La ofertă

Aparat aer conditionat Beko BDEU 180 Inverter, 18000 BTU, Clasa A++

Beko BDEU 180

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Beko BDEU 180

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru purificare aer, Auto restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus)

Beko BDEU 180 este un aparat de aer conditionat cu o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incapere, dar cu functii de clasa medie. Vom vedea impreuna care sunt performantele acestuia si daca achizitia sa este un rentabila. De asemenea, vom incerca sa va oferim indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Beko BDEU 180 are o putere mare, aproximativ 18000 BTU pe ambele module, incalzire si racire. Eficienta energetica nu atinge chiar nivelul maxim, insa ofera satisfactii certe, variind intre clasa A pe incalzire si clasa A++ pe racire. Un rol foarte important in eficientizarea activitatii acestui sistem de climatizare il joaca tehnologia pe Inverter. Aceasta presupune optimizarea compresorului pentru a putea functiona gradual. Astfel, conditiile climaterice setate sunt atinse mult mai rapid si sunt mentinute cu un consum redus de energie. Randamentul este imbunatatit cu 30-40%.

Sistemul de filtrare este deosebit de performant, fiind capabil sa opreasca, pe langa particule de praf, poluare, polen, chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, acesta are avantajul de a fi lavabil si nu necesita inlocuire periodica.

Tehnologia Wi-fi permite controlul acestui aparat de aer conditionat prin intermediul dispozitivelor mobile, cu sistem de operare Android sau iOS. Aceasta tendinta incepe sa fie vizibila in randul tuturor aparatelor electronice si speram ca in scurt timp vom putea controla toate aparatele din incapere prin intermediul unei singure telecomenzi.

Timer-ul si functia de Auto-Restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat Beko BDEU 180 sa functioneze independent de actiunile dumneavoastra, in moduri diferite, pe intervale presetate de timp. De asemenea, gratie acestora, sistemul de climatizare este capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost rezolvate.

Functia de dezumidificare, avand in vedere ca activeaza independent de modificarea temperaturii, poate fi folosita pe tot parcursul anului. Este foarte utila atat in lupta zilnica impotriva mucegaiului, cat si pentru eliminarea disconfortului major conferit de umiditatea excesiva, din zilele caniculare de vara.

Modulul Sleep/Night este capabil sa va ofere cel mai ridicat nivel de confort pe timp de noapte, protejand somnul dumneavoastra de orice factor perturbator. Temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, pentru a nu resimti schimbari bruste iar eroterma va functiona la capacitate minima, intr-un mod silentios.

Nivelul de zgomot atins de acest sistem de climatizare, pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte ale unitatii interioare, atinge 60 dB. Nu putem spune ca este cel mai performant aparat din acest punct de vedere, insa nici nu consideram aceasta valoare suficient de mare pentru a produce un real disconfort major. Cand analizam aceasta caracteristica trebuie sa avem in vedere si puterea mare a aparatului.

Concluzia noastra este ca Beko BDEU 180 reprezinta un aparat de aer conditionat de clasa medie, cu o excelenta putere de modificare a temperaturii din incapere. Chiar daca nu dispune de cele mai moderne functii este capabil sa atinga rapid performantele setate si sa mentina consumul energetic la un nivel decent. Pretul este unul corect si reflecta pe deplin caracteristicile produsului.

climatizareieftina

Beko BDEU 180

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 17060
Capacitate incalzire (BTU): 16377
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Antibacterian
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 3
Afisaj: Digital
Kit instalare inclus: Da
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da
Aparat mobil: Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.8

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Rotary

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Highly
Greutate unitate exterioara (kg): 41.3
Greutate unitate interioara (kg): 11.6
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 830 × 629 × 285
Dimensiuni unitate interioara (mm): 955 × 315 × 226
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 65
Zgomot unitate interioara (dB): 60
Agent de racire: R410A
Lungime cablu de alimentare (m): 2
Beko BDEU 180

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search