La ofertă

Aparat de aer conditionat cu inverter Vortex VAI-A1818LRW, 18.000BTU, A++/A+

Vortex VAI-A1818LRW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Vortex VAI-A1818LRW

(Aparat de aer conditionat cu inverter, 18.000BTU, A++/A+, Wi-Fi 2.4GHz, Silver Ion Filter, Auto-Restart, Auto-Diagnosticare, Turbo Operation, Anti-Mucegai, Auto-Curatare, iFeel, Sleep Mode, Turbo, Dezghetare inteligenta, Timer, Kit instalare inclus)

Vortex VAI-A1818LRW este un aparat de aer conditionat de mare capacitate, dotat cu numeroase functii, unele dintre ele sofisticate, pentru a putea oferi un nivel optim de confort, intr-un timp cat mai scurt. Acesta este si foarte eficient din punct de vedere energetic si se comercializeaza la un pret foarte atractiv. In plus, prin design-ul sau contemporan isi depaseste majoritatea competitorilor.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1818LRW are o capacitate de modificare a temperaturii de 18000 BTU/h, indiferent de regimul de climatizare utilizat. Din acest punct de vedere poate acoperi fara probleme o suprafata de pana la 25 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m.

Eficienta energetica, asemenea majoritatii sistemelor moderne de climatizare, oscileaza intre clasa A++, pe segmentul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Ambele sunt performante excelente, avand in vedere ca etalonul superior al tabelului energetic, clasa A+++, este foarte greu de atins chiar si de catre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1818LRW. Cu ajutorul acesteia, compresorul va putea sa-si varieze automat turatiile in functie de necesarul ambiental, reusind, astfel, sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu un efort energetic redus. Randamentul creste in aceasta situatia cu peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare Silver Ion (cu ioni de argint) este unul dintre cele mai performante la ora actuala, acesta reusind sa elimine din incapere chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, acesta ii va conferi aerului proprietati similare celui intalnit in mijlocul padurii de foioase.

Controlul aparatului se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul modulului wi-fi. Cea de a doua varianta va putea fi utilizata chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu, avand nevoie pentru un control total doar de un smartphone conectat la internet.

Functia de Autocuratare este acelasi lucru cu Anti Fungus. Aceasta are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce activitatea de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sa mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Modulul Sleep are rolul de a va proteja somnul din timpul noptii. Acesta elimina schimbarile bruste de temperatura (maxim 1 C/h, in primele 2 ore) si minimizeaza zgomotul aerotermei. In plus, pe durata intregului ciclu de 8 ore veti observa un consum energetic foarte redus.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a proteja aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1818LRW de defectiunile severe. Aceasta depisteaza din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si opreste instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei erori. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul utilizatorului cele mai simple si rapide metode de remediere.

Functia de Dezghetare inteligenta se activeaza automat in timpul regimului de incalzire. Aceasta opreste unitatea doar atunci cand depisteaza formarea ghetii si doar atat cat este necesar pentru decongelarea naturala a acesteia. Versiunile anterioare opreau aparatul in perioade presetate, uneori cand nu era nevoie, perioadele durand adeseori mai mult decat era cazul. Astfel, se pierdeau resurse importante iar confortul din incapere avea de suferit.

Functia Turbo ajuta aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1818LRW sa functioneze la o putere ce o depaseste pe cea nominala pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Astfel, se obtine mai rapid nivelul optim de confort iar aparatul revine automat la regimul normal de functionare imediat ce acesta a fost atins. Chiar daca pe termen scurt efortul energetic este unul superior, pe ciclurile lungi de cateva ore veti observa economii energetice, intrucat temperatura, odata atinsa, va putea fi mentinuta cu un minim de resurse.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1818LRW sa functioneze in diverse regimuri, pe intervale de timp presetate. In plus, sistemul de climatizare va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau ale oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia iFell transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1818LRW intr-un termostat de camera reglabil. Aceasta va avea rolul de a mentine o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare, ajunge pana la 59 dB. Chiar daca nu este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, trebuie sa tinem cont ca aceasta valoare relativ ridicata i se datoreaza si capacitatii sporite de modificare a temperaturii. In orice caz, nu este suficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Vortex VAI-A1818LRW reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat destinate incaperilor de dimensiuni medii spre mari. Acesta inglobeaza numeroase functii cu utilitate ridicata, capabile sa asigure rapid confortul asteptat, fara a risipi resursele energetice. In plus, aspectul sau este unul modern si contemporan, mentinand un grad ridicat de discretie, datorat in mare masura implementarii display-ului mascat. Pretul la care se vinde acest sistem de climatizare este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Vortex VAI-A1818LRW

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Recomandat pentru incaperi pana la: 25 m²
Capacitate generala: 18000 BTU
Capacitate de racire: 18000 BTU
Capacitate de incalzire: 18000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Silver Ion
Tip compresor: Rotativ
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.7
Debit de aer unitate interna: 1000 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 59 dB
Culoare unitate interna: Argintiu
Lungime unitate interna: 970 mm
Latime unitate interna: 315 mm
Inaltime unitate interna: 235 mm
Greutate unitate interna: 14 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.21
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.11

 

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Auto-Restart

Autodiagnoza

Turbo Operation

Anti-Mucegai

AutoCuratare

iFeel

Timer

Dezghetare inteligenta

Sleep Mode

 

SPECIFICATII TEHNICE

Consum nominal la racire: 1580 W
Consum nominal la incalzire: 1500 W
Capacitate nominala la racire: 5100 W
Capacitate nominala la incalzire: 5100 W
Agent de racire: R410A/ 1400g

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 62 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 795 mm
Latime unitate externa: 525 mm
Inaltime unitate externa: 290 mm
Greutate unitate externa: 35 Kg
Vortex VAI-A1818LRW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search