La ofertă

Aparat aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D12RN, 12000 BTU, Clasa A++

LG Deluxe Smart Inverter D12RN

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

LG Deluxe Smart Inverter D12RN

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Plasmaster Ionizer Plus, Jet Cool, Diagnosticare inteligenta, Autocuratare, Control activ de energie, Alb)

LG Deluxe Smart Inverter D12RN este un aparat de aer conditionat cu o putere excelenta si cu functii ultra-moderne. Astfel, acesta isi face loc printre produsele de top din aceasta gama. Din punct de vedere estetic, nu putem spune ca este cel mai interesant sistem de climatizare, insa, apreciem discretia, atat de importanta in cazul acestora. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D12RN are o capacitate relativ ridicata de modificare a temperaturii din incapere, aceasta atingand pana la 12000 BTU pe oricare dintre modulele utilizate. Eficienta energetica, demonstrata de acest sistem de climatizare, atinge cele mai inalte standarde, incadrandu-se in clasa A++, atat pe modulul de racire, cat si pe cel de incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D12RN. Gratie acesteia, compresorul a fost optimizat pentru a putea functiona gradual. Astfel, conditiile climaterice setate vor fi atinse mult mai rapid si vor putea fi mentinute cu un consum energetic redus.

a

Sistemul de filtrare Plasmaster Ionizer Plus este unul dintre cele mai performante de pe piata, la momentul actual. Acesta este capabil sa elimine din aerul respirat atat particule de praf, poluare sau polen, cat si virusuri, bacterii sau alergeni.

Tehnologia Wi-fi permite controlul aparatului de aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D12RN prin intermediul dispozitivelor mobile, cu sistem de operare Android sau iOS. Pentru aceasta, puteti utiliza aplicatia Peel Smart Remote, care va permite controlul unei multitudini de aparate electronice, apartinand oricarui brand.

Functia Jet presupune o pornire intensa a sistemului de climatizare pentru a putea atinge mai rapid conditiile setate. Chiar daca aceasta presupune pentru o perioada scurta de timp un consum energetic suplimentar, faptul ca temperatura odata atinsa va putea fi mentinuta cu aeroterma functionand la capacitate minima, va transforma consumul, pe parcursul ciclurilor mai lungi, intr-unul economic.

Functia Hotstart este similara celei de mai sus, doar ca aceasta are rolul de a urca rapid temperatura, in zilele racoroase.

Timer-ul si functia de Auto-restart joaca un rol foarte important in autonomia sistemului de climatizare LG Deluxe Smart Inverter D12RN. Gratie acestora, aparatul este capabil sa functioneze in diverse moduri, pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

Modulul Sleep/night are rolul si capacitatea de a va proteja somnul de orice factor perturbant, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti resimti nici schimbari bruste de temperatura, aceasta fiind modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, nici zgomotul aerotermei, care va functiona la capacitate minima, foarte silentios. In plus, veti observa un consum energetic extrem de redus.

Functia de Autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce aparatul de aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D12RN si-a incheiat activitatea de baza. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia si implicit, este indepartat principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de Autodiagnoza presupune detectarea si semnalarea rapida a oricarei probleme in activitatea sistemului de climatizare. In cazul aparitiei oricarei erori, acesta va fi opri instant, pentru ca defectiunile sa nu se inrautateasca, iar dumneavoastra sa le puteti remedia inainte de a deveni ireversibile.

Nivelul de zgomot atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica treapta de ventilare, este deosebit de redus, acesta nedepasind 40 dB. Astfel, putem spune ca din punct de vedere acustic, vorbim despre unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat.

 

Concluzia noastra este ca LG Deluxe Smart Inverter D12RN reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce dispune de functii moderne, capabile sa aduce cel mai inalt nivel de confort, chiar si pe spatii extinse. Pretul la care se vinde acest sistem de climatizare se incadreaza in media gamei si va putea fi amortizat in timp, gratie eficientei energetice excelente.

LG Deluxe Smart Inverter D12RN

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A++
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Antibacterian
Plasmaster Ionizer Plus
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 975
Putere consumata la racire (W): 898
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 7.6
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.6
Coeficient randament la racire EER: 3.9
Coeficient randament la incalzire COP: 4.1

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Wi-Fi Ready
Incalzire: Da
Functie Jet: Da
Hotstart: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Rotativ
Alte functii: Filtru Plasmaster Ionizer
Autocuratare
Comfort Air
Autodiagnosticare

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 31
Greutate unitate interioara (kg): 8.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 770 x 545 x 288
Dimensiuni unitate interioara (mm): 837 x 302 x 189
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 48
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 48
Zgomot unitate interioara (dB): 40
Agent de racire: R410A
LG Deluxe Smart Inverter D12RN

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D12RN, 12000 BTU, Clasa A++
LG Deluxe Smart Inverter D12RN reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce dispune de functii moderne, capabile sa aduce cel mai inalt nivel de confort, chiar si pe spatii extinse. Pretul la care se vinde acest sistem de climatizare se incadreaza in media gamei si va putea fi amortizat in timp, gratie eficientei energetice excelente.
8.5 Total Score
Performante excelente la toate capitolele

LG Deluxe Smart Inverter D12RN reprezinta un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce dispune de functii moderne, capabile sa aduce cel mai inalt nivel de confort, chiar si pe spatii extinse. Pretul la care se vinde acest sistem de climatizare se incadreaza in media gamei si va putea fi amortizat in timp, gratie eficientei energetice excelente.

Consum
9.5
Pret
8
Design
7.5
Functii
8.5

Search