La ofertă

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Star-Light ACM-12FORS

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Star-Light ACM-12FORS

(Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Racire, Ventilatie, Incalzire, Dezumidificare, Timer, Follow me, Auto Restart, Autodiagnosticare, Detectare pierdere agent frigorific, Sleep/Night mode, Kit instalare inclus)

Star-Light ACM-12FORS este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, lansate recent pe piata de brand-ul romanesc. Acesta ofera functii inteligente si un consum energetic redus petru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un nivel ideal de confort, fara o investitie costisitoare. In plus, sta foarte bine si la capitolul estetic, capitol la care isi devanseaza majoritatea competitorilor.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS are o capacitate buna de modificare a temperaturii atingand 12000 BTU/h, in regim de racire si ajungand pana la 13000 BTU/h, in regim de incalzire. Asadar, acest aparat este destinat climatizarii incintelor cu un volum de aer de pana la 23 mc. Pentru a afla suprafata aferenta, impartiti volumul la inaltimea incaperii.

Eficienta energetica oferita de aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS oscileaza intre standardul clasei A++, pe racire si A+, pe incalzire. Pentru o imagine de ansamblu asupra acestor paramterii, va spunem ca pana nu de mult, clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic. In prezent, datorita evolutiei fulminante a tehnologiei, intalnim clase de eficienta de pana la A+++, ce-i drept, foarte rar in randul aparatelor de climatizare.

Tehnologia pe Inverter este responsabila cu reducerea consumului energetic. Acest lucru este posibil datorita compresorului modern, care isi poate varia automat turatiile, in scopul atingerii mai rapide a temperaturii setate si mentinerii acesteia cu o activitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi se obtine o imbunatatire a randamentului cu pana la 30-40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS nu este unul dintre cele mai sofisticate, acesta neavand competenta impotriva virusurilor, bacteriilor sau alergenilor. Capabil doar de o purificare partiala (particule de praf si poluare), acest ofera avantajul de a fi usor demontabil si lavabil. Asadar, inlocuirea periodica nu este necesara.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Observam ca primele doua sunt sezoniere, datorita impactului direct asupra temperaturii, in timp ce ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart au scopul de a oferi o oarecare autonomie aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS. Gratie acestora, dumneavoastra veti putea preseta activitatea sistemului de climatizare pe intervale de timp, acesta urmand instructiunile intocmai si fiind chiar capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent.

Functia Follow-Me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS intr-un termostat de camera, ce va transmite feed-back permanent catre unitatea principala, pentru a reusi sa mentina o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a risipi resurse energetice.

Functia de Autodiagnosticare are rolul de a proteja aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS de defectiunile severe. Asadar, aceasta functie va depista din stadiu incipient orice eroare, va opri instant unitatea si va afisa pe display-ul acesteia un cod specific. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai simple si rapide metode de remediere. Se va detecta inclusiv scurgerea de refrigerant.

Modulul Sleep/Night a fost proiectat pentru a putea oferi un nivel maxim de confort pe timp de noapte. Odata activat, acesta va modifica lent temperatura, coreland-o cu schimbarile produse in organism, in timpul somnului. In plus, aeroterma va intra automat intr-un regim silentios de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte de ventilare, nu depaseste 41 dB. Chiar daca nu este cel mai silentios aparat, consideram ca valoarea maxima este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACM-12FORS reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat ale anului 2018, in special, prin prisma raportului calitate/pret. Asadar, cu o investitie minima, veti putea aduce un nivel optim de confort in incaperea dumneavoastra, beneficiind de ultimele tehnologii in domeniu si economisind resurse. In plus, aspectul incaperii va primi un aport pozitiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Star-Light ACM-12FORS

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 16 m² 23 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 13000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Lavabil
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 570 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 23 dB, 28 dB, 36 dB, 41 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 805 mm
Latime unitate interna: 194 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 7.2 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Ventilatie

Incalzire

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Timer

Follow me

Auto Restart

Autodiagnosticare

Detectare pierdere agent frigorific

Sleep/Night mode

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 1580 W
Consum nominal la incalzire: 1510 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1800 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 56 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 770 mm
Latime unitate externa: 300 mm
Inaltime unitate externa: 555 mm
Greutate unitate externa: 25.5 Kg
Star-Light ACM-12FORS

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search