La ofertă

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++

Samsung AR12MSFHBWKNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Samsung AR12MSFHBWKNEU

(Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Sleep/Night mode, Autocuratare, Auto-Restart, Functia Powerful, Dezghetare automata, Super Silent, Power Save, Afisare temperatura interioara)

Samsung AR12MSFHBWKNEU este unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat ale sezonului cald, care tocmai sta sa inceapa. Echipat cu o multitudine de functii sofisticate, acesta este capabil sa ofere un excelent nivel de confort, in incaperi medii, fiind foarte economin si din punct de vedere energetic.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU are o capacitate de racire de aproximativ 12000 BTU/h, aceasta fiind putin superioara pe modulul de incalzire. Din acest punct de vedere, producatorul il recomanda pentru climatizarea spatiilor de pana la 35 mp, insa, din propria experienta, va spunem ca suprafata nu ar trebui sa depaseasca 30 mp, pentru ca nivelul de confort sa fie maxim. Atentie, discutam despre sectorul rezidential, acolo unde inaltimea standard este de 2.7 m.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU, asemenea majoritatii sistemelor moderne, oscileaza intre standardele ridicate ale clasei A+, in regim de incalzire si A++, in regim de racire, avand in vedere ca etalonul superior al tabelului energetic este reprezentat de clasa A++.

Tehnologia pe Inverter sporeste semnificativ randamentul aparatelor de aer conditionat. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, are loc o eficientizare de pana la 30-40% fata de situatia sistemlor clasice, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare 3-Care este unul de mare densitate, acesta reusind o purificare aproape completa a aerului din incapere, eliminand chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

Functia de Autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat dupa incheierea regimului de racire, eliminand, astfel, sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acesteia. Ambele sunt considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU sunt cele de ventilare, dezumidificare, racire si incalzire. Observam ca primele doua nu au niciun impact asupra temperaturii, asadar, isi vor dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului. Ultimele doua functii sunt sezoniere chiar daca sunt considerate principalele motive pentru care se achizitioneaza un asemenea aparat.

Modulul Sleep/Night a fost conceput pentru a oferi un nivel maxim de confort pe timp de noapte. Acesta va evita modificarile bruste de temperatura, coreland-o cu temperatura corpului uman din timpul somnului. De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim silentios de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 42 dB, valoare cu care se inscrie in topul celor mai slientioase sisteme de climatizare.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera un grad ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU. Gratie acesteia, veti putea preseta activitatea sistemului pe intervale de timp iar el va fi capabil sa-si reia activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare. Astfel, va trebui sa-i programati startul cu cateva minute inainte de sosirea acasa pentru a fi intampinati de o ambianta placuta, fara a fi nevoie ca aparatul sa functioneze pe toata durata absentei.

Functia de dezghetare automata porneste doar pe regimul de incalzire si consta in sistarea activitatii pentru perioade scurte de timp, lasand sansa ca pojghita de gheata formata in unitate sa se dezghete automat. Aceasta, spre deosebire de versiunile anterioare, nu se mai activeaza la intervale de timp presetate, ci doar atunci cand este nevoie, fiind, astfel, mai eficienta din punct de vedere energetic dar si din cel al confortului.

Functia Powerful intensifica activitatea de racire pentru o perioada fixa de 30 de minute, reusind in acest mod sa atinga mai rapid temperatura setata. Ulterior, aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU isi va relua regimul normal de functionare.

 

Tehnologia Triple Protector Plus sporeste fiabilitatea aparatului de aer conditionat, acesta reusind sa functioneze pe termen lung, in cele mai dificile medii. Tehnologia previne supraincarcarea, fara a avea nevoie de un regulator de tensiune iar piesele supuse la coroziune sunt acoperite cu un strat special de protectie.

Samsung AR12MSFHBWKNEU

Concluzia noastra este ca Samsung AR12MSFHBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, pentru sectorul rezidential. Performantele ridicate, fiabilitatea sporita si consumul energetic redus, vor face ca investitia sa poata fi amortizata in timp, mai ales ca pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv. De asemenea, design-ul sau este unul modern si suficient de discret pentru a se camufla usor pe un perete alb.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Samsung AR12MSFHBWKNEU

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 12625 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: 3-CARE Filter Auto Clean
Tip compresor: Inverter 8-POLE
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

Nivel de zgomot unitate interna: 21 dB – 42 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 820 mm
Latime unitate interna: 227 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 8.2 Kg

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 3.21
Coeficient randament la incalzire COP: 3.72

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

 • Telecomanda
 • Sleep/Night mode
 • Auto curatare
 • Auto Restart
 • Functia Powerful
 • Dezghetare automata
 • Super Silent
 • Power Save

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Consum nominal la racire: 1090 W
Consum nominal la incalzire: 995 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3700 W
Agent de racire: R410A

Nivel de zgomot unitate externa: 47 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 720 mm
Latime unitate externa: 265 mm
Inaltime unitate externa: 548 mm
Greutate unitate externa: 27.6 Kg

Samsung AR12MSFHBWKNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFHBWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++
Samsung AR12MSFHBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, pentru sectorul rezidential. Performantele ridicate, fiabilitatea sporita si consumul energetic redus, vor face ca investitia sa poata fi amortizata in timp, mai ales ca pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv. De asemenea, design-ul sau este unul modern si suficient de discret pentru a se camufla usor pe un perete alb.
9 Total Score
Performante superioare, la un pret atractiv

Samsung AR12MSFHBWKNEU reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, pentru sectorul rezidential. Performantele ridicate, fiabilitatea sporita si consumul energetic redus, vor face ca investitia sa poata fi amortizata in timp, mai ales ca pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv. De asemenea, design-ul sau este unul modern si suficient de discret pentru a se camufla usor pe un perete alb.

Consum
8.5
Pret
8.5
Design
8
Functii
9.5

Search