La ofertă

Aparat aer conditionat Star-Light ACM-09AR, Inverter 3D, 9000 BTU, Clasa A++

Star-Light ACM-09AR

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Star-Light ACM-09AR

(Aparat de aer conditionat, Inverter 3D, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru Aroma, Display LCD, Functie Auto Restart, Fast Cool, Turbo, Auto diagnoza, Alb, Kit instalare inclus)

Star-Light ACM-09AR este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditioant, avand sanse reale de a deveni principala atractie a sezonului cald, in materie de sisteme de climatizare. Acesta propune un aspect contemporan dar discret, cu display mascat, pentru a se putea camufla usor pe un perete alb. In plus, ofera un numar impresionant de functii inteligente, la un pret aproape imbatabil.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09AR nu are o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii din incaperea in care este destinat (9000 BTU/h – racire, 10000 BTU/h – incalzire) facand fata pe spatii de pana la 18 mp, cu inaltime standard de 2.7 m. Eficienta energetica atinge standarde inalte, bifand clasa A++, pe regimul de racire si clasa A+, pe regimul de incalzire, avand in vedere ca clasa A+++ reprezinta etalonul superior.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-09AR. Scopul acestuia este de a-i permite compresorului sa-si varieze automat turatiile, cu scopul de a atinge mai rapid conditiile climaterice setate si de a reusi sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, veti observa economii energetice de pana la 30-40%, spre deosebire de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09AR este unul dintre cele mai performante la ora actuala. Acesta, gratie densitatii ridicate, este capabil sa elimine din incapere virusuri, bacterii sau alergeni, avand si particularitatea de a aromatiza aerul. In plus, este lavabil si nu necesita inlocuiri periodice.

Functia Jet sau Turbo intensifica activitatea de racire, ruland la o putere peste cea nominala, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09AR va reveni automat la regimul normal de functionare.

Functia Follow me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat, intr-un termostat de camera, gratie unui senzor incorporat. Astfel, veti putea mentine o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a face risipa de resurse.

Modulul Sleep/Night are datoria de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata lent, cu maxim 1 grad Celsius pe ora. De asemenea, aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09AR va intra automat intr-un regim silentios de functionare, producand doar 25 dB la interior.

Timer-ul si functia de Auto-restart vor oferi autonomie sistemului de climatizare, permitandu-va sa-i presetati activitate pe intervale de timp, in regimuri diferite. De asemenea, aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09AR va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost solutionate.

Functia de autodiagnoza presupune detectarea prematura a oricaror erori aparute in regimul normal de functionare si oprirea instanta a aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-09AR. Astfel, eventualele defectiuni nu se vor agrava. In plus, aparatul va afisa pe display un cod specific fiecare probleme, in functie de care veti putea gasi cele mai rapide metode de remediere. Se vor detecta inclusiv scurgerile de refrigerant.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 40 dB, ceea ce este o performata remarcabila, din punctul nostru de vedere.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACM-09AR reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat aparute pe piata in anul 2017, intrucat ofera un numar mare de functii interesante, la un pret atractiv. In plus, ficienta energetica ridicata va va oferi sansa de a amortiza in timp investitia. Design-ul este si el unul foarte rafinat, capitol la care ii depaseste pe multi dintre competitorii sai.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Star-Light ACM-09AR

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 12 m² – 18 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Capacitate de incalzire: 10000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Lavabil
Tip compresor: Rotativ
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 420 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 25 dB, 29.5 dB, 34 dB, 40 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 71.5 cm
Latime unitate interna: 19.4 cm
Inaltime unitate interna: 28.5 cm
Greutate unitate interna: 6.8 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.2
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

 • Jet
 • 1W Stand-by
 • Follow me
 • Sleep / Night mode
 • Auto Restart
 • Aroma filter
 • Autodiagnosticare
 • Detectare pierdere agent frigorific

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Consum nominal la racire: 1240 W
Consum nominal la incalzire: 1200 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1800 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 55.5 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 77 cm
Latime unitate externa: 30 cm
Inaltime unitate externa: 55.5 cm
Greutate unitate externa: 25.5 Kg

Star-Light ACM-09AR

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat Star-Light ACM-09AR, Inverter 3D, 9000 BTU, Clasa A++
Star-Light ACM-09AR reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat aparute pe piata in anul 2017, intrucat ofera un numar mare de functii interesante, la un pret atractiv. In plus, ficienta energetica ridicata va va oferi sansa de a amortiza in timp investitia. Design-ul este si el unul foarte rafinat, capitol la care ii depaseste pe multi dintre competitorii sai.
9 Total Score
Inteligenta la un pret atractiv

Star-Light ACM-09AR reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat aparute pe piata in anul 2017, intrucat ofera un numar mare de functii interesante, la un pret atractiv. In plus, ficienta energetica ridicata va va oferi sansa de a amortiza in timp investitia. Design-ul este si el unul foarte rafinat, capitol la care ii depaseste pe multi dintre competitorii sai.

Consum
8.5
Pret
9.5
Design
9
Functii
8.5

Search