La ofertă

Aparat aer conditionat TESLA TC50V3-1832IA, 18000 BTU, Clasa A++

TESLA TC50V3-1832IA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

TESLA TC50V3-1832IA

(Aparat de aer conditionat, Kit de instalare inclus, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru antibacterian + Vitamin C, R32, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Sleep Mode, Timer, Dezghetare inteligenta, Auto-restart, Self Clean, Blocare uz copii, Design Anti-Mucegai, Self Diagnostic, Protectie aer rece la incalzire)

TESLA TC50V3-1832IA este unul dintre cele mai moderne si performante aparate de aer conditionat ale acestui sezon cald, ingloband o intreaga gama de functii inteligente, capabile sa asigure cel mai ridicat nivel de confort in incaperi de dimensiuni medii spre mari. Acesta are si un design rafinat, ce mentine un grad ridicat de discretie prin implementarea display-ului mascat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat TESLA TC50V3-1832IA are o capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat de 18000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare utilizat. Acesta este recomandat pentru asigurarea confortului termic in incaperi cu suprafete de pana la 70 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Pentru a putea fi acoperite aceste dimensiuni, este foarte important si gradul de izolare a incaperii.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat TESLA TC50V3-1832IA oscileaza intre clasa A++, pe regimul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Aceasta performanta este similara majoritatii sistemelor moderne de climatizare. Chiar daca la ora actuala putem vorbi despre eficiente specifice clasei A+++, acestea sunt foarte greu de atins chiar si de catre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter are cel mai mare impact in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat TESLA TC50V3-1832IA. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, se obtine o eficientizare a regimului de lucru cu pana la 40% spre deosebire de situatia aparatelor clasice, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat TESLA TC50V3-1832IA este unul dintre cele mai performante la ora actuala. Acesta este capabil sa elimine din incapere virusuri, bacterii sau alergeni, conducand la o purificare completa a aerului.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat TESLA TC50V3-1832IA sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca pe primele doua le veti putea folosi doar sezonier, cele din urma isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Modulul Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, ce poate aparea pe timpul noptii. Acesta regleaza temperatura din incapere conform modificarilor produse in organismul uman in timpul somnului, eliminand schimbarile bruste. In plus, aeroterma intra automat intr-un regim de functionare silentioasa iar consumul energetic va fi unul foarte redus.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii ofera autonomie aparatului de aer conditionat TESLA TC50V3-1832IA. Gratie acestora, ii veti putea preseta activitatea pe intervale orare, in diverse regimuri, iar el le va urma intocmai. In plus, va fi capabil sa-si reia activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de Dezghetare Inteligenta se activeaza automat in timpul regimului de incalzire. Aceasta va opri aparatul doar cand se va sesiza formarea ghetii in unitate iar activitatea va fi suspendata exact atat cat este nevoie ca gheata sa se poata topi natural. Astfel, se castiga atat beneficii energetice, cat si la nivelul confortului.

Functia de Autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce regimul de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de Autodiagnoza va proteja aparatul de aer conditionat TESLA TC50V3-1832IA de orice defectiune severa. Aceasta va detecta inca din fasa orice eroare aparuta in regimul normal de functionare, va opri instant unitatea si va afisa pe display-ul acesteia un cod specific erorii respective. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Functia de Protectie aer rece la incalzire consta in preincalzirea unitatii cu cateva secunde inainte de pornirea ventilatorului, pentru a evita fluxurile de aer rece de la inceputul regimului.

Functia de Blocare uz copii are rolul de a anihila toate comenzile aparatului pentru a nu fi pornite/oprite in joaca de micutii dumneavoastra.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 30 dB, motiv pentru care vom incadra acest aparat de aer conditionat in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca TESLA TC50V3-1832IA reprezinta, fara indoiala, un aparat de aer conditionat ultra-performant. Acesta este capabil sa asigure confortul termic in incaperi spatioase, intr-un timp scurt si fara a face risipa de resurse. In plus, vorbim despre un aparat foarte rafinat, care va aduce un plus estetic incaperii in care este instalat. Luand in calcul toate avantajele sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul foarte atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

TESLA TC50V3-1832IA

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Recomandat pentru incaperi pana la: 40 m² – 70 m²
Capacitate generala: 18000 BTU
Capacitate de racire: 1800 BTU
Capacitate de incalzire: 18000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 34
Tip filtru: Antibacterian + Vitamin C
Tip compresor: Rotativ
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 850 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 30 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 850 mm
Latime unitate interna: 276 mm
Inaltime unitate interna: 202 mm
Greutate unitate interna: 11 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Sleep Mode

Timer

Dezghetare inteligenta

Auto-restart

Dezumidificare

Self Clean

Blocare uz copii

Design Anti-Mucegai

Self Diagnostic

Protectie aer rece la incalzire

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V 240 V
Consum nominal la racire: 1550 W
Consum nominal la incalzire: 1450 W
Capacitate nominala la racire: 5000 W
Capacitate nominala la incalzire: 5000 W
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 55 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 850 mm
Latime unitate externa: 295 mm
Inaltime unitate externa: 605 mm
Greutate unitate externa: 28 Kg
TESLA TC50V3-1832IA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search