul superior al tablului energetic, performanta excelenta mai ales pentru un aparat mobil.

Sistemul de filtrare cu care a fost echipat acest aparat de aer conditionat este unul de mare densitate, capabil sa purifice aproape complet aerul din incapere. In plus, acesta are avantajul de a fi usor demontabil si lavabil, drept pentru care inlocuirea periodica nu este necesara.

Functiile de climatizare cu care este echipat aparatul de aer conditionat Whirlpool PACW12CO nu o includ pe cea de incalzire, insa le ofera pe cele de racire, ventilare si dezumidificare. Daca prima dintre ele isi dovedeste utilitatea doar in sezonul cald, ultimele doua vor improspata aerul din incapere si vor lupta eficient impotriva mucegaiului pe tot parcursul anului.

Functia de autocuratare este ceva inedit pentru un aparat de aer conditionat portabil. Aceasta presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce activitatea de racire s-a incheiat, eliminand astfel sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia.

Functia de auto-restart ii ofera sansa aparatului de aer conditionat Whirlpool PACW12CO sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari efectuate, in urma penelor de curent sau oricaror probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de autodiagnoza evita defectiunile majore ale aparatului de aer conditionat. Acesta este capabila sa sesizeze orice eroare aparuta in regimul normal de functionare, oprind instant unitatea si afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecare erori. Astfel, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere, inainte ca defectiunile sa devina ireversibile.

Functia Jet creste puterea aparatului de aer conditionat Whirlpool PACW12CO peste cea nominala, pentru o perioada scurta de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, urca pana la 64 dB. Chiar daca aceasta valoare este superioara celor bifate de sistemele fixe de cliamtizare, consideram ca este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Whirlpool PACW12CO reprezinta un aparat puternic de aer conditionat portabil, inzestrat cu cateva functii inteligente, capabile sa aduca rapid un nivel ridicat de confort, cu cat mai putine resurse consumate. In schimb, faptul ca nu ofera modulul de incalzire este un dezavantaj care ar putea cantari destul de greu pentru unii clienti. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Whirlpool PACW12CO

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11944 BTU
Eficienta energetica racire: A
Tip filtru: HD, Lavabil
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Nu

Dezumidificare (l/h): 1.7
Debit de aer unitate interna: 380 m³/min
Nivel de zgomot unitate interna: 64 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 448 mm
Latime unitate interna: 402 mm
Inaltime unitate interna: 743 mm
Greutate unitate interna: 34 Kg

Coeficient randament la racire EER: 8.87

Functii climatizare: Racire, Dezumidificare, Ventilatie
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Telecomanda, Auto restart, Autodiagnoza, Autocuratare

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R410a

Aparat de aer conditionat portabil Whirlpool PACW12CO, 12000 BTU, Clasa A
Whirlpool PACW12CO reprezinta un aparat puternic de aer conditionat portabil, inzestrat cu cateva functii inteligente, capabile sa aduca rapid un nivel ridicat de confort, cu cat mai putine resurse consumate. In schimb, faptul ca nu ofera modulul de incalzire este un dezavantaj care ar putea cantari destul de greu pentru unii clienti. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.
8.5 Total Score
Putere mare, consum mic

Whirlpool PACW12CO reprezinta un aparat puternic de aer conditionat portabil, inzestrat cu cateva functii inteligente, capabile sa aduca rapid un nivel ridicat de confort, cu cat mai putine resurse consumate. In schimb, faptul ca nu ofera modulul de incalzire este un dezavantaj care ar putea cantari destul de greu pentru unii clienti. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

Consum
8.5
Pret
8
Design
7.5
Functii
8.5

Search