La ofertă

Aparat aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB

*Cea mai variata gama de produse *60 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB

(Aparat de aer conditionat, Inverter 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Nano Titanium Wassabi, Mod Eco, Autocuratare, Autodiagnoza, Timer, Info)

Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB este un aparat de aer conditionat modern, ce poate aduce o ambianta ideala in incaperea dumneavoastra, atat prin purificarea aerului, cat si prin asigurarea unei temperaturi optime, in care fiecare utilizator sa se simta confortabil. Din punct de vedere estetic, nu ofera elemente care sa il scoata in evidenta, avand un plus la acest capitol, gratie gradului ridicat de discretie, ce il face foarte usor de camuflat pe un perete alb.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB are o buna capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este montat, aceasta ajungand pana la 12000 BTU, pe modulul de racire si peste 14000 BTU, pe modulul de incalzire. Eficienta energetica o depaseste pe cea a majoritatii produselor competitoare, pe segmentul de top, incadrandu-se pe oricare dintre modulele de functionare in standardele ridicate ale clasei A++. 

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB. Gratie acesteia, compresorul va fi capabil sa functioneze gradual, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi, de cateva ore, vor fi obtinute economii energetice de pana la 30-40%, fata de situatia unui compresor clasic, On/Off.

Sistemul de filtrare Nanto Titanium Wassabi, montat pe aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB este unul dintre cele mai performante de pe piata, la ora actuala. Acesta reuseste o purificare completa a aerului prin intermediul oxizilor de titan de dimensiuni nanometrice, acoperiti cu particule de wassabi. Oxizii de titan sunt renumiti de sute de ani pentru efectul foto-catalizator iar dimensiunea acestora, micsorata in laborator de pana la 1000 ori, reuseste sa opreasca orice particule de praf/poluare, virusuri, bacterii, alergeni, mucegaiuri sau ciuperci, indiferent de dimensiunea acestora. In plus, acest sistem de filtrare este lavabil si are o fiabilitate indelungata.

Functiile Eco, Powerful si Silent au fost implementate pentru ca fiecare utilizator sa isi poate creea conditiile optime. Prima functie eficientizeaza activitatea aparatului de aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB, aducand economii energetice. Cea de a doua creste puterea aparatului pana la capacitatea maxima, pe o perioada de 20 de minute, pentru a putea atinge rapid temperatura dorita, ulterior, revenind automat la regimul normal de functionare. Cea de a treia este ideala atunci cand va odihniti, asigurand unitatii interioare o activitate cat se poate de silentioasa.

Functia Leave Home este o functie ideala in perioadele lungi de absenta, de la domiciliu, pe timpul anotimpurilor reci. Aceasta nu va lasa ca temperatura din locuinta dumneavoastra sa scada sub 10 grade Celsius, asigurand, in acelasi timp, integritatea instalatiilor dumneavoastra.

Functia de Autocuratare presupune mentinerea uscata a schimbatorului de caldura pentru a nu oferi sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia Sleep Timer are rolul de a va proteja somnul pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Activand-o, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura si nu veti mai fi deranjat de zgomotul aerotermei, care va functiona in regim silentios. Veti putea, de asemenea, sa setati durata acestui ciclu, pe o perioada de pana la 7 ore.

Functia Weekly Timer va permite sa presetati activitatea aparatului de aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB in pana la 6 cicluri de pornire/oprire, pe zi. De asemenea, sistemul va putea memora 2 programe de functionare, unul de vara si unul de iarna.

Functia Info ofera un feed-back complet asupra consumului energetic din luna curenta sau precedenta, asupra temperaturii din incapere dar si detalii despre orice eroare aparuta in activitatea aparatului de aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB. Semnalarea prematura a defectiunilor va ofera sansa de a le remedia inainte ca acestea sa devina ireversibile.

Functia de Auto-Restart ii permite acestui sistem de climatizare sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare, nu depaseste 30 dB, fiind considerat, din acest punct de vedere, unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat.

Vezi aici si alte informatii cu privire la tehnologiile unitatilor interioare si exterioare, ale acestui sistem de climatizare.

Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Capacitate incalzire (BTU): 14330 (3071 – 17060)
Clasa de energie incalzire: A++
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Anti-Alergeni

Anti-Bacterian

Anti-praf

Deodorizant

Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 7.2
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.6

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Autocuratare

Autodiagnoza

Purificare

Dezumidificare

Incalzire

Racire

Ventilatie

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate interioara (kg): 10
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 548 x 750 x 288
Dimensiuni unitate interioara (mm): 295 x 900 x 230
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 49 50
Zgomot unitate interioara (dB): 20 – 30
Agent de racire: R-410A
Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB

*Cea mai variata gama de produse *60 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB reprezinta un lider printre aparatele de aer conditionat, de top, oferind functii inedite, pentru cel mai inalt nivel de confort. Eficienta energetica va ajuta sa amortizati in timp investitia. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.
9.5 Total Score
Functii inedite pentru confort maxim

Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB reprezinta un lider printre aparatele de aer conditionat, de top, oferind functii inedite, pentru cel mai inalt nivel de confort. Eficienta energetica va ajuta sa amortizati in timp investitia. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

Consum
9.5
Pret
9
Design
7.5
Functii
9.5

Search