La ofertă

Aparat aer conditionat Heinner HAC-24INVB Inverter, 24000 BTU, Clasa A++

Heinner HAC-24INVB

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Heinner HAC-24INVB

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 24000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza)

Heinner HAC-24INVB este un aparat de aer conditionat extrem de puternic si performant, astfel ca destinatia acestuia este mai de graba pentru spatii extinse, decat pentru uz casnic. Acesta propune un aspect discret, destul de interesant, prin intermediul acestui sistem de climatizare romanii demonstrand ca pot bate producatorii asiatici la diverse capitole. Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-24INVB are o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii din incaperea in care este montat, aceasta ajungand pana la 24000 BTU, indiferent de modulul pe care este utilizat. O adeverata performanta vine si din consumul energetic, care atinge standardele inalte ale clasei A++, pe racire si A+, pe incalzire.

Tehnologia pe Inverter este esentiala in imbunatatirea randamentului acestui sistem de climatizare. Cu ajutorul ei, compresorul poate functiona gradual, atingand mult mai rapid temperatura setata si reusind sa o mentina activand la capacitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi, se obtine o eficientizare a procesului cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare HD este unul dintre cele mai performante de pe piata in momentul de fata. Gratie densitatii net imbunatatite, acesta este capabil sa elimine din incapere atat particule de praf, poluare sau polen, cat si virusuri, bacterii sau alergeni.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera sistemului de climatizare Heinner HAC-24INVB oportunitatea de a functiona independent, pe intervale presetate de timp, in diverse moduri. Ba mai mult, gratie acestora, este capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Modulul Sleep/Night are scopul si capacitatea de a va proteja somnul, pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, aceasta osciland cu maxim 1 grad Celsius pe ora si nici nu veti mai fi deranjat de zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate minima, intr-un mod silentios.

Functia de Autodiagnoza presupune detectarea si semnalarea prematura a oricaror probleme aparute in activitatea aparatului de aer conditionat Heinner HAC-24INVB. In cazul aparitiei oricarei erori, sistemul va fi oprit instant, un cod de eroare specific fiind afisat pe display. Astfel, dumneavoastra veti putea remedia defectiunile inainte ca acestea sa devina iremediabile.

Functia de memorare a unghiului de oscilatii presupune revenirea automata a aripioarelor, la ultima pozitie setata, imediat dupa repornirea aparatului de aer conditionat.

Nivelul de zgomot atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 61 dB. Aceasta valoare poate fi considerata relativ ridicata, insa, daca avem in vedere puterea incredibila a aparatului trebuie sa afirmam ca este o performanta destul de buna. In orice caz, nu consideram aceasta intensitate acustica a fi suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort.

Concluzia noastra este ca Heinner HAC-24INVB reprezinta unul dintre cele mai puternice si performante aparate de aer conditioant existente pe piata in momentul de fata. Acesta este capabil sa aduca cel mai ridicat nivel de confort chiar si pe spatii extinse, reusind sa mentina consumul la un nivel redus. Pretul la care se vinde acest produs nu este pentru toate buzunarele, insa, reflecta pe deplin caracteristicile sale.

climatizareieftina

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 24000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: HD
Inverter: Da
Afisaj: LCD
Kit instalare inclus: Nu
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.3
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Autodiagnosticare
Functie detectare pierdere agent frigorific
Auto restart
Memorare a unghiului de oscilatii

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: GMCC
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 845 x 363 x 702
Dimensiuni unitate interioara (mm): 1045 x 235 x 315
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 68
Zgomot unitate interioara (dB): 61
Agent de racire: R410A

Heinner HAC-24INVB

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search