La ofertă

Aparat aer conditionat Daewoo DSB-F2481ELH-V Inverter, 24000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F2481ELH-V

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Daewoo DSB-F2481ELH-V

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 24000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Timer, Auto Restart, Display ascuns)

Daewoo DSB-F2481ELH-V este un aparat de aer conditionat deosebit de puternic, fiind destinat incaperilor largi. Chiar daca nu dispune de cea mai moderna tehnologie, acesta este capabil sa ofere un nivel ridicat de confort, mentinand consumul de resurse la un nivel minim. Din punct de vedere estetic, apreciem discretia, atat de importanta la astfel de sisteme. Display-ul este si el mascat, pentru ca nimic sa nu iasa in evidenta pe un perete alb. Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F2481ELH-V are o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii, aceasta ajungand pana la 24000 BTU. Din acest punct de vedere, este indicat, in special, spatiilor largi. Eficienta energetica atinge standarde foarte inalte, surprinzator putem spune, daca analizam puterea acestui sistem de climatizare. Asadar, se incadreaza in clasa A++ pe racire si A+ pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F2481ELH-V. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa functioneze gradual pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina cu un consum mai mic de energie. Pe ciclurile lungi, se obtine o imbunatatire a randamentului cu pana la 30-40%.

Functiile de ventilare si dezumidificare activeaza independent de modificarea temperaturii in incapere, astfel ca pot fi folosite pe tot timpul anului. Prima poate fi folosita pentru circularea si filtrarea aerului, eliminand mirosurile neplacute, praful si alte particule daunatoare. Cea de-a doua este ideala atat pentru eliminarea disconfortului major conferit de umiditatea excesiva din zilele caniculare de vara, cat si in lupta zilnica impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart confera autonomie acestui sistem de climatizare. Gratie acestora, el va fi capabil sa functioneze in moduri diferite, pe intervale presetate de timp, fara a mai necesita nicio actiune din partea dumneavoastra. In plus, va fi capabil sa si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

Modulul Sleep/Night este capabil sa va proteje somnul de orice factor perturbator, ce poate aparea in timpul noptii. Activandu-l, nu veti mai fi deranjati nici de zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate minima si nici de schimbarile bruste de temperatura, care nu va mai oscila cu mai mult de 1 grad Celsius pe ora. In plus, pe tot parcursul ciclului, veti observa un consum energetic deosebit de redus.

Functia Turbo are rolul de a intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F2481ELH-V, pe o perioada scurta de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Chiar daca pe momentu aceasta presupune un consum suplimentar, pe ciclurile lungi veti observa economii, intrucat sistemul va fi capabil sa mentina temperatura, functionand la capacitate minima.

Functia Antimucegai presupune uscarea vaporizatorului in maxim 3 minute de la incetarea activitatii de baza a aparatului de aer conditionat. Astfel, mucegaiul si bacteriile nu vor mai putea adera la suprafata acestuia, fiind totodata eliminata si principala cauza a mirosurilor neplacute.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare ajunge pana la 60 dB. Nu este cel mai performant sistem, din acest punct de vedere, insa trebuie sa luam in considerare si puterea impresionanta pe care o dezvolta. In orice caz, aceasta valoare nu este suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F2481ELH-V reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de eficient, fiind destinat, in special, spatiilor largi. Pretul nu este unul pentru toate buzunarele, insa, este unul competitiv pentru acest segment de putere. In plus, o parte din acesta va putea fi amortizat in timp, gratie consumului redus de energie.

Daewoo DSB-F2481ELH-V

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 24000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Inverter: Da
Afisaj: LED
Putere consumata la incalzire (W): 3200
Putere consumata la racire (W): 2800
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 2.98
Coeficient randament la incalzire COP: 3.57

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Rotativ
Alte functii: Mod turbo
Antimucegai

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Highly
Greutate unitate exterioara (kg): 50
Greutate unitate interioara (kg): 14
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 902 x 650 x 307
Dimensiuni unitate interioara (mm): 1033 x 202 x 313
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 68
Zgomot unitate interioara (dB): 60
Agent de racire: R410A
Lungime cablu de alimentare (m): 1.5
Daewoo DSB-F2481ELH-V

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Daewoo DSB-F2481ELH-V Inverter, 24000 BTU, Clasa A++
Daewoo DSB-F2481ELH-V reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de eficient, fiind destinat, in special, spatiilor largi. Pretul nu este unul pentru toate buzunarele, insa, este unul competitiv pentru acest segment de putere. In plus, o parte din acesta va putea fi amortizat in timp, gratie consumului redus de energie.
8.5 Total Score
Ideal pentru spatii extinse

Daewoo DSB-F2481ELH-V reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de eficient, fiind destinat, in special, spatiilor largi. Pretul nu este unul pentru toate buzunarele, insa, este unul competitiv pentru acest segment de putere. In plus, o parte din acesta va putea fi amortizat in timp, gratie consumului redus de energie.

Consum
9
Pret
8
Design
8
Functii
7.5

Search