La ofertă

Aparat aer conditionat Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS Inverter, 9000 BTU, Clasa A++

Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Cold Catalyst, Filtru Hepa, Follow me, Functie Defrost, Mod X-Eco, Alb)

Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS face parte, fara indoiala, din gama celor mai performante aparate de aer conditionat, apartinand unui brand, care in 1902 a patentat aceste sisteme de climatizare, aplicabile ulterior si in scopuri alimentare sau industriale. Modelul descris de noi astazi reprezinta o demonstratie de inovatie, performanta, fiabilitate si bun gust. Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS nu are o capacitate foarte mare de modificare a temperaturii, aceasta nedepasind 9000 BTU. Asadar, este recomandat pentru incaperi de pana la 20 mp, pentru a face fata cu brio. Daca spatiul dumneavoastra depaseste aceasta suprafata, va recomandam modelul Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS. Eficienta energetica atinge cel mai inalt nivel pe modulul de racire, incadrandu-se in clasa A+++ si aproape similar pe cel de incalzire, clasa A++. 

Tehnologia pe Inverter joaca un rol esential in eficientizare activitatii aparatului de aer conditionat, care aduce economii energetice de pana la 30-40%, pe ciclurile lungi de cateva ore. Acest lucru este posibil prin optimizarea compresorului, care poate functiona acum gradual, atingand mult mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina functionand la capacitate minima.

Sistemul de filtrare atrage si el doar remarci la superlativ, reusind o purificare completa a aerului din incapere. Acesta elimina in aer ioni negativi pentru a aduce prospetimea gasita doar in mijlocul padurilor. In plus, prin intermediul plasmei, absoarbe toate particulele de praf si mucegai, ba mai mult, virusuri, bacterii sau alergeni.

Functia de autocuratare presupune functionarea ventilatorului inca 3 minute de la incetarea activitatii de baza a aparatului de aer conditionat Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS, pentru ca vaporizatorul sa se usuce complet. Astfel, se inlatura sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, fiind astfel indepartata si principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de dezghetare automata porneste doar in momentul in care, pe modulul de incalzire se formeaza gheata in unitatea interioara. Aceasta opreste ventilatorul pentru cateva minute, urmand a-l reporni automat dupa ce gheata dispare.

Functia de incalzire are o particularitate interesanta, neintalnita la majoritatea principalilor competitori. Aceasta preincalzeste unitatea interioara, cu cateva minute inainte de pornirea ventilatorului, pentru a preveni aparitia curentilor de aer rece.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera aparatului de aer conditionat Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS un grad ridicat de autonomie. Gratie acestora, el va fi capabil sa functioneze divers, pe intervale presetate de timp, ba chiar sa-si reia automat activitatea, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de autodiagnoza presupune detectarea si semnalarea prematura a oricaror erori in activitatea sistemului de climatizare si oprirea imediata a acestuia. Pe display-ul unitatii interioare va fi afisat un cod specific fiecarei defectiuni. Despre acesta veti gasi toate detaliile in manualul utilizatorului si veti putea remedia problemele inainte ca acestea sa devina ireversibile. Se va detecta inclusiv scurgerea de freon.

Functia Turbo presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate.

Functia de dezumidificare, asemenea celei de ventilare, functioneaza independent de modificarea temperaturii din incapere. Acestea se vor dovedi un real ajutor pe tot timpul anului, purificand aerului si eliminand mucegaiul.

Modulul Sleep/Night are scopul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timpul noptii. Activandu-l, nu veti mai resimti nici schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, nici de zgomotul aerotermei, care va functiona intr-un regim silentios. Pe tot parcursul ciclului de 8 ore veti observa si un consum energetic redus.

Concluzia noastra este ca sistemul de climatizare Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS este, fara dubii, unul dintre cele mai performante de pe piata, in momentul de fata. Functiile ultra-moderne ale acestuia vor conferi un nivel ridicat de confort, utilizand un minim de resurse. Fiabilitatea si consumul energetic redus va vor ajuta sa amortizati in timp o parte din investitie. Pretul este unul obiectiv, reflectand corect caracteristicile produsului. 

Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Clasa de energie incalzire: A+++
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Hepa
Afisaj: LED
Telecomanda: Da

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 7.2
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 3.3
Coeficient randament la incalzire COP: 3.7

 

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Alte functii: Eco Mode

Auto detectia scurgerii de refrigerant

Antimucegai

Turbo

Ionizare

Autocuratare

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 23
Greutate unitate interioara (kg): 8
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 700 x 275 x 550
Dimensiuni unitate interioara (mm): 730 x 192 x 291
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 46
Temperatura ambientala maxima interior (°C): 32
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 54
Zgomot unitate interioara (dB): 38
Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS Inverter, 9000 BTU, Clasa A++
Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS este, fara dubii, unul dintre cele mai performante de pe piata, in momentul de fata. Functiile ultra-moderne ale acestuia vor conferi un nivel ridicat de confort, utilizand un minim de resurse. Fiabilitatea si consumul energetic redus va vor ajuta sa amortizati in timp o parte din investitie. Pretul este unul obiectiv, reflectand corect caracteristicile produsului.
9.5 Total Score
Performante de top, la toate capitolele

Carrier 42QHC009DSA Y16 IPLUS este, fara dubii, unul dintre cele mai performante de pe piata, in momentul de fata. Functiile ultra-moderne ale acestuia vor conferi un nivel ridicat de confort, utilizand un minim de resurse. Fiabilitatea si consumul energetic redus va vor ajuta sa amortizati in timp o parte din investitie. Pretul este unul obiectiv, reflectand corect caracteristicile produsului.

Consum
9.5
Pret
8.5
Design
9
Functii
10

Search